חייבת עידוד...

חייבת עידוד...

הרבה זן לא כתבתי פה אבל אני קוראת כל הזמן... בכל מקרה חבר שלי משרת בתור קצין ב669 ועם כל המצב שבחופי עזה הם גם נכנסו עכשיו. אני מתה מדאגה ומפחד, אני לא מוצאת את עצמי אני באמת לא יודעת מה אני יעשה אם משהו יקרה לו.... סורי על הנוסח הדיכאוני של ההודעה אני פשוט באמת לא יודעת כבר למי לפנות

sl92

New member
תיהיי חזקה!!!

חוץ מלהגיד לך שתיהיי חזקה ולשלוח לך חיבוקים אין לי מה להגיד כי מי לא משתגע ממצבים כאלה?! גם אח שלי וגם חבר שלי קרביים ובתקופות האלה גם אני מתחרפננננננת.. תנסי להעסיק את עצמך..חברות..ים..ותפרקי פה בפורום..זה עוזר!! כל דבר אני פה (:)

תודה...

מצד אחד אני מתה לצאת מהבית כן לפרוק קצת מצד שני זה כל הזמן להיות צמודים לשמוע אם יש משהו חדש. הלוואי שזה היה רק הוא שם זה גם הוא וגם אחיו (ב669) וגם האקס שלי שם מאתמול בלילה (בחיל הים)

GrowingMadness

New member
תהיי חזקה מאמי.

דיי, זה כבר כמעט נגמר. וכל עוד הוא לא היה על הספינה אני בטוחה שהכל בסדר, סה"כ דיי רגוע שם כרגע [התחמם לפני הרבה זמן, כרגע הם עדין בכוננות שמה, אבל לא יותר מבד"כ]

אני יודעת אבל...

סתם הורג אותי האי וודאות הזאת, אני יודעת שאח שלו התקשר שהוא חזר לבסיס ואני יודעת שהוא חזר פצוע, למרות שהוא אמר לחברה שלו שזה מכות שטחיות הבעיה היא שאני לא יודעת אם הוא אמר את זה כי זאת האמת או כדי לא להלחיץ עוד יותר אני לא יודעת אם הוא היה על הספינה אני יודעת שהוא עשה פינויים וחילוצים אבל אני לא יודעת מאיפה באמת שאני מוכנה לעשות הכל ולתת הכל בשביל לשמוע את הקול שלו אפילו לדקה לדעת שהוא בסדר

למעלה