חייבת עזרה

אJי פ33ה

New member
חייבת עזרה

למייק יצא רק שיר אחד בעיברית והוא ערב טוב או משהו כזה.. מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכולה להשיג אותו לאמא שלי? היא מחפשת אותו שנים!!!!!!!

M i k e s F a n

New member
אמא שלך יכולה להפסיק לחפש../images/Emo99.gif

כי הגעת למקום הנכון שרק בו אפשר למצוא את השיר "ערב טוב" בעברית, ודרך אגב, זה לא השיר היחידי שמייק בראנט שר בעברית.
יש גם את "דבר אלי בפרחים"
שאותו כן אפשר להשיג בדיסק "קול משמיים 3" שבכל חנויות המוזיקה.
את "ערב טוב" לא תוכלי למצוא בחנויות וגם לא באינטרנט. שלחי לי את כתובת דואר האלקטרוני שלך במסרים הפרטיים ואשמח לשלוח לך אותו כך שתוכלי לצרוב אותו לדיסק ריק ולהביא לאמא שלך במתנה.
כי אין מתנה יותר יפה מזו לאמא ....

אJי פ33ה

New member
אני חייבת לרשום כמה מילים../images/Emo24.gif

הבוקר קמתי לבוקר קסום ונפלא.. וזה בזכות המנהלת המקסימה של הפורום המדהים הזה!!!! אמא שלי בצעירותה הייתה מעריצה מספר אחת של מייק... ושהוא בא להופעה בישראל שהתקיימה בבאר שבע.. סבא שלי,אבא שלה לקח אותה והיא ישבה שורה ראשונה ועד היום היא שומרת על הכרטיס ישיבה!! שנים שהיא מחפשת שואלת וחוקרת מהיכן היא תוכל להשיג את השיר ערב טוב שלך מייק בביצוע עיברית ונואשת כבר.. כי היא לא מוצאת. במקרה הגעתי לפורום הזה ושאלתי.. אולי.. פה אני אמצא בשבילה את השיר היקר לה כל כך.. והמנהלת המדהימה,סיגל, כתבה לי שיש לה אותו והיא תשמח לשלוח לי אותו בימים הקרובים עקב בעיה במחשב שלה.. קראתי,הופתעתי,התרגשתי,לא היו לי מילים כתבתי לה שהיא באה אלי משמיים! סיגל אני רוצה להודות לך על גבי הפורום ושכולם ידעו איזו בחורה מקסימה את!!!! ואני מחכה בכיליון עיניים לשיר המיוחל... ואמא שלי תחזור מהעבודה ואני יספר לה על הפורום,על המנהלת המדהימה, ואני רק מקווה שהיא לא תקרא ותראה שחיפשתי לה את השיר כי זו הפתעה!!! ושוב תודה תודה תודה!

M i k e s F a n

New member
שמחתי לעזור, לירון../images/Emo25.gif

תודה על המחמאות, אני מרגישה שזוהי חובתי כלפי כל המעריצים של מייק ברנט. אמך זכתה לעונג גדול שאני בטוחה שלא תשכח לעולם- להתבונן במייק שר במלוא אביב
אם את צריכה עזרה נוספת, הנני כאן.

למעלה