חייבת עזרה!!

leevi

New member
חייבת עזרה!!

חידה שאבא שאל אותנו (האחים) כשהיינו קטנים ומאז ועד היום אנחנו מחפשים את התשובה!!! תבורכו אם תדעו... מה גבר עושה כל בוקר שאישה עושה פעם בחיים?

leevi

New member
פתאום ראיתי שיש את החידה ההפוך...

אבל את הפיתרון לזה אני כבר יודעת...

AlonGG

New member
עצומה

נגד החידה האינפנטילית הזאת - אולי מספיק כבר זה עובר את גבול הטעם הטוב.

הראל 550

New member
למה עצומות? בואו נלך עם זה...

1. מה עושים כושים כל שעה שנעליים עושו רק בימי שני? 2. מה עושות האיילות בלילות שהירח עושה רק ביום כיפור? 3. מה קורה למי ששואל יותר מדי שאלות אינפאנטיליות בפורומים שלא קורה אף פעם לנביאי תר עשר??? בין הפותרים נכונה, יוגרל פותר שלא ענה נכונה (פוגי, כוורת)

souhami

New member
את התשובות...

יש לשלוח אלינו, את הכתובת ניתן בשבוע הבא.

חידה נגדית...../images/Emo13.gif

leevi, יש לי כמה שאלות..... אם את "חייבת עזרה" בנקבה, אז מדוע "אבא שאל אותנו (האחים)" .. את בן או בת? ואם הוא שאל - מדוע לא ענה? או למה לא תשאלי אותו? או למה לא שאלתם אותו? בקיצור... יש לי הרגשה, שיש פה מעשה קונדס של אנשים שמחפשים לשאול את השאלה הזאת (היא מופיעה בערך אחת לשבוע) אני מציע עיבוד נוסף : "אני לא יודעת אם זה הפורום אבל... מזה דורי דורות עוברת במשפחתי מפת אוצר, אני מוכן להתחלק איתכם באוצר... אם תעזרו לי למצוא את המטמון, המטמון מוסתר מספר צעדים מסויים מהמערה החשמלית (
)... מספר הצעדים הוא הגימטריה של התשובה לשאלה ...... "מה עושה אשה כל שניה, וגבר כל 230 שנה"...

n u t

New member
אני חושבת אחרת

אז נכון שגולשים יכולים להיות יותר בסדר ולהסתכל בשורה האדומה שבראש הפורום אבל נראה לי ברור שהחידה הזו מסתובבת בהרבה מקומות, כמו גם שנראה לי ברור שרוב האנשים שחדים את החידה לא יודעים את התשובה שלה... המקום הכי הגיוני לפנות אליו, לפחות עבור כל גולשי תפוז, כשהם לא מוצאים פיתרון לחידה, הוא לפורום חידות. אז לא מסכימה שזה מעשה קונדס, וגם לא חושבת שזה משנה אם מי ששאל הוא בן או בת או בן שהציג עצמו כבת או בת שהציגה עצמה כבן... נכון להפנות את מי ששואל לשורה בראש הפורום ונכון גם לענות לו שאנחנו לא יודעים, אבל עדיין צריך לשמור על גבול הטעם הטוב, אף אחד מאיתנו לא חייב לענות ועדיף שגם לא נעשה את זה אם זה כל כך מטריד אותנו ששאלו על החידה הזאת פה... בסדר?

leevi

New member
תשובה

מה איכפת לך אם אני בן או בת??? לא ידעתי שמקבלים פה "נכשל" על טעויות בניסוח... אז נכון לא ראיתי את המשפט באדום ובגדול בראש הפורום, אבל נראה לי שקצת הגזמת, פעם הבאה אתה יכול סתם - לא להגיב!

AlonGG

New member
האמת..

מסכים אם יאיר אם אבא שאל אתכם כשהייתם קטנים למה חיכית כל-כך הרבה שנים. ולמה הוא לא אומר לכם את התשובה זה ממש התעללות. אבל ברצינות - למה את\ה חושב\ת שזה מעניין אותנו כל סיפור המסגרת הזה? יש לך חידה פשוט תשאל\י. באופן כללי זה נראה כמו פרובוקציה החידה הזאת, מעניין שזה תמיד מגיע עם כותרת מהסוג חייב עזרה דחוף. מה כבר יכול להיות כל-כך דחוף בחידה, מאיימים עליך עם סכין על הגרון. nut אל תפלי בפח עובדים עלייך.

n u t

New member
די.

הדיון הזה נפסק כאן. לא מעניין אותי ליפול בפח או לא ליפול בפח. על כל הודעה שמתפרסמת בפורום עונים בצורה נורמלית או שלא עונים בכלל - בין אם זו שאלה תמימה ובין אם זה פרובוקציה... בכל מקרה לא רוצה לחשוב לאן השרשור הזה יתפתח ועדיף שנסיים אותו פה לפני שהוא יחמיר...

קבלי נא את התנצלותי הכנה

לא התכוונתי לפגוע בך - והאמת לא עלה על דעתי שהשאלה נשאלה בצורה כנה. אם אכן השאלה נשאלה באופן כנה.. קבלי נא את התנצלותי על תשובתי.

למעלה