חייבת עזרה.. איך קוראים לשיר STAM רק בגירסה העיברית?????
B bLAck hALo New member 4/8/05 #8 באמת שלא שמעת על זה? זה כ"כ ישן דווקא אחד היצירות היותר טובות שלהם! ואפשר להוריד את השיר בקאזה וכד'..
באמת שלא שמעת על זה? זה כ"כ ישן דווקא אחד היצירות היותר טובות שלהם! ואפשר להוריד את השיר בקאזה וכד'..
® ®NuLy® New member 4/8/05 #9 זה על יגאל בשן../images/Emo6.gif חרשו על זה כל כך פעם ברדיו!!!! איך אתם לא מכירים!?
Y YoYoWhazzzup New member 5/8/05 #13 חחחח איזה זיגזוג ישן נושן... זה ממש היסטוריה... זה היה השיר "חן" של אסי וגורי על יגאל בשן ועוזי חיטמן שנקפא במקרר של ויטמן
חחחח איזה זיגזוג ישן נושן... זה ממש היסטוריה... זה היה השיר "חן" של אסי וגורי על יגאל בשן ועוזי חיטמן שנקפא במקרר של ויטמן
Y YoYoWhazzzup New member 5/8/05 #15 יעאנו יציאה חזקה שלהם אני זוכר את הפזמון, יש לי ציפור קטנה בלב ואתה עליו חושב אם תזכור אותי סיוון ותקדיש לי אז קצת זמן תשיר איתנו בן אדם את הההופה הופה היי ותזכור אני שלך אתה שלי
יעאנו יציאה חזקה שלהם אני זוכר את הפזמון, יש לי ציפור קטנה בלב ואתה עליו חושב אם תזכור אותי סיוון ותקדיש לי אז קצת זמן תשיר איתנו בן אדם את הההופה הופה היי ותזכור אני שלך אתה שלי