חייבת עצתכם!

ladyd2

New member
חייבת עצתכם!

אני בת 27, נשואה 3 שנים לגבר ואנו יחד 8 שנים.
לפני כשנה גיליתי שהוא ניהל רומן באינטרנט. מה זה אומר? הוא חיכה כל לילה לבחורות (מספר בחורות בו זמנית) שיתחברו ויתכתבו איתו. ההתכתבויות גלשו לפלירטוטים ומחמאות ובקשות להזמנות לארוחות ועוד.
מסתבר שהוא עשה זאת במשך 4 שנים!
בהתחלה הוא אמר שמדובר רק במישהי אחת, אח"כ כשראה שאני יודעת על עוד הוא אמר שזה היה חד פעמי, אבל לבסוף (לאחר מס' חודשים) נשבר והודה שזה קרה במשך שנים.
הוא ממש התחנן שאתן לו צ'אנס, שלא אעזוב אותו, אמר שהוא אוהב אותי. אבל מאז, הזוגיות שלנו הולכת ומידרדרת....
נכון שבגידה היא סימפטום לנישואין לא בריאים ואני בטוחה שיש לי חלק בריחוק שהיה בינינו בתקופות מסוימות, אבל אני מאמינה שאין שום הצדקה לניהול רומן ומערכות יחסים כשאתה נשוי.
אני גם לא מאמינה שאפשר להשתנות כ"כ, ושלבגוד זה עניין של אופי.
מה גם, שאם הוא עבר את הגבול פעם אחת, שהרי הפעם הראשונה הכי קשה, לא תהיה לו בעיה לעבור אותו שוב..
ואני לא יודעת אם להתגרש. השכל אומר כן. הלב אומר לא...
דעתכם?

hrui2008

New member
בשביל זה להתגרש ?

אז היה בקשר וירטואלי עם נשים בצאט - ביג דיל!

יש ילדים ויש הרבה מה להפסיד,
לא מפרקים ככה משפחה.

סה"כ הבחור היה משעומם וחיפש ריגושים -קורה להרבה מאיתנו.

ladyd2

New member
אין לנו ילדים..

וגם אין לנו רכוש משותף חוץ מרכב...
ואיך אוכל לסלוח על רומנים של 4 שנים ברשת??

גארוטה

New member
אי אפשר להתעלם

ממשפט אחד שאומנם נאמר ככה 'על הדרך', אבל בעיני מאד משמעותי

נכון שבגידה היא סימפטום לנישואין לא בריאים ואני בטוחה שיש לי חלק בריחוק שהיה בינינו בתקופות מסוימות, אבל אני מאמינה שאין שום הצדקה לניהול רומן ומערכות יחסים כשאתה נשוי

אפשר לקרא את המשפט הזה כמו שהוא, לקיחת אחריות ומיד אחריה קביעת עמדה בלי להתחשב
כלל בחלק שלך, או, שאפשר לחלק אותו ואז ישנה לקיחת אחריות כשאת באמת לוקחת אותה ומנסה להבין
מה בהתנהלות שלך דחף אותו רחוק ממך, עוד לפני החתונה, ומה את עושה עם האחריות שלך הרבה הרבה
לפני שאת מכריזה "שאין הצדקה לנהל רומן ומערכות יחסים כשאתה נשוי" מה גם שלפי הסיפור שלך
לא באמת היה רומן ו"מערכות היחסים" היו וירטואליות לחלוטין.

מה חשוב לך יותר, להיות צודקת או חכמה? להעניש אותו אבל גם את עצמך או ללמוד מטעויות ולתקן אותן ביחד?

סטנגה Joe

New member
אולי ורק אולי

הנישואים שלכם היו צריכים את הניעור הזה על מנת לצאת מהמשבר שהייתם או אתם עדיין שרויים בו.
נסי יחד איתו לתקן.
אם לא תצליחו תוכלי במילא להתגרש.

נומלה

New member
בכלל לא ברור לי

למה את נשארת נשואה לו. האיש מכור לריגושים. יופי לו. אם לא היתה לך טבעת על האצבע והוא היה "רק" החבר שלך, היית נשארת איתו? לא. היית זורקת אותו. למה שהטבעת תשנה משהו?
אם היו ילדים היה צריך להתלבט. למזלך אין לך ילדים משותפים איתו ולכן ההחלטה פשוטה.

nirity1

New member
מה כוונתך

כשאת כותבת נישואים לא בריאים ? וריחוק בתקופות מסוימות ? את אמרת את זה כדרך אגב אבל נראה לי שהבגידה הוירטואלית היא סימפטום ולא הבעיה. כנראה שיש משהו עמוק יותר ביחסים שלכם שגרם לו ללכת לחפש פילרטוטים באינטרנט.
מה גם שאתם ביחד מאז שאת בת 19. כלומר כמה עוד אנשים אחרים הכרתם לפני החתונה ?

V i n a

New member
בקטנה..

נו, אז פלירטט עם כמה בחורות במשך כמה שנים טובות.. ביג דיל..
אם את מחפשת תירוץ לשלוח אגרופים באוויר ולנפנף בגירושים, אני מציעה לך לחכות קצת עד שתהיה לך סיבה באמת טובה לכך.
יו נואו, כמו לגלות שהוא עושה את אחותך על בסיס קבוע, או לגלות שיש לו אישה נוספת ואולי אפילו כמה צאצאים סודיים.. דברים בסגנון הזה.
בעצם, גם במקרים כאלה תוכלי לומר לעצמך שזה סימפטום לנישואין לא בריאים, אולי גם תביני שיש לך חלק לא מבוטל ברצון שלו לשגל את אחותך.. לכי תדעי.

