חייבת עזרה!

פרויז1

New member
קרין, נתתי קישור לשיר שביקשת.

מה עוד תבקשי - ואגיש לך עד חצי מלכות ה"תפוז" והמדי. תביני שלא תמיד יש פנאי או יכולת. אני כולללי הייתי בגיל 12 שעליתי ארצה ושנתיים אחרי זה התנתקתי מהסביבה הפרסית תרבותית. וחוצמה : אני עוזר פה, בלי שראיתי ממישהו צ'לוו חורשתה גורמה סבזי, תַה דיג, פָאלודה, אבדוע' חייאר או משהו כזה.

karin2c

New member
היי פרויז

ראיתי ששלחת לי את הקישור. אני מכירה את האתר הזה.... הבעיה היא שאני לא יודעת לקרוא.... או יותר נכול להבין את המילים בפרסית..... בסך הכל רציתי לדעת בכללי על מה הוא שר זה הכל.... לא נורא. בכל אופן תודה

פרויז1

New member
את לא יודעת לקרוא פרסית? נוו פרובלם :

פה את לומדת לקרוא פרסית מהר מאוד. צ'עלי את נייה. היא שוחה בזה!!!

niya

New member
מה זה שוחה...../images/Emo12.gif

טובעת! הצילווווווווו
אה, בעצם, אני מצילה
בעצמי. שכחתי

פרויז1

New member
../images/Emo238.gifע'ורמה סבזיש בוחורתה,

דלש דרד בכרתה,
פרסתאר מיחאד. אצ'נכּ !!! צ'יצ'יש בוחורתה? האן?

niya

New member
אאאארה, ר'ורמה סבזיש בחריד

דלום דרד בכרתה!

פרויז1

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo101.gifחזה נכונד

חֵזָה נַכּוּנד. בּיריד כּוּבַּד חוּלין חֵזָה בֵּ המרתון !!!

פרוויז, מה זה האתר הזה ?

אני לא מצליח לשמוע ממנו...אין קישור נורמלי מיוטיוב ? לא נורא, אשמע קצת שירים טובים של נעמי שמר...

פרויז1

New member
../images/Emo243.gif מה זה "לא נורא" ???

אם אתה מחפש לדעת, אל תגיד לא נורא ואל תוותר !!! האתר הזה, הוא אתר אירנתרנה. תגלגל למטה ותמצא אלפבית פרסי. תפתח באות מסויימת, וייפתח לך חלון שבו מופיעה רשימת כל הזמרים שכינוייהם מתחיל באותה אות. תקליק על שם של זמר מסויים, וייפתחו לך כל האלבומים שלו. תקליק על אלבום וייפתחו לך כל השירים שבאלבום. תבחר שיר ןתשמע להנאתך המלאה. בד"כ יש גם את המילים לשירים. הבנת??? איך שומעים
מקליקים על מה שצריך. או חץ או שורה שבתוך הצג הכחול.

שתהיה בריא

מאיפה הבאת את העצור הזה ? נתתי חתיכת ברקס בגללך ! בכל מקרה, הצלחתי בסופו של דבר להפעיל את זה, אבל עדיין עדיף יוטיוב

פרויז1

New member
יוטיוב דל, רזה וצנום לעומת

האתר שנתתי לך. משנתתי - גדול, עשיר, מקיף ומה עוד? יער גדול ומסודר למשעי.

niya

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי
פרויז, בזכותך אני מתחברת לשורשים המוסיקליים שלי.. .אם פעם ממש ל א סבלתי את המוסיקה הפרסית, עכשיו אני מחכה שתעלה לפורום קישורים להפתעות
המתוקות האלה

פרויז1

New member
עזרה - בפרסית :

הנה לך רקע על פרסית. כולל האלפבית עם ההגייה של האותיות. גם זה חלק מהשורשים. אם יהיה לי טכסט שאדע לתרגם - זה משהו אחר. בוקר טוב !

niya

New member
אני תמיד ידעתי שאתה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

עוזר לכל

למעלה