חייבת עזרה!

חייבת עזרה!

תפרתי לעצמי חצאית ג'ינס חמודה אבל היא די פשוטה, חשבתי שיהיה נחמד להדפיס עליה מלאך כזה חמוד.. הבעיה היא שאין לי מושג קלוש איפה אני יכולה למצוא חנות עם הדפסים של מלאכים. הפנינג לפי מה שזכור לי מחזיקים בהדפסים של צבא, וכל מיני ציורים אינפנטיליים. מישהי אולי ראתה, שמעה, מכירה חנות שיש בה הדפסים יותר מגוונים?

הנה הפרטים המלאים........../images/Emo124.gif

03-5627410 :טלפון 03-5623748 :פקס עברית, אנגלית, גרמנית :שפות מתן שירות תיאור: המרכז הגדול בארץ, הכל למלאכת יד בטלפון אחד, משי עץ, חרוזים, נרות, תכשיטנות, צבעים ותבניות. תחומי התמחות: ציור על עץ, עשית נרות וחנוכיות, ציור על משי, תכשיטנות וחרוזים, ספרות מקצועית. מזומן, המחאות, כרטיסי אשראי אמצעי תשלום: כל החברות כרטיס-אשראי: דרך מנחם בגין 126 (דרך פ"ת) תל אביב 67012 כתובת: א'-ה' 9:00-19:00, ו' 9:00-14:00

silvey

New member
לינוי,תני לאצבעות ללכת במקומך....

תרימי טלפון לפנאי לי, להפנינג ותחפשי בדפי זהב, לפני שאת יוצאת לחפש.

המקרה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי

אז התקשרתי לחנות שעגלגלה הציעה, ואין להם הדפסים בסגנון שאני מחפשת. הייתי בהפנינג...אין להם כבר הדפסים, הלכתי ללורד קיטש.. גם לא... בעייתי במקצת, אני חיפשתי בדפי זהב אבל מדובר בכל מיני הדפסות של סמלים יהודיים ושאר שטויות

והנה סקיצה ממוחשבת שעשיתי

בסגנון ההדפסה שאני רוצה לעשות על החצאית! אם מישהי ראתה מקום שיש לו הדפסות בסגנון הנ"ל אודה לך מאוד אם תוכל ליידע אותי! נ.ב. מה דעתכן? להוריד משהו? להוסיף? לשנות?

DREAM111

New member
אני אנסה לברר לך היום ליד הבית שלי

אצל בעל חנות צעצועים שעושה הדפסים אולי יש לו משהו כזה. ובכלל למה לא לרקום משהו בסגנון או לעשות משהו בעבודת יד

ובכן...

כי זה הרבה יותר מהיר, קל, ומדוייק בהדפסה. מעבר לזה שאני לא ממש מעורה ברקמה . תודה רבה לך על העזרה!

תסלחו לי אם אני בקטע של התלהבות

סתם נכנסתי לשוונג והכנתי סקיצות ממוחשבות של כל מיני דברים. הנה עוד אחד!

לעולם לא תנחשי

איפה אני ראיתי הדפסים לפחות של המלאך ראיתי בשוק באשדוד אם היה שם אז יהיה בעוד שווקים רק צריך למצוא אותם בהצלחה

silvey

New member
לינוי,נראה יפה מאוד, לטעמי הייתי

מקטינה טיפה את המלאכית והכוכבים לכוון פינת תפר הצד התחתון. שנה טובה, מתוקה. נהנית מהלימודים?

FrooTeLa

New member
הייי אפשר ת'כתובת לאתר

שעושים בו את הדברים האלה?? היה ל יאותו פעם ומחקתי אותו

silvey

New member
../images/Emo68.gifהכתובת לדוגמנית הוירטואלית

לבקשתך:

החורזת**

New member
לינוי, להלן שני לינקים לאתרים שיש

תמונות של מלאכים ופיות. יתכן שבעזרתם תוכלי להכין בעצמך או לתת למישהו שיודע להכין לכך את ההדפס. http://www.picsearch.com/search.cgi?q=fairy&start=33 http://www.feyot.co.il/ בהצלחה.

מ ש כ י ת

New member
הצעה

תדביקי מפיות, כן, כן, מפיות רגילות. מה שצריך זה לקנות מפיות בדוגמא הרצויה, יש בכל חנות יצירה בסביבות שקל למפית. דבק מפיות לבד של "גוטרמן" ולעבודה. מפרידים את שכבות המפית, משתמשים בשכבה העליונה ביותר מבין השלוש, ועובדים לפי ההוראות על הדבק. עוד פרטים תוכלי לקבל בפורום אומנות שימושית(505) כאן בתפוז. בהצלחה

למעלה