חייבת עזרה....

חייבת עזרה....

שלום לכולם, אני נמצאת במצב שאני לא יודעת איך לצאת ממנו ואני אשמח אם תעזרו לי. אז ככה, יש לי כבר חצי שנה חבר שהוא הכי מדהים ומקסים ומפרגן ומפנק פשוט בחור נהדר. לפני כחודש וחצי הכרתי איזה בחור דרך ידיד טוב שלי, מהתחלה זה התפתח לידידות טובה ומקסימה אבל לאט לאט זה הפך להרבה יותר מזה, אנחנו כל היום מדברים בטלפון ובהודעות ונפגשים כשהוא חוזר מהבסיס (הוא קרבי), לאט לאט הבנתי שאני רוצה אותו הבנתי שזה גם הדדי ואני נקרעת בינו לבין החבר שלי... מצד אחד החבר שלי הכי מקסים בעולם ואני אוהבת אותו, מצד שני הבחור הזה פשוט לא יוצא לי מהראש, מה אני עושה? אני לא יכולה להחזיק כך את שניהם ומצד שני אני לא מצליחה להחליט... מה אני יכולה לעשות במצב כזה???

d i n d i n i

New member
טינקי..

האמת אין לי הרבה מה להגיד , לכי עם הקול הפנימי שלך זה שלא מפסיק לדבר זה שאי אפשר להשתיק את בתוכך יודעת מה לצריך לעשות ואת מפחדת תתמודדי עם הפחד.. יש פה הרבה לסכן אבל הלב רוצה מה שהוא רוצה לא כך? בהצלחה, תחזרי לעדכן איך היה..

JOYE האחת

New member
יואו אני כ"כ מבינה אותך..!!

גם לי זה קרה.... אני חושבת שתמשיכי עם זה...תראי אך זה הולך....אם עדין את מרגישה שאת מבולבלת... תצטרכי להיפרד מהחבר שלך כדי להיות לבד ולראות מה את מרגישה ואם תרצי לחזור לחבר שלך...או להיות עם השני... כי זה לא פייר גם כלפי חבר שלך...תחשבי על זה... בהצלחה מתוקה..!!! לצערי הרב הייתי בדיוק במצב הזה.... בהצלחה!

JOYE האחת

New member
ושאלה...

כמה זמן אתם יחד??... וכשאת רואה את השני...החבר שלך יודע את זה?אם כן..לא מפריע לו?

אז ככה...

עם החבר אני חצי שנה ואת הבחור השני פגשתי לפני חודש וחצי. בדיוק עכשיו חזרתי מיום כיף שהוא עשה לי...היה מדהים, הוא גורם לי להתרגשות וחיוך על השפתיים, אבל עדיין אני מוצאת את עצמי מסתקלת עליו וחושבת לעצמי איך אוכל לעזוב את החבר שלי.... גם ביום חמישי כשהייתי כל היום עם הבחור הזה והיה לי הכי כיף בעולם כשחזרתי הביתה ונפגשתי עם החבר שלי לא יכולתי להוריד ממנו את העיניים, כל הזמן עבר לי בראש איזה מדהים הוא וכמה שאני אוהבת אותו...אז מה הבעיה שלי???

לדעתי

בעיניי, אהבה היא ערך שהוא מוחלט, או קרוב לכך. חשוב שתבררי עם עצמך מה את מרגישה כלפי כל אחד מהשניים ושתנסי להבין מהי אהבה בשבילך, מהי זוגיות לאורך זמן, מהי התאהבות ומהי סתם משיכה. אם גילית שיש לך רגשות כלפי מישהו שאינו חברך, אני חושב שכדאי לך להיפרד מהחבר שלך. מההודעה שלך התרשמתי שאת חושבת שחבר שלך הוא אחלה בן אדם. שהוא אדם שאת אוהבת ושכיף, נעים ונוח להיות איתו, אבל לא כתבת שאת אוהבת אותו רומנטית.

אם ממש תקועה

כדאי לך ללכת להתייעץ עם פסיכולוג או יועצת זוגית. זו לא בושה וזה די עוזר לדעתי.

