חייבת עזרה.

חייבת עזרה.

מה עושים עם שיער שצומח לעור? זה עושה אדומים. ואם פותחים וממש "מנתחים" את המקום של הגדילה זה משאיר עוד יותר אדומים. עשיתי ככה ועכשיו זה כמו צלקות כאלה..... בבבעעעע אני לא יודעת מה לעשות. החלטתי לא לגעת בכלל האם האדומים יעברו בקרוב? זה ממש נראה כמו חתכים כאלה. אבל אני פוחדת שהשערה תצמח מתחת למקום הפגוע ואז יהיה יותר גרוע! מה עושים??

את מגלחת..?

ממה שאני יודעת גילוח יוצר את זה.. אני חושבת שאת צריכה לחכות ולתת לשיערה לגדול ולעור להחלים. אני עושה שעווה, אף פעם לא היה לי דבר כזה.. מה שכן היה לי זה שהשיערה צומחת מתחת לעור,וההבנה המדעית בשקל שלי היא שזה קורה בגלל שהשעווה מחלישה את השורש, והשיערה עצמה חלשה יותר ואין לה מספיק "כח" לחדור אל מעל פני העור, אבל מכונה משום מה מצליחה להוציא את הכל. בעיקרון נראה לי שפשוט תחכי קצת שהעור שלך יחלים. אל תשחקי עם זה כי חבל. אח"כ תעשי פיליניג באזורים האלו, מה שיוריד עור מת מהגוף שלך ואולי השיערות יצאו מעצמן (זה מה שאני עושה ברגליים
) במידה ויצמחו לתוך העור. ואת השאר שלא יוצאות, תעשי מה שאחותי מכנה כ"כירוגי".. פינצטה, שיערה שיערה.

כן זה מה שאני בערך עושה. בקשר

לפילינג אני אעשה. אני ממש דואגת לאדומים האלה!!!! מפחיד אותי שהם ישארו.

Bitch47Percents

New member
הם לא נשארים..

הם נעלמים אחרי יום יום וחצי אם את מגלחת כל יום ממש, אז הם לא ייעלמו עד שלא תעשי הפסקה

למעלה