חייבת עיצה

רונית264

New member
חייבת עיצה

אני במערכת יחסים של שנתיים- אני בת 26 והוא 33 הוא גרוש +3 ( ילדים גרים אצל האמא ) אנחנו מאוד אוהבים ולא יכולים אחד בלי השני הוא גר שעה וחצי ממני הוא הציע לי נישואין ואני ניקפאתי כאילו לא הייתי מוכנה לזה נפשית ונילחצתי וכל הזמן דחיתי את ההצעה לזמן יותר מאוחר עד שאהיה מוכנה לספר למישפחה על כל הקשר הרציני ועל החתונה אני קצת חוששת מהתגובה של הסביבה אני בחורה מאוד חסרת ביטחון ולא עושה צעד מהיר וחושבת יותר מאשר מתחילה לפעול הבעיה שלקחתי יותר מדיי זמן מבלי לפעול שהחבר שלי ממש התייאש מהמצב הזה שהוא רוצה להתקדם ואני לא ממש -מתוך חרדה לאחרונה יש לנו הרבה מריבות בנושא הזה והוא נתן לי אוליטמטיום שאו שאני מספרת ומתחילה להתקדם וקובעים תאריך לחתונה או שניקח צעד אחורה ונסיים עם האהבה הוא כבר מוכן להתחתן והחליט שרוצה אני זאת שתקועה עם עצמי ולא זזה אני אשמה ומרגישה חסרת אונים לא יודעת מה לעשות ובאמת שלא רוצה לסיים עם הקשר שלנו מאוד אוהבת אותו והוא מאוד מיואש מהמצב אשמח לקבל עיצות :(

נומלה

New member
בן 33 גרוש 15 שנה?

באמת? ושלושת הילדים שלו הוא עשה כששהה בבית התינוקות עם אשתו התינוקת? יש לי הרגשת טרול

קשר בעייתי

כדי להקים משפחה (כלומר להביא ילדים) עם אדם שכבר יש לו 3 ילדים מנישואים קודמים. את צריכה עצבים של ברזל, שלוות נפש סטואית ולאהוב את הגבר הזה אהבה עזה. מבחינה כלכלית זה אומר שגם אם אתם תהיו לחוצים כלכלית, חלק ניכר מהמשכורת שלו לא יגיע אליכם הביתה אלא ילך לתשלום מזונות. זה אומר שגם אם את מאוד תצטרכי אותו איתך (או איתכם בהנחה שיהיו לכם ילדים משלכם) יהיו פעמים שהוא לא יהיה פנוי לזה בגלל מחויבות לילדיו הגדולים. זה אומר שבכל שבת שניה בערך (ואולי עוד פעם פעמיים בשבוע) יתנחלו בבית שלך 3 מתוקים מלאי אנרגיה שלא בהכרח יתחשבו בצורך שלך ביום מנוחה. וזה בהנחה שהם מתוקים כי יש מקרים שהם דווקא לא מתוקים בכלל והמצב מחמיר בגיל ההתבגרות... בקיצור מדובר על חתיכת תיק שיכול להצליח עם המון המון סבלנות, הבנה, רצון טוב, חוכמה ואהבה. שאלה אם את מעוניינת לאתגר את עצמך בכל אילו (ומותר לך גם להודות בפני עצמך וגם בפניו, שאולי לא).

../images/Emo45.gifבתור מי שחיה עם אב לשלושה

אני ממליצה לך להימנע מהקשר הזה בכל הכוח.

שילה1

New member
את צעירה מאוד,חסרת בטחון,וכו'.מה את צריכה

קשר כל כך כבד. צאי משם,ומהר.אגב-גם האולטימטום שנתן לך,כלל אינו לרוחי,ומעיד על רך התנהלותו בעתיד.זה מה שאת מחפשת?

אייבורי

New member
-גם אני

רוצה לשרשר לא נכון. ומוסיף לדברי הפיצי, זה כלכך הולך להגמר בבכי.

רונית264

New member
היי

הוא בכלל לא מתראה עם ילדיו רק בטלפון לפעמים עד איזה גיל של הילדים משלמים מזונות את האמת המצב הכלכלי מאוד קשה הרוב הולך למזונות וכל השאר לסיגריות ולקניות בקושי נישאר משהו כך שהולך להיות מצב קשה אם לא אעבוד והוא לא יכול לעבוד מקבל נכות......

