אוי אישה יקרה - אני בוהה בהודעה שלך
ומתקשה להגיב ומתקשה לנשום. עידוד, את רוצה עידוו ובמקום זה את מוצאת אותנו בוכות כאן איתך את הכאב הנוראי שלך. אני לא יודעת אם אנחנו יכולות לעודד, אני לא יודעת אם אנחנו יכולות לנחם, אני לא יודעת כלום מול אסון כזה. אישה יקרה, העצב שלך הוא הגדול מכל ואנחנו רק יכולות לחבק ולנסות לתת יד בתוך ימים חשוכים. את בזמן האבל הקשה ביותר והוא ימשך עוד זמן רב ובכל פעם שתרצי לבכות איתנו נהיה כאן עבורך. אני מאמינה בכל ליבי שיבואו גם ימים טובים יותר, לא של שכחה כי אי אפשר לשכוח אלא של נחמה, של הקלה. יקרה, כאן זה פורום הורות, יש כאן תמונות של תינוקות, שאלות על ילדים ואני לא יודעת אם האווירה פה תמיד תתאים לך. בימים שאת רוצה לברוח מהפורום שלנו כי הוא יכאיב לך מידי, את יכולה לפנות לפורום אובדן הריון. זה אומנם פורום שעוסק באובדן של הריון אבל יכול להיות שתוכלי למצוא בו פינה קצת פחות רועשת מהפורום הזה. אבל כמובן, בכל יום שתרצי את הכתף שלנו, את מוזמנת לכאן ומבטיחה לך שניתן לך אותה. אני לא יודעת איך לסיים הודעה כזאת. רוצה לנחם עוד אבל בטוחה שלא יכולה. אז רק אכתוב לך שכאבך נלקח גם לליבנו וזיכרו של בנך נמצא גם איתנו.