חייבת עזרה!!

MoRuSH HmOtEk

New member
חייבת עזרה!!

שלום לכולם, מה נשמע? אז ככה, אני מדריכה בצופים ויש לי פעולה על גיבורי על..אני לא כל כך מבינה בגיבורי על חוץ מבאטמן, ספיידרמן וסופרמן.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזורא לי ולכתוב לי עוד כמה גיבורי על ואת הכוחות של כל אחד מהם.. בתודה מראש, מור

אופטיפ

New member
איזה סוג של...

ישנם עשרות גיבורי על איזה את רוצה: HULK הירוק הענק הזה בעל כוחות על אנושים מסוגל לקפוץ לקילומטרים אבל רק בעצבים. FLASH הוא נמצר בטייץ אדום עם לוגו ברק צהוב כמו השם שלו הוא מהיר אין לא ממש הרבה כח אבל לקבל אגרוף במהירות של כמה אלפי קילומטרים בשניה לבטן זה... לא נעים. DERDEVIL הוא עיוור אבל הוא בעל שמיעת ראדר, הוא יכול להתחמק מקליעים מכוון שהוא שומע אותם ובעזרת המיעה שלו הוא זז מהם,גם הוא לא חזק במיוחד אבל להפתיע אי אפשר. יש עוד מלא אבל שוב תגידי איזה את רוצה אני יביא תמונות!!!

MoRuSH HmOtEk

New member
אני לא כ"כ מבינה בזה..

אבל אולי יש כאלה אם יכולותשל הקפאה ושל עשיית אש.. לא משהו כמו לתת אגרופים ושזה יכאב ממש משמ על טיבעיים לשלוף ציפורניים משום מקום..לעשות דברים יש מאין כאלה..דברים מאוד מאוד מוזרים ומגניבים.. אם תוכל לעזור לי אני ממש אשמח =]

Evil Beast

New member
נו פרובס, מייט.

יש את אייסמן-איש הקרח. היומן טורץ'(הלפיד האנשוי)-הוא יכול לייצר אש. אמממ ביסט בוי- הוא יכול להפוך לכל מיני חיות. גרין לאנטרן-יש לו טבעת שיכולה לייצר כל מיני דברים לפי הדמיון. למשל הוא רוצה שיהיה לו מטריה, אז הוא חושב על זה ונוצרת מטריה ירוקה-זוהרת. יש עוד.... אבל כרגע אני לא חושב על כלום..

The Human Torch

New member
אני אמשיך...

קודם כל התייחסות למה שאתה אמרת, פיירו יכול לשלוט באש(לא ליצור אותה) והיומן טורצ' פשוט הופך ללפיד אנושי ויכול להוציא כמות אש רצינית. והנה לך עוד כמה: סטורם - מוטציה מהאקסמן. שולטת במזג האוויר, יכולה ליצור סופות ברקים, טרונדואים, גשם וכדומה. גמביט - מוטציה מהאקסמן. יכול לטעון עצמים באנרגיה ובכך לגרום להם להתפוצץ. בקרבות הוא בדרך כלל זורק קלפים טעונים על האויב. נייטקרולר - מוטציה מהאקסמן. יכול לשגר את עצמו ממקום למקום(טלפורטר) ובעל יכולות אקרובטיות יוצאות דופן. אם את צריכה עוד תגידי ואני אשמח להמשיך.

Evil Beast

New member
אם לא שמת לב..

לא דיברתי על פירו, שרק שולט באש, ולא מייצר אותה.

The Human Torch

New member
אני יודע, אני יודע...

רק הוספתי למה שאמרת. מצטער, רק עכשיו שמתי לב שזה יצא כאילו תקנתי אותך.

למעלה