חייבת עזרה!!!!!!

שירלי317

New member
אז זהו

שהם כן מונעים זיהום בעיקר ע''י התחדשות אבל גם בלי קשר לזה אין לי כוח לפרט פרשתי למיטה בתקווה להמנע מסיוטים על הזוועה בצפון.. ליל מנוחה שקט לכולם

לא לחלוטין

וזאת הבעיה איתם. הם אומנם מעודדים התחדשות ובכך מונעים חלקית את הזיהום אך לא מבטלים לחלוטין אותו או את העובדה שהוא יתפתח וייסתבך. לכן ממולץ במקרים כאלה לטפל באנטיביוטיקות, פולידין ושאר חומרים שהאדם פיתח במיוחד, העדיפות של הריגת החיידקים הרעים היא בעדיפות ראשונה, התחדשות המקום תבוא מאוחר או מוקדם יותר וזה לא ממש משנה.

dixie chick

New member
סיקרנתם אותי אז בדקתי...

שלא תגידו שאני לא מתחילה להתכונן לתפקידי בתור וטרינרית לעתיד... חיפוש קצר הביא אותי לאתר של דר' פישר (באנגלית למה אין לי מושג) הנה כמה ציטוטים" Human cells do not have large quantities of oxidizeable proteins, consequently, iodine is well tolerated by human skin."= זה מדבר כמובן על תאים של אנשים ולא של סוסים אבל למיטב הבנתי ההבדל הוא בין תאים של בעל חיים לתאים של מיקרו אורגניזמים כמו חיידקים. "n 1952 it was discovered that when elemental iodine was complexed with polyvinylpyrollidone (PVP) it was 8 times less toxic to humans, retained its potent microbicidal activity yet ceased to irritate, sensitize or stain."= כלומר הפולידין הרבה יותר טוב מהיוד שהיו משתמשים בו פעם וכמובן לכתבה כולה יש לינק למטה...ותודה לדר' פישר!

למעלה