חייבת עזרה!!!

מֶהההה

New member
חייבת עזרה!!!

אהלן, מ'מצב? אז ככה.... אני לא לסבית... אבל אני צריכה עזרה... ידיד שלי גילה לי לפני כמה ימים שהוא...הומו... אני הייתי בהלם ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי ושיניתי נושא במהירות... הבעיה היא...שהוא רק בן 15!!!!!! והוא לא הולך לספר להורים שלו... והוא נמשך למישהו ו.... אני מפחדת!!!

Yuval Y

New member
מה מפחיד אותך, בעצם?

בגיל 15 ישנם צעירים אשר כבר יודעים מה הם רוצים, את מי הם אוהבים, או למי הם נמשכים. את יכולה לראות זאת גם בפורום "גאווה צעירה". האם את מפחדת מזה שהוא הומוסקסואל? מזה שהוא נמשך למישהו? האם תוכלי לתת פרטים נוספים? בברכה,
יובל

FireDragon

New member
אמ...

דבר ראשון- תירגעי. תנשמי עמוק, תשתי כוס מים- ותרגעי. דבר דבר שני- עלייך להבין מה אומרת העובדה שהוא סיפר לך. *הוא סומך עלייך, בתור ידידה קרובה ובנאדם טוב- שתתמכי בו, תעזרי לו ושתהיי שם בשבילו. אחרת- הוא לא היה מספר לך. *העובדה שאמר לך שהוא הומו- אומרת שהוא יודע שהוא הומו. אז מה אם הוא בן 15? אני ידעתי על עצמי בגיל 12. ואני גם עכשיו רק בן 14. *הוא סיפר לך. רק לך- ואסור לך בשום פנים ואופן, בשום צורה או דרך, בשום מקרה- לספר למישהו אחר בלי רשות מפורשת של אותו חבר שלך. תהליך היציאה מהארון הוא תהליך מאוד קשה- והוא צריך להיות מוכן אליו כשיעשה אותו. הוא יספר להורים שלו כשהוא יהיה מוכן לספר להם- תני לו את הזמן שלו. *אין לך מה לפחד. אין שום דבר מסוכן בלהיות הומו. באמת שלא. ולהסתובב עם הומו- לא יהפוך אותך ללסבית. אם את מפחדת עבורו- וחושבת שהוא רציך עזרה מסוג כזה או אחר- את תמיד יכולה להפנות אותו לפורומים הגאים של תפוז (זהות מינית, גאווה צעירה, בנים בלבד, ושאר הפורומים הנועדו לתמיכה בחברי הקהילה ההומולס-בי-ת). אני חושב שאת צריכה לגשת אליו, לדבר איתו, להבין ממנו מה כן- ומה לא- ומה חשבת שנכון וטעית, ומה חשבת שלא נכון- ומסתבר שמאוד נכון. ושוב- תירגעי, הוא סיפר לך כי הוא רוצה שתהיי שם בשבילו. אל תאכזבי. מקווה שהדברים עם החבר יסתדרו, פיירדרגון.

FireDragon

New member
יאא....נוסטלגיה....

לא דיברנו שנים... (המשך ההודעה הזאת הועבר למסרים- רק כדי לא לעצבן את המנהל כשהפורום עוד בחיתוליו).

אמא גאה

New member
מהההה ממה את מפחדת ???

ראשית הידיד שלך הוא בן 15 והוא עדיין בשלב של ברור הזהות המינית שלו, יש התפתחות בשלבים וייתכן והוא כרגע מצהיר אני הומו ובעוד שנתיים העניינים יתבררו אחרת. שנית - נניח שהוא הומו אז מה הבעיה ? הומוסקסואלים הם קהילה של אנשים רגילים כמוני וכמוך. יש ביניהם משכילים, נחמדים, לא נחמדים, גבוהים ונמוכים, בעלי עיניים כחולות, חומות, שמנים רזים - ככל האדם. כח השוני הוא בבחירה שלהם עם מי להכנס למיטה. וזה לא צריך להפחיד אותך. מה שכן צריך להפחיד אותך - ההומופוביה. הפחד שתוקף אנשים מהומוסקסואלים. ומה שעוד יותר צריך להפחיד זו האלימות בחברה.