מריוס זכריה

Member
מנהל
בואי נלך בהפוכה

כל מה שכתבו לך על שלושה ילדים שלו שהם נטל - הכל נכון. אבל - את כבר שנתיים איתו. את יודעת כבר מה המחיר. חווית אותו. והבחור מגיע בעסיקת חבילה. אני לא התרשמתי שהבעיה שלך היא הילדים שלו [כל הכבוד למי שמזהיר אותך - אבל זה כנראה לא העניין כרגע]. השאלה היא זאת: האם את מתלבטת לגביו ספציפית - ולא משנה מאיזו סיבה - או שאת סתם אחת מתלבטת כי את מתלבטת לגבי כל דבר - כפי שאת עצמך כתבת. אלמלא ציינת את הנקטדה הזאת, שאת מאוד חסרת בטחון וכולי, הייתי אומר לך: מה יש לך למהר? שבי עוד שנתיים על הגדר. אבל כן כתבת על זה כבעיה שמאפיינת אותך. נקודה שניה, שבעייני היא משמעותית, היא העובדה שלא שיתפת את המשפחה! זה מאוד מוזר לגבי קשר של שנתיים. אני חושב שלפחות בנקודה הזאת, הוא צודק. אלא אם כן המשפחה שלך היא מסורתית ברמה מאוד קיצונית, אין סיבה שהם לא ידעו על זה שיש לך חבר. אז לסיכום, אני לא מתימר לתת עצה מה לעשות במצב המורכב הזה. אבל אני חושב שלפחות, במינימום, לשתף את המשפחה שלך בקשר, תוך כדי אמירה: אני עדיין לא מתחתנת, אבל זה משהו שאני שוקלת. למה הסודיות?!?

I C E M A N 7

New member
פוסט מעצבן

הרי ברור שיש פה פצצה, שהכותבת משום מה החליטה להתעלם ממנה. אולי היא מסורתית, אולי הוא חוזר בשאלה, אולי הוא בכלל ערבי (מי לוחץ להתחתן בגיל 33 אחרי כישלון בניסוי הראשון ועם 3 ילדים?). המתח גואה

רונית264

New member
למריוס

אז עכשיו סיפרתי למשפחה והכרתי להם אותו ולא הפלתי עליהם ישר שאני רוצה להתחתן אבל הם לא ממש אהבו אותו מכמה בחינות אבל לא דיברתי על העינין שהוא גרוש מתוך פחד שיגיבו בקיצוניות אבל אפילו לא אהבו את העינין שהוא לא עובד ויש לו בעיות בראיותיות וגם מבחינת מראה לא התרשמו ואמרו שאנחנו לא מתאימים גם לא בתרבות.... :( מה עכשיו עליי לעשות??

מריוס זכריה

Member
מנהל
שום דבר מיוחד

אם אני מנחש נכון, גם כלפיך הורייך הם ביקורתים ולא מקבלים, נכון? (אני מנחש על סמך חוסר הביטחון העצמי שלך, והצורה בה הם הגיבו אליו). אני חושב שהיית צריכה לספר על מנת לספר ותו לא. סיפרת, וזהו. מה הלאה? בדיוק אותו דבר שהיה גם קודם. את מן הסתם תמשיכי להתלבט. קחי את הזמן שלך. אם החבר שלך יחליט שהוא עוזב אותך בגלל שלא קבעת תאריך לחתונה - דבר שנשמע לי לא סביר מצד מישהו שאוהב אותך באמת - אולי כדאי שבאמת יעזוב. אבל אם הוא אוהב אותך, ואת עשית צעד משמעותי של להכיר אותו להורייך, הייתי מצפה שהוא יתן לך עוד זמן לחשוב. במקביל, בלי קשר, יכול להיות רעיון טוב ללכת לייעוץ או טיפול, כדי לקדם את עצמך ולעבוד על חוסר הביטחון העצמי.

seeyou

New member
יש הבדל בין חבר גרוש+3 שגר שעה וחצי ממך

לבין בעל גרוש+3 (ובטח ירצה גם ילד ממך) כפי שכתבו לך-חסרים הרבה מאוד פרטים על מנת להבין את כול התמונה מה שברור שתצטרכי להתמודד עם הרבה מצבים-בעיות שאין בזוגיות "רגילה" כגון היחסים בינו לבין הילדים שלו-בינו לבין גרושתו בין הילדים שלו לילדים שלכם....כול אלו זה תוספת לבעיות ה"רגילות" שקיימות בינו לבינה . יוסי

שילה1

New member
אירוח ילדיו,תשלום מזונות שנים רבות,ובכלל-

היית רוצה להתחיל את חייך עם אולטימטום? למה ולאן הוא כל כך ממהר? אתצעירה מאוד,פקחי עינים!

למעלה