חייבת עזרה

ילדונת

אני קוראת לך ילדונת כי לא מצאתי משו אחר. אם את מתחילה לחשוב על התאבדות, כשמתחילות המחשבות-נסי לחשוב על למה את חושבת על זה. מה מניע אותך, מה מציק לך.. ואם את רואה שאת נופלת למטה, תצרחי לעזרה, ואל תוותרי. אומת לך אחת שסבלה בשקט את גיל 12-13 ואח"כ שילמה על זה... אל תזניחי את עצמך, עם את מרגישה בבעיות לכי לטיפול מקצועי זה לא בושה, תדברי ותדברי אל תשתקי!!!

חייבת עזרה

יש לי שאלה אם יש מישהי בת 13 בערך והיא רוצה למות/להתאבד זה אומר שהיא משוגעת או משהו כזה?

1ילדה

New member
מגיל 13 יש לי את ההרגשה הזאת

זה ל אומר שאני אבצע אותה אבל מגיל 13 הבנתי שהחיים דפוקים ולמרות שהכל טוב כלום לא טוב! סתם פשוט הבנתי שהחיים לא שווים את כל העצב והכעס הזה במיוחד אם זה בא בתדירות יורת גדולה מהאושר.. אני מקווה שזה העיניין של הגיל המטורף הזה וזה אולי בכל זאת צריך לתת לחיים האלה צ´אנס מי יודע מתי הם יכולים להפתיע?

גרא.

New member
לא,היא אינה משוגעת,ולא משהוא כזה

היא נערה בשלבי תחילת גיל ההתבגרות,המתקשה להתמודד עם התחושות הפיזיות והרגשות הלא יציבים המלווים את גיל ההתבגרות..כל ,ממש בהכללה,כל הבנות המתבגרות,מרגישות בשלב כזה או אחר את הרגשות הללו..זה טבעי,וזה חלק מייסורי ההתבגרות.כדי להתמודד עם הרגשות הללו,כדאי לדבר עם החברה הכי טובה שיש לה.וכדאי מאד לשוחח עם אחד מהטלפונים הבאים: יד ביד,אוזן קשבת לילדים ונוער 6204999 03 נוער מקשיב לנוער 6919765 03 ,472700 053 ,6734752 03 אפשר לטלפן בעילום שם,כלומר בלי להזדהות,לספר כל מה שמעיק על הלב.תמיד ימצא שם מישהוא שיקשיב,יבין ויעזור.

למעלה