FireDragon

New member
../images/Emo45.gif

איזה נחמד זה לשמוע הורים שאומרים דברים כאלה... "הומוסקסואלים הם קהילה של אנשים רגילים כמוני וכמוך. יש ביניהם משכילים, נחמדים, לא נחמדים, גבוהים ונמוכים, בעלי עיניים כחולות, חומות, שמנים רזים - ככל האדם." אני עכשיו עובד עם ההורים שלי רק על לשקול את תהל"ה. ("מה אנחנו צריכים קבוצות תמיכה?!") רק תיקון אחד קטן- למרות שגיל 15 מאופיין בכמות מאוד גדולה של בלבול, חוסר ידיעה וברורים עצמיים- אין פה סקאלה קבועה. אני בן 14- וכבר בערך מגיל 12 יודע שאני הומו. ואני מכיר אנשים שגילו בגילאי 11 ואפילו פחות. רוב גדול מגלה באזור גילאי 14-19, אבל זה לא בהכרח אומר שבגלל שהוא בן 15- הוא לא יודע. גם בני 15 יכולים לדעת בוודאות (ושזה לא ישתנה) מהן הנטיות המיניות שלהם- וכמוהם בני 14, 13, 12 ואפילו 11. (עוד לא נתקלתי באדם שידע בגיל 10- אבל אני לא פוסל אפשרויות). ושוב- ממש חימם לי את הלב לקרוא את ההודעה שלך :)

אמא גאה

New member
FireDragon תודה רבה ../images/Emo13.gif

כן התחלת הודאות היא בגילים אותם ציינת, זו ראשיתה של ההתפתחות המינית, בגיל הזה (10-11) מתחילים להבין את השוני בין המינים, מתחילים להימשך לבני המין השני או לבני מיננו. התהליך הזה של הבלבול/ברור הזהות המינית יכול להתפרש על כמה שנים ויש והוא מוחלט. כמובן שלא כתבתי בהכללה גורפת.

השגה קטנה:

אהבתי מאד את כל מה שכתבת - חוץ ממשפט אחד: "השוני הוא בבחירה שלהם עם מי להכנס למיטה." בעיניי להיות לסבית זה לא "עם מי אני נכנסת למיטה". אני חיה עם אישתי: יש לנו בית , 3 ילדים, (ו-כלבה, דגים תוכים שרקנים ואוגרים), יש לנו חיים שלמים משותפים: שמחות, צער , דאגות, הורות משותפת, טרדות כלכליות, חברות וחברים, חילוקי דעות בענייני חינוך הילדים, ופחד גדול בגלל העובדה שהילדים מבחינת החוק והחברה אינם רשומים כילדים של שתינו. חיי המין שלנו הם מרכיב פעוט בכל אלו. (ואת כל יתר דברייך אהבתי מאד, ושמחתי בהם
)

אמא גאה

New member
ערבה את רק חיזקת את דבריי ../images/Emo13.gif

זה בדיוק ההבדל היחיד עם מי את נכנסת למיטה. כי את כל היתר לנהל חיים משותפים, לגדל ילדים, כלב, לרוץ למוסך ולקופת חולים. לנקות את הבית, לבשל ולערוך קניות אתן עושות בדיוק כפי שכל זוג הטרוסקסואלי עושה ובעניין זה אים ביניכם כל הבדל
אז נכון שהסקס הוא לא המרכיב המרכזי או ביחיד במערכת היחסים שלכן כמו אצל זוג הטרוסקסואלי - אבוי אם זה היה כך

FireDragon

New member
אמ...

לא זוכר מי אמר את זה- אבל הוא ניסח את זה מצוין- "ההבדל הוא לא עם מי אנחנו נכנסים למיטה, אלא במי אנחנו מתאהבים". העניין הוא אהבה, לא סקס. ההבדל הוא לא שאני שוכב עם גברים- אלא שאני מתאהב בגברים.

למעלה