חייבת עזרה

amonit

New member
החופש לבחור......

החופש לבחור כל יום מחדש את האפשרויות העומדות לרשותי החופש לבחור בכל פעם את לבושי את המראה שלי את הדרך שבו העולם רואה אותי את מידת הפרובוקציה את מידת הצניעות את הדרך לביטויי עצמי החופש לבחור את היכולת שלי החופש. אנו יכולות לבחור באיזו שפה נשתמש ,מה נאמר ולמי.. לבוש, איפור,חזיה, צבע שיער ,הם עצמם שפה תקשורתית ואת הדימויי אנו יכולות לבחור... הבחירה שלנו היא. וזו משמעות החופש.

הבחירה היא שלי עכשיו, כשאני מודעת

אבל יש המון נשים שנכנעות לתכתיבים חברתיים מתוך חוסר מודעות.

r.v

New member
אני לא חושבת שזה נורא כל כל

לבחור חזיית פוש אפ כי עושה לך כייף כי זה יפה בענייך. אבל יש הבדל בין לבחור משהו כי כייף לך להיראות טוב, ונוח לך, לבין אם את עושה את זה כי :"מה יגידו", "הסביבה תעניש בתגובה שלילית", תכלית של משיכת תשומת לב גברית. מה שאני מתכוונת זה לסבול בגלל הפער שנוצר בין מה שאני, לתפאורה היפה שנוצרה בעזרת מייק אפ, פוש אפ ומה שתרצו. זו שאלה של מחיר אישי,ויש בעיני בעייתיות בקטע של התייפייפות יתר מלאכותית לאחר שהתבייתת על אובייקט גברי נכסף. הבעייתיות היא כי שמים פה מישהו באולימפוס דמיוני ומנסים לטפס אליו, ואז כל האלמנטים ל"שיפוץ" מהוים את הסולם בעסק הזה. בחרתי למרקר את האספקט הזה כי לא זו בלבד שהוא הוליד, מוליד ויוליד מערכות יחסים של שולט ונשלטת, והאספקט הזה הוא אחד הדשנים שמזינים את הקרקע עליה צומחות ומשגשגות מערכות יחסים שמניבות את פרי ההתעללות מסוגים שונים. איך הגעתי לזה? לא יודעת כנראה שהחזיה הייתה בעיני רק משל או סמפטום למצבים שאישה נכנסת למצב גובה דשא מול גבר.

למעלה