חייבת עזרה!!

חייבת עזרה!!

שלום! תראו אני לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון אבל יש לי כמה שאלות שאני חייבת תשובה עליהן... אז ככה..: בעוד פחות משנה אני מתגייסת, ואני רוצה לעשות שירות קרבי וה-כ-י קרבי שיש לבנות...(אל תשאלו למה..סיפור ארוך..) הגיבושים ל..לוחמות הם בעוד כחודשיים לערך והמנילה צריכה להגיע אוטוטו ואני נמצאת בדילמה קשה. מצד אחד אני נורא רוצה להתגייס לגדוד הקרקל כי לפי מה ששמעתי הוא ה-קרבי אבל מצד שני אני קצת נרטעת משום שהמון אנשים סיפרו לי כמה הם סובלים או סבלו בעת שירותים הצבאי. חשבתי לשרת כאופציה שניה במג"ב....אבל הבעיה היא שלא הייתי רוצה להעביר את כל השירות הצבאי שלי בשמירות גבול. מג"ב-"משמר הגבול" האם יש במג"ב תפקידי לוחמה שהן גם לבנות?!?!?!?! אני מחפשת לעשות דברים פעילים כגון מבצעים.. ולא לעמוד בכניסות לירושלים כמו שזכיתי לראות ולבדוק את האנשים שנכנסים לשם. אני מודעת לכך שהתפקיד הוא חשוב אך אותי באופן אישי לא מעניין! אשמח לקצת מידע מאנשים שהיו שם ושיודעים לספר לי מה בדיוק יש שם...והאם מספר הבנות הוא יחסי לבנים או שהוא ממש מיעוט.. אגב...ישנן שמועות ש.."מגב זה לערסים שמנסים ליישר את ההתנהגות שלהם.." האם זה נכון?! בתודה מראש ליטל :)

גיא246890

New member
אני מקווה שלא.

ערסים אמיתים מגעילים כאלו לא יכולים להיות במג"ב מהסיבה שלערסים בדרך כלל יש איזה תיק במשטרה ומי שיש לו תיק לא יכול להתקבל למג"ב. בקשר לשמירות מגבניקים אם לא איזה כלבי שמירות ששומרים 24 שעות בימממה יש שמירות אבל יש עוד הרבה דברים במג"ב חוץ משמירות יש מארבים פיזור הפגנות גם מעורבים בביטחון פנים בתפיסת סוחרי סמים ושהוים בלתי חוקים .. תלוי איזה קורס את עושה אחרי הטירונות לדעתי זה מפשיע וזה ממש לא רק שמירות! ואם כבר בחורה לוחמת לדעתי רק במג"ב

Noff88

New member
../images/Emo198.gifתרשי לי לענות לך?

שמעי קרבי לבנות זה אחלה מוטיבציה גבוהה רצון טוב ואם יש לך יכולת ואת חושבת שאת מסוגלת זה אחלה בחלה עכשיו לגביי מה ששאלת על קרקל , מכירה בנות שהיו שם ולפי מה שהן סיפרו לי לחלק זה היה מתיש וקשה אבל חלקן ראו את זה כחוויה ונהנו מכל רגע עד כמה שזה נשמע פלצני וגם הן התקדמו בתפקידים שם- בחירה שלך ! ומג"ב, הווו מג"ב, אני לא רוצה שיתנפלו עליי פה, אבל את צודקת ב49% .."מגב זה לערסים שמנסים ליישר את ההתנהגות שלהם.." [לא אני אמרתי
] ערסים, זה "עם" חמוד לא?
לגביי מגב אין לי שום המלצה, לא לטובה ולא לרעה הם עושים עבודה טובה ואם בא לך לעזור להם אז
ואם
אז תחפשי משהו אחר
חג שמח

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות:)

אני עדיין בהתלבטויות קשות...חח ומה שעשיתם זה רק להגביר אותן... לא באשמתכם כמובן ... תודה בכל מקרה עזרתם לי..אני אמשיך לחקור..!

Little Bit

New member
../images/Emo31.gif ממש ממש לא.

מג"ב זה לא בצפר טיפולי, ממש לא. היא לא צודקת בשום אחוז.

Little Bit

New member
"מגב זה לערסים

שמנסים ליישר את ההתנהגות שלהם"... כל כך לא
ורוב המג"בניקים שאני מכירה (ואני מכירה) ממש לא ערסים. סטיגמה מטומטמת.

CajU9

New member
במג"ב יש הכי הרבה ערסים.

וזו עובדה, ביום הגיוס שלי היה גם את הגיוס למג"ב, ופשוט לא להאמין כמה ערסים היו שם. כל התורות דחפו קיללו ופשוט מאוד.. ערסים. וחבר די טוב שלי שנמצא שם.. מאוד רוצה לעזוב מהסיבה הזו. זו לא סתם הנפצה, באמת יש שם הרבה כאלה. ובאמת שאני לא שונא אותם- הם באו לעשות שירות קרבי ולטחון כמו כולנו, ועל זה אני מאוד מעריך אותם. אבל מה לעשות.. הם ערסים. באמת :/ ובשביל להיות ערס לא צריך תיק במשטרה.. בשביל זה צריך להיות פושע. או שבקיצור- הם ערסים לייט. לא כבדים.

