חייבת עצה/ עזרה..
יש לי ידיד, שממש התקרבנו משומה.. אני מכירה אותו עוד מילדות, ותמיד חשבתי שהוא נורא תינוקי, אז העדפתי להתרחק.. בשנה האחרונה הוא בצבא וזה ממש ביגר אותו.. הוא היה פעם חבר-לא חבר של אחותי הגדולה לשבוע, ומאז הם רק ידידים, אז הקשר העלוב שלנו שהיה בעבר עוד נשמר מרחוק בעזרתה... ההתקרבות התחילה ביום כיפור השנה, כשטיילנו אני וחברה שלי ואז ראיתי את אחותי איתו ועם ידיד שלו, אז הצטרפנו.. בקיצור, מאז אותו יום כיפור הקשר שלנו התחיל 'לתפוס תאוצה' והפכנו לידידים ממש טובים. עד כאן הכל טוב ויפה? אחלה
ביציאה האחרונה שלו הוא אמר לי שאני יותר משמעותית מבחינתו, מאשר אחותי. כלומר- אחותי והוא הם ידידים טובים, אבל הוא מרגיש שאני והוא יותר קרובים מבחינה נפשית. עכשיו אני עומדת כאן בכמה סיטואציות לא ברורות: 1- אני משתלטת על המקום של אחותי. אני תפסתי את הידיד הטוב שלה= משמע אני מגעילה מבחינתי, ואולי עדיף להתרחק ממנו, למרות שאני ממש לא רוצה כי טוב לי, והיא לא ממש מעירה לי על זה בצורה משמעותית, היא רק אומרת לי כבדרך אגב כשאני מדברת איתו או נפגשת איתו דברים כמו-'את הולכת עם חבר שלך?'..וכאלה..או שהיא אומרת את זה מתוך כעס או מתוך ציניות או שמתוך כוונה מודעת...לא ברור לי עדיין... 2- אני חושבת שהוא מצפה לקשר שהוא יותר מידידות, ויש הרבה סימנים שיוחיכו את זה. ושוב אני יוצאת מגעילה- כי אני חושבת שאני גם רוצה לנסות את הקשר הזה אל מעבר לידידות (תראו, פעם רציתי אותו נורא, אני מדברת כאן על כיתה ח'-ט' (היום אני בי"ב) עד שהוא ואחותי היו חברים לשבוע ואז החלטתי שאני לא מתקרבת לאזור...), אז אני גם לוקחת לאחותי את החבר הראשון שלה כבייכול (למרות שהיא לא רצתה אותו ולא אהבה אותו, לפי מה שהיא סיפרה לי- אבל אני חושבת שזה לא רלוונטי, כי אחרי הכל אני לוקחת לה את הבנאדם הראשון שהיא התנסתה איתו בקשר של יותר מידידות (למרות שלא הייתה נשיקה ולא כלום)). אז מה אני אמורה לעשות?!?!!? ועוד משהו למי שנשאר כוח...: יש לו המון ידידות, ואני לא אתפלא אם רובן היו חברות שלו... ואני לא ממש מבינה לאן הוא מוביל את הקשר הזה. אני לא רוצה להיות עוד אחת מרשימת החברות שהיו לו ונשארו ידידות רק כדי לשמור על קשר (למרות שיש כאלו שהוא עם קשר טוב איתן), אם זה ככה אז אני מעדיפה להישאר רק בגדר ידידה טובה. אז אני רוצה לבוא אליו ככה: לשאול אותו אם יש לו משהו להגיד לי, שהוא נורא רוצה, אבל מפחד או שמתלבט לגביו. זה יישמע דפוק נכון?! בעעעע הצעות?!!? אני חייבת שתענו לי.. זה חשוב מאוד. תודה לקוראים ובעיקר לעונים
..
יש לי ידיד, שממש התקרבנו משומה.. אני מכירה אותו עוד מילדות, ותמיד חשבתי שהוא נורא תינוקי, אז העדפתי להתרחק.. בשנה האחרונה הוא בצבא וזה ממש ביגר אותו.. הוא היה פעם חבר-לא חבר של אחותי הגדולה לשבוע, ומאז הם רק ידידים, אז הקשר העלוב שלנו שהיה בעבר עוד נשמר מרחוק בעזרתה... ההתקרבות התחילה ביום כיפור השנה, כשטיילנו אני וחברה שלי ואז ראיתי את אחותי איתו ועם ידיד שלו, אז הצטרפנו.. בקיצור, מאז אותו יום כיפור הקשר שלנו התחיל 'לתפוס תאוצה' והפכנו לידידים ממש טובים. עד כאן הכל טוב ויפה? אחלה