חייבת עזרה

lironron21

New member
חייבת עזרה

אחרי כמעט חצי שנה שאני כאן בפורום, מסתכלת מתעדכנת וקוראת.. יש לי סוף סוף אירוע לעשות עוגה... או יותר נכון אירוע להתנסות עליו עם בצק סוכר... הייתי בפעמית (פ"ת) ולא ידעתי ממה להתחיל... מה לקנות? מה חייב מה פחות חייבים לקנות... 1.אשמח אם יש למישהי רשימת כלים לקנייה ראשונית - אני לא יודעת אם אהיה מקצועית בזה וחבל להוציא ים כסף 2. הוראות הכנה בבצק סוכר (אחרי העוגה הכושית וממרח השוקולד עליה) לעוגת יומולדת עם תמונה לבחור (כבר בחור) בן 16, עוגת מכונית נראת לי מסובכת אבל לא אכפת לי אולי לנסות. 3. ספר להוראות הכנה (הייתי בסטימצקי אבל לא ידעתי מה לבחור)- המלצה?! יום מקסים ויצירתי!!

32שירלי

New member
תתחילי בלקנות בצק סוכר

קורנפלור לקימוח, וכמה צבעים. אפשרי גם מחליק בצק , אבל אני התחלתי בלעדיו אז לא הכרחי. הספר הראשון שהתחלתי איתו היה הספר האדום, של טל כץ נדמה לי. והוא ממש מעולה, בהחלט ללימוד ראשוני. יש גם את הספר החדש יותר נדמה לי שקוראים לו עוגות למסיבות. יש לי אותו וממש כיף איתו, והוא גם כמעט תמיד במבצע, למרות שאישית לו יצא לי עדיין לעשות כלום מאז... יש גם באינטרנט מלא הדרכות איך לעשות. ופשוט לנסות ולהעז ולהנות להשתדל לעשות את העוגה מראש, שיהיו לך את כול האופציות לשנות דברים במקרה ולא יצא איך שרצית. תהני!

lironron21

New member
מה הכמות בצק שמכסה עוגה עגולה?

1 ק"ג יספיק לכסות עוגה? ודמות למעלה?

32שירלי

New member
תלוי לאיזה גודל

הייתי ממליצה לפחות על 2 קג. גם לכיסוי, וגם לעיצוב אם את רוצה

lironron21

New member
אילו כלים לקנות לעוגת כלב- וכמה עוגות להכין?

אני מתכננת לעשות סופית עוגת דמוי כלב פקינז- אתגרים אני אוהבת. http://www.youtube.com/watch?v=sk80qWbTvIY&feature=related זו דמות ממש יפה בעיניי... אבל לפקינז צריך שיער אז ראיתי איך עושים ביוטיוב שיער מהמם בעיניי http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Lp9sc9S5YEg&feature=endscreen אבל איך החלקים נדבקים? הבחורה כאן משתמשת ב2 מקלות יש להם שמות? מה לחפש ועם מה להדביק את הזנב? הכלב בגדול יהיה ששכוב, ובעצם הוא יהיה העוגה עצמה.

avishag90

New member
אני לא יבאס אותך

אבל את רצינית שאת רוצה להתחיל בלנסות לעשות עוגת כלב כזו? לדעתי זה לא משימה קלה ובטח לא לעוגה ראשונה שאת אפילו לא מכירה מה זה בצק סוכר..

lironron21

New member
צודקת...

קמתי הבוקר עם הגיון וחשבתי כמוך.. נראה לי שאלך על שולחן פוקר.. רק איך עושים את הקלפים?

32שירלי

New member
וואו....

איזה עוגת כלב מטמטמת! השניה... ממש מטורף. בטוח לא למתחילה כמוך. בכול אופן, עוגת שולחן פוקר זה די קל. את הקלפים עושים על ידי הדבקת דפים אכילים בצורת הקלפים על בצק סוכר . או שבכלל בלי הבצק סוכר מתחת. בקיצור, זה הכי פשוט. :) שיהיה בהצלחה!

למעלה