חייבת עזרה

happy

New member
חייבת עזרה

ליהי מחרבנת באמבטיה!!! אוף זה משגע אותי. בשבועיים האחרונים היא כמעט כל ערב מחרבנת באמבטיה. אחרי שהיא מחרבנת היא ישר משפריצה על כולם את המים עם כל הקקי שלה. ואז אני חייבת להוציא אותה מהאמבטיה לשתוף אותה אצלנו באמבטיה ולקרצף את האמבטיה שלה. אתמול אפילו חיכית שהיא תחרבן לפני שהכנסתי אותה לאמבטיה. היא היתה במים איזה 10 דקות שיחקה, קיבלה ברזל, מהר שתפתי אותה, קירצפתי אותה ואז היא התחילה טיפה לבכות ועוד לפני שהספקתי להוציא אותה היא "שיחררה" ישר אחרי היא התחילה לצחוק בצחוק המתגלגל שלה שאני כמעט בוכה!!! אוף מה אפשר לעשות זה ממש מיאש להוציא מהאמבטיה ילדה עם קקי עליה!!!

נראה שהיא מוכנה לגמילה

אולי לא נעים לה להיות עם זה בתוך החיתול, יש כנראה משהו במים שמשחרר אותה, כי את אומרת שהיא צוחקת צחוק מתגלגל... לדעתי לא להתרגש מזה ולא לנסות להילחם בזה, אפשר להציע לה סיר, או להחזיק אותה מעל האסלה או כיור, וכדי לעודד אותה את יכולה להשמיע לה קולות עידוד (קולות שהיא משמיעה כשהיא עושה) כך שיתעורר אצלה האינסטינקט, אם תתמידי בזה היא תגיב לזה ותבין שעכשיו היא יכולה לשחרר. ולך יש ילדה שנגמלה בגיל מאוד צעיר - הרווח שלך נראה לי, שאם תילחמי בזה, את הופכת את זה לביג דיל יותר ממה שזה. כשהיא עושה באמבטיה עוד לפני שהיא מתחילה להשפריץ בשקט וברוגע תוציאי אותה ותשטפי אותה. סה"כ זה לא נשמע לי כזה נורא, היא מבינה שכשמורידים בגדים וחיתול זה הזמן לשחרר - מאוד טבעי בעיניי. מבינה מאוד את התיסכול שלך
רק שמציעה לראות את הצד הטבעי של זה.

happy

New member
רוח 6 חודשים זה טיפה מוקדם

לגמול מחיתולים לא?? גם עבור מחוננת כמו ליהי
. אני באמת לא אעשה מזה עניין כי אני מפחדת שזה ילחיץ אותה.

לא בהכרח

נכון שאנחנו רגילים לחשוב על גילאים כמו 2-3 אבל יש תרבויות שלמות שעושות כך ואף מגיל צעיר יותר. לתינוק באופן טבעי יש אינסטינקטים של שליטה ושחרור של הסוגרים. אם מעניין אותך לקרוא עוד בנושא: לגדל ילדים בלי חיתולים תזרמי איתה ותראי מה טוב לשתיכן, אל תלכי לפי החוקים והכללים. <רוח עכשיו החליפה לשי חיתול
אבל קוראת בדף ההוא וחושבת האם זה מתאים לנו... בינתיים חושבת> <וליהי ילדה מחוננת בלי קשר לגמילה
>

טאניוש

New member
ואם "תזיזי" את זמן האמבטיה?

ללאון יש שעות קבועות של קקי. אולי שעת האמבטיה זאת השעה של ליהי? עוד השערה- אולי תשאירי אותה בלי חיתול זמן מה (אולי זה קשור בחיתול ולא אבמטיה)?

happy

New member
חשבתי על זה ולכן אתמול

חיכיתי שהיא תעשה קקי ורק אחרי שהיא עשתה קקי הכנסתי אותה לאמבטיה ואחרי איזה 15 דקות באמבטיה היא שוב חירבנה אבל הפעם באמבטיה!!! חשבתי להוציא אותה מהר מהאמטיה לפני שהיא תספיק לעשות קקי אבל היא כל כך אוהבת את האמבטיה שכואב לי הלב להרוס לה את זה כי אני מתבאסת מלשטוף אותה ולקרצף את האמבטיה אח"כ. בימים שהיא לא עושה קקי באמבטיה היא מבלה שם כמעט חצי שעה עד שהמים כבר קרים לה.

למעלה