OLYMPIAKOS8

New member
מזה הזיוני מוח אלה ? מה ?

כמו שבכל מקום יש ערסים, ככה גם במג"ב והכל זה סטיגמות. אני הולך להתגייס למג"ב, ותאמיני לי שאני ממש לא ערס יש לי "חזות אשכנזית" מוחלטת , והבעיה האחרונה שלי שאם יהיה שם "ערסים" בניגוד לחבר שלך. יש לי חברים "ערסים", וגם כאלו שלא ואם כולם מסתדרים. חלאס עם החארטות האלה. ואתה לא מתבייש לקרוא לחבר'ה האלה פושעים ? לידיעתם החבר'ה האלה מסתובבים עם תעודות שוטר בניגוד אליך שמסתובב עם תעודת חוגר. והתפקיד שלהם זה לתפוס את הפושעים, בגלל זה האמירות האומללות שלך מוציאות אותי מדעתי. במג"ב יש ערסים כמו שבכל מקום אחר יש, ועם כולם מסתדרים וכלם הופכים להיות חברים ואחים לנשק. מג"ב נוב' 06- כבוד.

CajU9

New member
אחי נראה לי שלא הבנתי אותי נכון

פושעים הם לא יכולים להיות. ציינתי את זה שבשביל להיות עם תיק במשטרה צריך להיות פושע, ולא ערס. למג"ב אי אפשר להתקבל עם תיק במשטרה, ולכן הם לא, ואני מדגיש.. לא, לא פושעים. שים לב בפעם הבאה.. "החבר'ה האלה מסתובבים עם תעודות שוטר בניגוד אליך שמסתובב עם תעודת חוגר"- זה עושה אותם יותר טובים ממני? מזה החרא הזה? אני לא הולך לעשות לעשות שמירות בגבול ולא שמירות בפנים הארץ כל הזמן. אני הולך להיות לוחם חי"ר, שמבחינתי זה מעל הכל. אין על זה. התפקיד שלהם זה לתפוס פושעים? מה אני אגיד לך, התפקיד שלי יהיה להוריד מלוכלכים, בניגוד אליהם. "מה, לא?" ביום הגיוס שלי, אני ראיתי שרוב החבר'ה שהלכו למג"ב הם ערסים. לא נעים לומר, אבל זו המציאות. מה אני אעשה לגבי זה? כל הכבוד להם, הולכים ועושים שירות קרבי, טוחנים כמוני, כמו שצריך. אחים לנשק? מי אמר שלא? כולם הופכים להיות חברים זה ברור, ואני יודע שבפעם הבאה שאני אראה מג"בניק באוטובוס בדרך הבייתה, אני יודע שאני והוא ישר נגיד אחד לשני ישר "סוףסוף נגמרו השבועיים האלה סעמק", ונדפוק כאפה עם חיוך נחמד כזה. אז אל תחשוב ישר שאני קופץ נגד מג"ב. מבחינתי, כל מי שהולך לקרבי הוא שפיץ, וכל הכבוד לו. לא משנה לאן הוא הולך- כל הכבוד לו, וזהו.

Little Bit

New member
סתם שתדע,

מג"בניקים הם לא רק שומרים, הם לוחמים. וחי"רניקים עתידיים ככמוך ישמרו, והרבה, בדיוק כמוהם. ואתה לא "תוריד מלוכלכים" בניגוד אליהם. הם עושים את זה גם.

גיא246890

New member
נו חלאס עם החרטא הזה..

כן כן ראית אותם ביום הגיוס שלך ומה שענין אותך זה להסתכל איך המגבניקים מתנהגים... אפשר לשאול מתי התגייסת ולמה?

CajU9

New member
זה לא מה שעניין אותי

אבל כשבתור לאפסנאות אנשים מתחילים לקלל ולהוציא סיגריות ולדחוף אחד תשני, אין ממש ברירה. פשוט שמים לב לזה. התגייסתי ביולי, ועד אז הרשמים היחידים שהיו לי הם מחברים ומכרים שונים.. לא ידעתי אם זה נכון או לא, אבל אני משונע שזו לא סתם הנפצה. מה לעשות, ככה אני רואה את הדברים!

חח היה פה וויכוח רציני בנוגע לערסים

אני מבטיחה לבדוק זאת טוב יותר......:) תודה רבההה לכולם על התגובות המהירות עזרתם לי הבעיה עדיין לא נפתרה אומנם...אבל לאט לאט... התקדמתי קצת בזכותכם לפחות. לילה טוב

גיא246890

New member
תפסיקי לשחק אותה מבינה

ולחזור על שטויות של אנשים אחרים.. זה מה שישי לי להגיד .

למעלה