חייבת עידוד חדשה כאן

ashli80

New member
חייבת עידוד חדשה כאן

אני מקווה שאני במקום הנכון .... ילדתי לפני חודשיים וחצי תינוק מהמם וחמוד לא ידענו כי הרע ידפוק לנו על הדלת ביום רביעי 27/05/09 קמתי בבוקר וחשכו עיניי הילד היפה שלי שלו חיכתי שנים איננו הרמתי אותו והוא לא נושם כולו סגול וכבר ידעתי שאינו בן החיים , אף אחד לא מבין את כאבי אני לא מפסיקה להתגעגע כואב לי לראות ילדים שנולדו בזמנו איך הם גדלים הלב נקרע קשה לי לבוא הביתה ושקט אין בכי של תינוק , אחחחחחחח מה עושים איך קמים על הרגליים וממשיכים לחיות ?

נייטי

New member
לא ידעתי על הפורום הזה

טוב שפתחו אותו (אפילו שלהגיד טוב על כזה פורום זאת סתירה בתוך המשפט ובכל זאת). תמיד תהייתי איך לא היה כזה פורום בתפוז. כ"כ הרבה מקרים של אנשים שפנו לכאן ולאובדן הריון כי זה היה הכי קרוב אבל לא נראה לי שמצאו כאן את התמיכה שחיפשו.

משתתפת בצערך ../images/Emo14.gif

ואין לי תשובה איך ממשיכים לחיות אחרי דבר כזה, אבל יודעת שממשיכים. למרות הכאב ולמרות הגעגוע. ממשיכים כי החיים לא שואלים אותנו אם להמשיך או להפסיק וזה אולי המזל. אין לי בכלל מילים לנסות להביע את ההשתתפות בצערך (במובן, שהלוואי וכל אחת ואחת מן הבנות כאן הייתה מצליחה לקחת מעט מעט מן הצער הזה ולהקל עליך לנשום), אבל דעי שאת בליבי. אני חושבת שעוד מעט מוקדם לכתוב על כך שהעתיד שם, מחכה לכם ולילדים העתידיים שלכם, כי כעת זה זמן הכאב הנורא, הקורע והפוצע, אבל אולי דווקא בתוך החושך האיום צריך לדעת שאי שם כן יהיה אחרת, שלא תמיד זה יהיה ככה. אוף, אין לי מילים לנחם מול מוחלטות כזו של חדלון
(קצת עלינו: חלק קטן מן הנשים כאן איבדו תינוק לאחר הלידה. רובינו איבדנו עובר במהלך ההריון. ועדיין, מבקשת שתרגישי שיש לך כאן מקום ושאנו פותחות חיבוק גדול להכיל אותך ואת כאבך ואת הזכרון. ואם את מוצאת לנכון לשתף בשמו ובתמונתו, יש לזה בהחלט מקום).

שלומית76

New member
כמה נורא !

האובדן שלך הוא פשוט בלתי נסבל. מאוד קשה למצוא מילים ואולי אפילו אין כאלו שיכולות להקל. האובדן כל כך טרי וזה יקח זמן לקום על הרגליים. אבל את עוד תקומי על הרגליים, והרצון למלא את הואקום הנוראי שנוצר יתעצם ויעזור לך להמשיך ולחיות. יקירה, ממש כואב לי לקרוא את ההודעה שלך. הכאב שלך באמת קשה מנשוא. אנא הישארי איתנו ושתפי אותנו כדי שנוכל לחבק אותך ולעזור לך לעבור את הימים הקשים האלו. שולחת חיבוקים

עדיקים

Active member
משתתפת בצערך ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

מחפשת את המילים ולא מוצאת אובדן כל-כך קשה הלב נקרע. אנחנו כאן בשביל לעזור לך לעבור את הימים הקשים תישארי איתנו
.

happy

New member
אלוהים ישמור איןלי מילים

איזה אסון. פשוט אסון. מחבקת אותך כלכך. את עוברת את הסיוט בהתגלמותו. אין לי מילים.

תמי ס

New member
אווו../images/Emo14.gifאוווווווו... אלוהים

עברת את הנורא מכל, סיפורך לופת אותי בגרון ואין לי מילים לנחמה -כי אין, פשוט אין. לא יודעת מה להגיד לך, לא יודעת איך קמים על הרגליים כשהכל כה טרי, לא יודעת להגיד לך איך ממשיכים לחיות, אבל ממשיכים, כי החיים הם חזקים ויש להם כח משל עצמם והם סוחפים אותך איתם. כרגע לא תוכלי לראות את זה, אבל אני מבטיחה לך שעם חלוף הזמן יהיה קל יותר לנשום. כרגע אל תחשבי על העתיד, חשבי על העכשיו, הרשי לעצמך להתאבל כי חווית אסון נורא נורא נורא. מחבקת אותך.

