חייבת פירוש....

amnesia

New member
חייבת פירוש....

יש לי נדודי שינה כבר המון המון זמן! מאז בערך שהחבר הכי טוב שלי נפטר! זה היה לפני שנתיים. בכל זאת עד שנרדמתי אתמול כמו שצריך ב-5 לפנות בוקר חלמתי חלום מוזר לגמריי! אני חייבת לראות מה פירושו... חלמתי שאני עם חברים שלי אצל ידיד טוב שלי,והחברה של האקס המיתולוגי שלי שם! היא מספרת לי שהם גמרו ושהוא נרד ממנה ואנחנו מתחילות לדבר, ואני ממש אוהבת אותה בחלום! אף על פי שכל פעם שאני רואה אותה אני רוצה להרוג אותה! והכל מורכב בפרטים קטנים על האקס ועל תיק שאני מאבדת ובו יש חפצים שלו.ואני מוצאת את התיק במקום שאני יודעת שהוא לא יתקרב אליו. האם בתת מודע שלי עדיין לא התגברתי עליו? אני עדיין רוצה אותו? מה הפירוש שם? הא וגם היה מין מחברת כזו עם זכרונות מהתיכון אצל ידיד שלי.שכתוב שם כל הדברים שקרו לנו! מה המשמעות פה?

zvi_r

New member
אני לא פרשן אבל... ../images/Emo8.gif

לדעתי החלום שלך נתן לך להביט בצורה קצת מרוחקת מהמציאות היום יומית שלך ונתן לך את האפשרות לשים לב לליבך ולראות שאת יכולה להניח, לתת לעצמך לחיות שוב ולתת לעבר לשקוע,לסלוח לכל הנוגעים בדבר ובראש ובראשונה לעצמך, אז קדימה כל הסימנים ניתנו, אפילו דרשו מהחלומות שיתערבו
להתחיל...

מסכימה עם זה

גם לדעתי החלום מראה לך שאת מתעמקת יותר מדי בעבר, וכעת את מוכנה להפיק לקחים ולעבור הלאה. זה בא לידי ביטוי בכך שאת מרגישה אהבה כלפי החברה של האקס, שבמציאות היא שנואה. ובגלל שאני נורא אוהבת לספר על עצמי
: גם לי היה חלום בו אני מזמינה את האקס המיתולוגי שלי למסיבה ומתייחסת אליו כידיד לכל דבר, למרות שבמציאות אני לעולם לא אוכל להיות איתו באותו חדר (או עיר, או ארץ
) החלום בא ללמד שהפרספקטיבה שלי השתנתה ועכשיו אני מוכנה לעבור הלאה.

amnesia

New member
אנחנו באותה סירה...

כמוך גם אני והאקס שלי לא יכולים להיות באותו חדר! לפחות הוא לא יכול! אני מנסה להיות בסדר איתו! ובייחוד שיש לנו חברים משותפים ואנחנו רואים אחד את השני כל הזמן! הוא אינו יכול סבול את נוכחותי,אולי מפני שהוא פגע בי כל כך וקשה לו לראות אותי,כי זה מזכיר לו כד כמה הוא פגע בי! אני מקווה שאני מוכנה להמשיך הלאה!אף על פי שזה קשה נורא! אבל מה שמטריד אותי זה למה בחלום שלי הוא והחברה שלו נפרדים? האים זה מה שאני באמת רוצה שיקרה? הדבר שבאמת מפחיד אותי זה שיום אחד אני אכיר את החברה שלו ואני אוהב אותה! ואראה למה הוא אוהב אותה כל כך! אני מקווה להמשיך הלאה,בקרוב מאוד....

אני חושבת שבחלום הוא וחברתו פרודים

כדי לתת לך אפשרות להסתכל עליה בפרספקטיבה שונה ולא לשנוא אותה רק בגלל שהיא החברה שלו... וכך בעצם ניתנת לך האפשרות לעבור הלאה באופן רגשי. אני חושבת שעדיין לא עיכלת והשלמת לגמרי עם כל הרגשות והתחושות שנשארו לך אחרי הפרידה והחלום מודיע לך שעלייך לעשות זאת בקרוב כי הגיע הזמן להתקדם. החלום לא בא להראות לך שאת עדיין רוצה אותו אלא להפך.

JFK1

New member
פתרון החלוםל AMANESIA

שלןם לך בראשית דברי הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה הקדושה וספרי המקובלים ולא על דעתי האישית. צר לי לשמוע על נידודי השינה והחלומות שציינת אך אין ספק כי מדובר במסרים שמימיים מהנפטר אליך. ידוע כי גם לאחר הסתלקות האדם הוא עדין קשור לאהוביו ודרכם הוא מעביר מסרים. אדם לרוב מתקשה להבין את אותם מסרים וזו הסיבה העיקרית להישנות חלומות ולרושם העז שהם מותירים לעיתים באדם. עלפי מעט הפרטים שציינת בחלומך נראה שהנפטר מאבד דברים והא מגייס אותך ואת חברתו לשעבר יחדיו לסייע לו. לי נראה שהנפטר מנסה להעביר מסר של מצוקה על שלא נערה לו הזכרה בצורה ראויה בשנתיים האחרונות עלפי כל כללי ההלכה. העובדה שבחלום מופיע ספר זכרון מעידה על מסר שכחת זיכרו או כפי שכתוב בתהילים "נשכחתי כמת מלב". ראשית רצוי לברר סוגיה זו עם המשפחה כדי לקבל תשובה מוסמכת. ההזכרה שעורכים לניפטר היא משמעותית מאד ומסייעת למנוחתו בעולמות עליונים. העובדה שהוא ניגלה אליך אכן מסמלת את הקשר החזק בינכם ועל רצונו בעזרתך. אשמח לקבל פרטים נוספים על מנת לסייע בניתוח כל התמונה. בברכה J.F.K

amnesia

New member
פרטים נוספים....

אני לא יודעת בדיוק איך לתאר את זה... במסיבה האקס שימש כ DJ אבל הוא לא היה שם,המוסיקה התחלפה מעצמה. שאיבדתי בחלום את התיק שלי,החברה של האקס באה איתי להביא אותו. בחלום היו גם חברים שלי שכרגע נמצאים בקורס טייס,בחלום הבסיס שלהם נמצא במרחק הליכה מאיזור המסיבה,והאקס משרת איתם,אפילו שהוא כרגע לא התחיל את הקורס. אני לא יודעת זה היה מוזר.אין לי דרך להסביר את מה שהיה,זה מוזר לי מאוד.

למעלה