חייבת עזרה...

shir4n

New member
חייבת עזרה...

אני שבוע 7+ 5 ימים, אז יום חמישי הייתי במיון אחרי שהבטא לא עולה כמו שצריך ובאולטרסאונד ראו שק של 3 מ״מ כבר שבוע, והמליצו לקחת ציטוטק, העדפתי לחכות ולראות אולי ייפול טבעי, הפסקתי בחמישי תמיכה. בחמישי בטא 3,400 בשישי 2,600 והיום 5,400 יש לציין שכל בדיקה נעשתה במעבדה שונה. הפרוגסטרון ירד ל34. מה אני עושה??? איך זה עלה??

מקוםבלב

New member
היי,

יש מצבים שהבטא עולה ולכן זה מצריך מעקב צמוד של רופא.
דיברת עם הרופא שמלווה אותך בהריון?
כדאי ללכת שוב לרופא ולעשות אולטראסאונד וכמובן להמשיך מעקב אחר הבטא.

shir4n

New member
הפסקתי תמיכה אז

למה הבטא עולה? אני יודעת שאני לא יכולה לחכות הרבה כי אני כבר שבוע 7+ 5 ימים. מחר אני הולכת לאולטרסאונד אצל הרופאת נשים ואין לי מושג מה הלאה, אין לי כל כך מישהו שעוקב איתי במצב. הivf שלחו אותי לפני שבוע למיון מבחינתם להפלה ומתנערים מלהמשיך לבדוק.

shir4n

New member
ראו שק 4 מ״מ לא תקין

כי אני כבר שבוע 7+ 6 ימים. היום עשיתי בטא מחכה לתוצאות. אם ממשיך לעלות ולא תהיה הפלה טבעית עד יום ראשון אצטרך ללכת למיון לקחת ציטוטק :-( שמעתי שיש דרך הפה וגינאלי, מה עדיף? במיון רצו לתת לי וגינאלי.

מקוםבלב

New member
היי,

מקווה שהבטא תהיה במגמת ירידה.
מה עדיף?זה נורא תלוי בבית החולים. לפעמים מתחילים דרך הפה ואם זה לא עובד ממשיכים וגינאלי.
האמת שזה לא כל כך משנה.אולי אפילו כדאי להתחיל וגינאלי כי אז החומר לא צריך לעבור דרך מערכת העיכול ומתחיל ישר
לעבוד במקום בו הוא אמור לעשות את העבודה.
קחי בחשבון שיש פעמם שסבב אחד לא מספיק וצריך עוד אחד.
את יכולה לנסות ולקבל טיפול בדיקור או רפלקסולוגיה להתחלת הפלה טבעית.
יש פעמים שזה עוזר.
חיבוק

shir4n

New member
התחילו הפרשות חומות

מעטות, מקווה שזה סימן להתחלה של הפלה, הבטא היום 5,700 עלתה ב300 ביומיים. ביום ראשון בטא נוספת ורופאת נשים לראות מה קורה.

shir4n

New member
ככה זה אמור להיות?

התחילו לי הפרשות חומות ודימומים, כאבי בטן והתכווצויות כמו במחזור. כמה זמן זה אמור להמשך? מתי המחזור האמיתי יגיע?

למעלה