נייטי

New member
אוי אישה יקרה - אני בוהה בהודעה שלך

ומתקשה להגיב ומתקשה לנשום. עידוד, את רוצה עידוו ובמקום זה את מוצאת אותנו בוכות כאן איתך את הכאב הנוראי שלך. אני לא יודעת אם אנחנו יכולות לעודד, אני לא יודעת אם אנחנו יכולות לנחם, אני לא יודעת כלום מול אסון כזה. אישה יקרה, העצב שלך הוא הגדול מכל ואנחנו רק יכולות לחבק ולנסות לתת יד בתוך ימים חשוכים. את בזמן האבל הקשה ביותר והוא ימשך עוד זמן רב ובכל פעם שתרצי לבכות איתנו נהיה כאן עבורך. אני מאמינה בכל ליבי שיבואו גם ימים טובים יותר, לא של שכחה כי אי אפשר לשכוח אלא של נחמה, של הקלה. יקרה, כאן זה פורום הורות, יש כאן תמונות של תינוקות, שאלות על ילדים ואני לא יודעת אם האווירה פה תמיד תתאים לך. בימים שאת רוצה לברוח מהפורום שלנו כי הוא יכאיב לך מידי, את יכולה לפנות לפורום אובדן הריון. זה אומנם פורום שעוסק באובדן של הריון אבל יכול להיות שתוכלי למצוא בו פינה קצת פחות רועשת מהפורום הזה. אבל כמובן, בכל יום שתרצי את הכתף שלנו, את מוזמנת לכאן ומבטיחה לך שניתן לך אותה. אני לא יודעת איך לסיים הודעה כזאת. רוצה לנחם עוד אבל בטוחה שלא יכולה. אז רק אכתוב לך שכאבך נלקח גם לליבנו וזיכרו של בנך נמצא גם איתנו.

פלגיה

New member
../images/Emo7.gif כמה שזה עצוב

הכאב שלך נורא ואיום, ואני חושבת שכאן יהיה אפשר להבין אותו. יש גם פורום "הורים שכולים" שהקימה שרון123 הנפלאה. נראה שגם שם יבינו אותך. כל המשתתפים שם קמו על הרגליים והמשיכו לחיות - אבל עשו זאת אחרי תקופה ארוכה של עיבוד האבל.

ashli80

New member
אני מודה לכן בנות יקרות

התפרסמה מודעה בעיתון של פ"ת וראש העין אני בדיוק קוראת את המודעות וזה מצמרר זה עדיין לא נקלט שזה התינוק שלי .... תודה על התמיכה

אמאדובה

New member
../images/Emo201.gif כל כך עצוב לשמוע

אני רק יכולה לדמיין את הסיטואציה המחרידה שבה את רואה את השם של הבן שלך במודעת אבל
אין לי מילים חכמות, רק חיבוקים בשבילך בתקופה האפלה שאת נמצאת בה.

פאקא

New member
קושי שאין לו מילים...

משתתפת בצערך ורוצה כל כך לעודד, אבל באמת לא יודעת איך. רק לתת לך כאן מקום שבו הכאב והגעגוע שלך הם מובנים ומקובלים. הכאב שלך בלתי נתפס.. באופן אישי למדתי שקלישאת הזמן מרפא עובדת אבל את במקום אחר. כל יום הוא ארוך וקשה... והסביבה הקרובה למרות הרצון הטוב לא תמיד יודעת איך להגיב. הלב נשבר
פאקא

היי יקרה

משתתפת בצערך העמוק. את עוברת תקופה של סבל וכאב שקשה לתאר. ליבי ולב כולנו איתך. קראי את המסר ששלחתי לך, מקווה שיעודד ולו מעט. חיבוק ע נ ק , דנה.

mic75

New member
יקירתי

אני פותחת את ההודעה שלך והבטן שלי כואבת והדמעות באות מסכנה, אני אפילו לא יודעת מה לכתוב קשה לי אפילו לכתוב אני שולחת לך חיבוקים גדולים של חום ואהבה ואני מקווה שהלב שנקרע יעבור את המשבר, ובסופו של דבר ידע שהטוב יגיע אני באמת שולחת לך חיבוקים והרבה אנרגיות טובות ומקווה לשמוע רק בשורות טובות מיכל

galigal33

New member
זוועת עולם, טרגדיה קשה

אני יושבת כאן ורוצה לצעוק מכעס וכאב..:למה זה קרה????????? איך אני אעודד אותך? איך אני בכלל יכולה להקל על צער וכאב כזה? לא יודעת מה לאמר..הלוואי ויכולתי לעשות משהו.

דנימר

New member
נשבר הלב

אין מילים שינחמו. פשוט אין. שולחת לך חיבוק ומקווה שתצליחי לקום ולחוות ימים טובים יותר.

../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אישה יקרה, הלוואי והייתה לי היכולת לנחם... אבל לצערי הדבר היחיד שאני מסוגלת כעת, זה לשלוח לך חיבוק חזק וחם של תמיכה. כל כך עצוב, כל כך לא נתפס... הכאב והגעגוע בלתי נסבלים. חשוב שתזכרי שיש גם עתיד. מחבקת חזק חזק חזק מירי

למעלה