חייבת עצה!

advah155

New member
חייבת עצה!

חייבת עצה, יש איזה בחור שאני רואה כבר קרוב לשנה ומשהו במסיבות והוא ממש מוצא חן בעיניי, הוא נראה בוגר, ולפחות בן 25 . הבעיה שכל פעם שאני רואה אותו אין לי כל כך איך ליצור איתו קשר... פעם אחת כשיצאתי עם חבר הסתבר שאותו בחור הוא חבר של מישהו שאני מכירה אבל הוא לא ממש דאג להכיר לנו את חברים שלו כי הוא היה קצת מסטול, אבל אמרתי לעצמי שאם פעם הבאה אני אראה אותו אני אגש אליו, אבל פאק איך לעזעזל אפשר להתחיל בשיחה בלי להיראות מפגרת?. .. ועוד במסיבה?, חייבת עצות

אייני

New member
מה הבעיה?

יש לכם חבר משותף. לכי אליו לפני המסיבה (סמסי לו, תתקשרי אליו, מה שתרצי), תגידי לו "עשה לי טובה, תכיר לי את הבחור ההוא. הוא נראה לי חמוד". ושיהיה לך בהצלחה. את אפילו לא צריכה להיות בכזה קשר טוב עם אותו החבר כי את לא באמת צריכה ממנו משהו מעבר ל"היי X, תכיר את Y. ביי"

אם את מעדיפה לא לערב את החבר המשותף, אז פשוט גשי לאותו בחור ותשאלי אותו מה נשמע ותגידי לו שאת רואה אותו הרבה במסיבות, ואז משם תשאלי אותו מה הוא עושה בחיים וזה. או, אפשרות נוספת - תשאלי אותו מאיפה הוא מכיר את החבר המשותף. או כמובן תשאלי אותו כל שאלה שקופצת לך בראש באותו הרגע. (נגיד היה במסיבה משהו משעשע או ביזארי יחסית, או שהוא עצמו עושה משהו ספציפי - לכי אליו ותשאלי אותו על זה. כל שטות שנראית לך מתאימה כדי לפתוח שיחה. השאלה לא באמת כזאת חשובה - פשוט משהו שיגרום לו לענות ביותר ממילה אחת אם אפשר!)

advah155

New member
הבעיה שחבר שלו בחו"ל

כן אהבתי את הרעיון הבעיה היא שיש כאלה שכשבחורה ניגשת אליהם הם הכי סנובים, בעלי ראש מורם ויש כאלו שגם לא אוהבים שמתחילים איתם, אני אנסה :) תודה על העצה

אייני

New member
שמעי, דוגרי

אפילו טוב יותר אם ככה. אם הוא היה מתחיל איתך לא היית יכולה לדעת שהוא סנוב או לא אוהב שנשים מתחילות איתו. בזכות זה שהתחלת איתו - את יודעת את הדברים האלה, וסביר להניח שתעדיפי לפסול אותו על הדברים האלה. (אלא אם מסיבה לא ברורה את אוהבת סנובים או אוהבת שוביניסטים). אז אפילו במקרה הזה יוצא לך טוב זה שאת מתחילה איתו ולא הוא איתך - יש לך עוד אמצעי סינון פה.

אחרי הכל, אל תשכחי - זה שאת מתחילה איתו לא אומר שזהו, את רוצה אותו לא משנה מה. את בסה"כ יודעת איך הוא נראה. את עדיין יכולה לפסול אותו בשנייה וחצי אם הוא נשמע לך אידיוט או מעצבן.

שטויות, בנים במסיבות סנובים לבנות?

לא מושכת מספיק, לא שיכורים מספיק, הומואים, ביישנים ו..
מאותגרי כישורים חברותיים, אל תשקרי לנו, מספיק שאת עובדת על עצמך.
במסיבות בדרך כלל לא חושבים מהראש בדרך כלל, עצה?
תבקשי ממנו פרט התקשרות ותקבעי משהו נורמלי באוירה
שפחות מכוונת לסטוצים (תאורה מעוותת, אלכוהול, לבוש מנקר עיניים, מוסיקה רועשת ושוק בשר).

advah155

New member
כלומר את מתכוונת

לדבר איתו במסיבה ואז ליצור קשר מעבר?, או בלי קשר למסיבה וליצור איתו נגיד קשר בפייסבוק

שלום

אם אתם מכירים רק דרך מסיבות, אפשר לדבר אתו על המסיבה. למשל על המוזיקה, על המשקאות, על המקום, להזמינו לרקוד וכולי. דרך נושאי המסגרת המשותפת או מקום ההיכרות המשותף, אפשר להתקדם וליצור קשר. אם שניכם יודעים שיש לכם חבר משותף, אפשר לדבר גם על החבר.

למעלה