חייבת עזרה!!!

חייבת עזרה!!!

נכון בסרט שחקי אותה מותק אז גיסיקה מלמדת ריקוד ויש שם כמה שירים איזה?!!!?!? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!!! ענבל

anauis

New member
יש את ה ost של הסרט

זה השירים שהושמעו שם... "השגתי" אותו פעם , עדיין יש לי איפה שהוא על דיסק. אבל אפשר להשיג את רשימת השירים מחיפוש בגוגל. אני דיי בטוח שיש בזה את כל השירים, אבל אני לא בטוח לגביי השיר האחרון של שלושת הזמרות(שבו מזכירים את ביגי-אחד מזמרי הראפ הטובים שאי פעם היו).

anauis

New member
אני לא מצאתי תדיסק, אבל...

חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר הזה , יש שמה תרשימת שירים- אבל אי אפשר להוריד משמה, אבל את יכולה לשמוע אותם דרך האתר... אבל לשמוע אותם משמה לא יהיה באותה איכות, עדיף להוריד מקאזה תשיר, אבל את יכולה שמה לבדוק איזה שיר רצית... ואני לא בחורה, לפחות לא בפעם האחרונה שבדקתי,למה לעזאזל כולם מתבלבלים...

BaR 5

New member
חחח... כתוב לך בחתימה "אני ../images/Emo89.gif.."

אממ והשיר שבסוף <כה כה, זה עם ביגי> הורדתי אותו וקוראים לו - I'm good של Black... זה כל מה שאני יודעת.. אז

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני יודעת 2 שירים

אחד זה i belive זה השיר שהם רקדו כולם בסוף... והשני I'm good זה של ה3 בנות בקליפ האחרון... יש עוד אבל אני לא יודעת... בהצלחה!
ואת יכולה לנסות לכתוב Honey בחיפוש.. ככה אני מצאתי ת'שירים...

l a b r o n

New member
באותו עניין

אפשר את שם השיר ששומעים אותו בקטע האחרון של הסרט שיש בו את הריקוד עם כל הילדים בשביל להשיג תרומותלסטודיו שלה תודה מראש

ענבררר

New member
i belive כבר ענו..

וזה הדיסק המלא: 1. Hurt Sumthin - Missy Elliott 2. I'm Good - Blaque 3. Gimme the Light - Sean Paul 4. React - Redman 5. Leave Her Alone - Nate Dogg 6. Ooh Wee - Nate Dogg 7. It's a Party 8. Thugman - Missy Elliott 9. Now Ride - Fabolous 10. J-A-D-A - Jadakiss 11. Think of You - Amerie 12. Closer - Goapele 13. I Believe - Yolanda Adams

aj23

New member
שווה להשיג את כל השירים

חלק רגועים חלק וחלק גורמים לך ישר לקום מהמחשב ולרקוד! תשומת לב מיוחדת יש לשים לשיר Shawn Desman - Sexy הוא אולי לא רשום ברשימת שירים אבל שווה רצח, זה השיר הסקסי ההוא שעשו לו קליפ במועדון שהוני(בליבוש מינימלי שחור) רוקדת ליד איזה אחד שיושב.

למעלה