חייבת עזרה

חייבת עזרה

היי! לצערי הגיעה עונת הלימודים, ובתור תלמידת י"א עליי לעשות מחקר (עם שאלת מחקר והכל) בנושא חופשי ועל הפרוייקט הזה אני אבחן בדיבור. העינין הוא שאני רוצה לעשות את העבודה שלי על סוסים, משו על רכיבה או על טיפול או משהו כזה, אבל אני צריכה שהחומר יספיק ללפחות 8 עמודים לא כולל תמונות בכתב בינוני. הנה כמה שאלות שחשבתי עליהם וביטלתי אותם- מאיפה בא הסוס? (יותר מידי חומר פחות מידי זמן ותאי זיכרון במוח) מהם סוגי הסוסים? (יותר מידי גזעים- פחות מידי תאי זיכרון) למה שימש הסוס במשך הזמן? (לא הכי מענין אותי ואני גם לא אזכור הכל -שנים, תאריכים, רצץ אירועים-) אשמח להצעות על שאלות מחקר!
 
אני עשיתי על../images/Emo107.gif

רכיבה טיפולית, איך הרכיבה הטיפולית משפיעה על המטופלים או משהו כזה (ואז מחרבשים על כל היתרונות של הרכיבה הטיפולית וכל זה). לא זוכרת את הניסוח המדוייק של השאלה.... ושאלת מחקר זאת לא שאלה שיש עליה תשובה חד משמעית (כמו מאיפה בא הסוס) אלא משהו שממש צריך לחקור: דברים על סגנון איך X השפיע על Y ומה הקשר בין X ל-Y. מקווה שהובנתי, שיהיה לך בהצלחה!
(אגב, זה לעבודה באנגלית או לא קשור?)
 
אכן

זה הפרוייקט שלי באנגלית... העינין הוא שאין לי הרבה מה לכתוב על רכיבה טיפולית, ז"א אני אתחיל לחפש חומר אבל ניראה...
 
אין הרבה? יש המון!../images/Emo107.gif

אני עשיתי על זה עבודה באנגלית (וקיבלתי עליה 100
) אפשר לכתוב על ההיסטוריה של הרכיבה הטיפולית, על היתרונות והחסרונות של הרכיבה הטיפולית, תראייני מדריכי רכיבה טיפולית ואולי כאלה שמטופלים ברכיבה טיפולית (או את ההורים שלהם). הנה אתר מומלץ על הנושא: www.strides.org
 
רכיבה טיפולית זה רעיון מצויין...

וכשתבואי לחווה את יכולה לשאול את רחינה...לדעתי היא תשמח לעזור לך ובטוח יש לה המוווווווווווווווווווווווווווון חומר... בואי כבר
 

עדימ

New member
צרי עימי קשר א]ילו טלפונית אם בא לך

מסנג'ר ואעזןר בכל מה שאני יכולה לגבי רכיבה טיפולית ובכלל!
 

SNTQ

New member
אני עושה גם עכשיו עבודה

במדעי החברה אומנם אבל צריכה להיות שאלת מחקר כמו אצלך, בחרתי את: מה הקשר בין רכיבה טיפולית לדימוי עצמי אצל הילד יש לך נושא ספציפי ב"סוסים" שעליו את רוצה לכתוב?!
 

lions queen

New member
הרשתה לך המורה?!

** ****, לי מיכאלה לא נתנה בגלל ש "זה לא הוכח כמשהו םסיכולוגי אלה יותר פיזי" ידה ידה ידה שתקפוץ לי.. בסוף עשיתי על הקשר שבין ילדים וחיות מחמד והשפעתו על הדימוי העצמי של הילד.. יצא יפה האמת.. 100.. (לא שזה קשה) רוצה להגיש את שלי?
 

SNTQ

New member
חחחחח

מיכאלה לא המורה שלי,אלא שירי דימוי עצמי זה פסיכולוגי,והייתה מישי שנה שעברה שעשתה על זה אגב ושירי ממש התלהבה מהרעיון
אוי יש לי חברה שעושה,יש מצב ששירי הראתה תעבודה שלך (מבין רבות) כדוגמה תביאי לי את שלך,דימוי עצמי בעבודה שלך יעזור לי
~מתגעגעת~
 
למעלה