נ ט ע 9 1

New member
היתי אומרת שלא כ"כ פייר כלפי הנוכחי

אבל עזבי את זה עכשיו.. בכל אופן, יכולות להיות 2 סיבות, 1-את אוהבת את החבר שלך, אבל לא מספיק, לא כמו שאת רואיה לאהוב מישהו, ולא כמו שהוא ראוי לאהוב אותך, וזה נובע מ-התפשרות-, נכנסת לקשר שהיה שמח,נחמד, אבל לא היה את הקליק של הwow ההתלהבות הסוחפת הזו(שכמובן נרגעת אחרי כמה זמן ועוברת להילוך איטי יותר בהמשך) והתפשרות מביאה אותנו למקומות בנוניים, בנוניות היא דבר רעעעע...!! לא שאני אומרת שיש את האביר על הסוס, כי ככה נשארים רווקים לעד אבל להתפשר מלכתחילה זה לא טוב,לדעת שזה בערך ולא מה שאת צריכה זה לא טוב.ברור שאין אדם מושלם, אבל לאהוב מישהו זה לדעת שהוא בנאדם לא מושלם, אבל הכי מושלם בשבילך. ואני חושבת שאחרי חצי שנה את עדיין אמורה להיות דיי בהיי כזה..כמו הרבה שכותבים פה, אפשרות 2- שיגרההה שכמובן שיגרה בקשר זה רע, זה טוב אומנם להתרגל במובן הטוב של המילה, לדעת שהוא האחד בשבילך, ושרק איתו את מוכנה לצחוק, לאכול, לישון, להשתעממם..וכו', אני אישית(כמובן רק ממה שקראתי) חושבת שזו אפשרות 1,להסתכל על הדשא של השכן, משהו פה לא כ"כ ירוק.. וזו הסיבה האמיתית לטעמי, תבררי עם עצמך, ואם זו אפשרות אחת, תנתקי את הקשר כי להכנס לקשר ולגלות 3 שנים אחרי זה שזה היתה רק התפשרות, לא יודעת, לא הייתי רוצה את זה לעצמי, וכך גם לא הייתי ממליצה לך..

תגובה

קודם כל, שמרי על ידידות טובה עם שניהם, כי שניהם טובים בעיניך. אם את מרגישה רגשות רומנטיים לחברך, שמרי על קשר זוגי אתו. טפחי את הקשר בכך שתתני עוד אהבה. אם אינך מרגישה אליו רגשות רומנטיים, השארי ידידתו. אם תהיי ידידה טובה לשניהם (ואולי חברה לאחד), תוכלי בעתיד להחליט את מי תעדיפי כחבר.

יש החלטה....

אחרי הרהורים רבים ובילוי זמן איכות עם שניהם החלטתי שאני עוזבת את החבר שלי, כמה שכואב לי לעשות את זה אבל אני מרגישה שככה זה עדיף, וכנראה שאני לא באמת אוהבת אותו אם אני יכולה לרצות ככה מישהו אחר. אני יודעת שיש סיכוי שאני אתחרט אבל אני גם יודעת שאלה הם החיים,החיים בנויים מבחירות והחלטות וגם כשזה קשה צריך לדעת להחליט ולעבור הלאה. ועכשיו אחרי שאני כבר סגורה על עצמי כל מה שנותר לי זה רק לבחור את הדרך הטובה ביותר לעשות את זה בלי שהוא יפגע יותר מדי.. תודה על העצות הן מאוד עזרו לי וגרמו לראות עוד צדדים.

נ ט ע 9 1

New member
יפפהההה

שהגעת להחלטה כלשהי, והאמירה שאדם יקח אחריות על החלטותיו בכלל מדהימה... בטח יש מקום לצמצם כמה שיותר ת'נזק(כאילו בקטע של הנוכחי), כי אם החבר שלך יראה את זה קורה מול העניים, הוא בערך ירצה לקבור אותו, בהצלחהההה

דניאל119

New member
../images/Emo188.gif"סודות" דחוף כנסי

ההחלטה היא שלך ורק שלך עכשיו אני נמצא בדיוק במה שהחבר שלך הולך להיות בזמן הקרוב ואני רוצה להגיד לך תעשי את זה בעדינות עם המון רגש החבר שלך לא פגע בך ...פשוט נמאס לך ממנו תחשבי על זה שהוא הולך להפגע מאד בגללך הצעה שלי תגמרי עם החבר תתחשבי ברגישות תני לו לצאת מזה לאט ובטוח...שלא תעיזי לזרוק אותו אחרי שהוא יתאושש מהמכה שנתת לו רק אז תעברי לחבר החדש וכמובן בלי לספר לחבר שעזבת אין דבר יותר משפיל ופוגע לעזוב את החבר לטובת חבר אחר פליז אני מתחנן תגלי טיפה אחריות זה לא משחק כמו שלא הית רוצה שיעשו לך דבר כזה אל תעשי את זה לאחרים תחשבי על זה דניאל.

JOYE האחת

New member
כל הכבוד על ההחלטה..!!

שמחה שיכולנו לעזור לך... אני מקווה שעשית את הצעד הנכון... תעדכיני אותנו...השני שאת רוצה...הוא חייל קרבי?יוצא לך לראות אותו הרבה? בהצלחהההההההה

מיי22

New member
לקחת יוזמה

לפי דעתי תקחי פסק זמן קצר משניהם ואז תראי למי את מתגעגעת יותר, כך תוכלי לדעת את מי באמת את אוהבת. ולהבאה תלמדי לא לעשות דברים כאלה זה מעליב את הצד השני. המון בהצלחה.

למעלה