דעתי? להמשיך להיאחז במסגרת עד אשר תמצאי הוכחות לכך שהוא מינימום רוצח סדרתי.. (דם, גופה בבגאז', את יודעת.. ראיות מוצקות..)

seeyou

New member
האם להתגרש כאשר השכל אומר כן והלב אומר לא?

בסיפור שלך הבגידות שלו הם לא בגידות "רגילות" ולא קשורות בך בכךך(לדעתי)
הוא ניהל שנים קשרים עם הרבה בנות בו זמנית

זאת היתנהגות "סבירה" לגיל הטיפשעשרי כאשר שואפים לשכב עם כול הבנות

גבר שחושב להיתמסד אמור לרסן את הייצר המיני שלו בהתאם למציאות.

השאלה שלך אמורה להיות האם להיתגרש מגבר עם לב זהב ואבר מין מפלדה

לא בטוח שמה שאת חולמת ממסגרת נשואים(בין היתר נאמנות) קיימת במציאות של היום

יוסי

משבר אמון

אי אפשר לקיים מערכת יחסים זוגית בריאה ויציבה ללא אמון. נראה שהוא מעל באמונך ועכשיו הזוגיות שלכם הולכת ומידרדרת. בגידה היא לא משבר קטן ושולי. היא משבר עמוק בזוגיות ופגיעה אנושה באמון. אם את עדיין אוהבת אותו וחושבת שלמרות שהוא התנהג בצורה לא הוגנת כלפיך, את עדיין רוצה שהוא יהיה הגבר של חייך, אתם צריכים ללכת לייעוץ מקצועי ולקבל עזרה. אם את כבר לא בטוחה שאיתו את רוצה להמשיך את חייך, את עוד צעירה, את יכולה להמשיך הלאה. גם אם מחליטה לעשות את זה, סביר להניח שהמשבר הזה ילווה אותך גם בזוגיות הבאה אם וכאשר. את צריכה לשים לב לזה ולא לתת לסיפור הזה להרוס לך בעתיד.
מה שלא תחליטי - המון בהצלחה

והערה קטנה - הרבה אנשים בפורום מתלוננים על זה שמפנים לטיפול. אבל במקרים של בגידה באמת זה כמעט בלתי אפשרי להיות מאושרים יחד ולהתגבר על המשבר העמוק ללא עזרה מקצועית...

rona769

New member
מסכימה עם תמר

אני רוצה בייחוד לשים דגש על המשפט : "סביר להניח שהמשבר הזה ילווה אותך גם בזוגיות הבאה אם וכאשר". אמרת שהבגידות הווירטואליות התרחשו במשך 4 שנים, תקופה די ארוכה. מובן שגם לך יש חלק בכל הסיפור ואת בעצמך קצת דיברת על זה. אני לרגע לא מצדיקה את התנהגותו של בעלך אבל אני כן אומרת שההתנהגות שלך ככל הנראה בצורה זו או אחרת עזרה לו להגיע לשם. אז כדי להבין באמת מה עשיתם שניכם! לא נכון בקשר, הייתי מציעה שתלכו לאיש מקצוע לייעוץ זוגי, אני מכירה מקום שמאגד מס' יועצים טובים אם את בשלה לחשוב על זה אז תסתכלי. אני חושבת שאת צריכה לעשות את זה קודם כל בשביל עצמך, להבין איפה טעיתם מה את לוקחת לשפר לזוגיות הזאת או לאחרת, ושנית כל בשביל שניכם. אז אין ילדים נכון זה מפשט את הענינים ופרידה הופכת לדבר יותר קליל. אבל 8 שנים אתם ביחד, זה לא משהו שהולך ברגל! ומגיע לכם הזדמנות לנסות לפתור את הדברים. זאת דעתי, תעשי את הבחירה שלך, מקווה שמה שלא תבחרי תהיי באמת שלמה עם עצמך, זה הכי חשוב.

נומלה

New member
לכל השרשורים בפורום תדחפי אותם?

או שנזכה גם לדעה אישית שלך בלי פףרסום "כאילו" מוסווה?

אייבורי

New member
מפהקקקק

נשים שעושות דרמות מיותרות זה לגמרי מעייף.

אם את רוצה לשפר את העלילה, את חייבת לשלוק לו את הביצים לפחות.

Aski7

New member
אני לא מבינה מה דרמות מיותרות

קשרים ארוכים וירטואלית זה עדין בגידה באמון בתפיסה שלה.
זה שלרוב המגיבות פה טוב ולא צריך לגעת כל עוד הגבר לצידן וכמו לאיזה שייח צריך לוותר לו על כל מה שהוא עושה אלא אם כן זה מינימום צאצא מאישה אחרת ממש לא אומר שהיא מתאימה להגדרה הזו של נשים.

אני לא הבנתי מה דעתך

אייבורי

New member
את אכן לא הבנת את דעתי

אבל טוב שהייתה לך תגובה הולמת.

ואני אומרלך, אם היא הייתה רוצה לזרוק את הטמבל
היא הייתה עושה את זה
כרגע היא רוצה לעשות לו דרמות

למעלה