חייבת עזרה!

karin2c

New member
חייבת עזרה!

שלום לכולם.... בתקופה האחרונה התחלתי להתקרב למקורות הפרסים שלי.... וללמוד לאט לאט פרסית. יש איזה שיר של מואין שאני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע אותו.... הבעיה היא שאף אחד מחבריי הקרובים לא הצליח לפרש לי אותו כי הם טוענים שהוא בשפה הספרותית... השם של השיר הוא Moien - Asheghaneh אני אשמח מאוד מאוד מאוד למי שיוכל לפרש לי את השיר, על מה הוא שר? על געגוע? אהבה כוזבת? הקול שלו בשיר פשוט קורע אותי..... הקול נשמע עם כאב וגעגוע..... אשמח מאוד אם תעזרו לי.... שבת שלום!!ֱ

niya

New member
ברוכה הבאה karin2c../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת כאן
(אגלה לך סוד, את מוזמנת להישאר, ובין כל השטויות והשידוכים להתחבר עוד יותר לשורשים הפרסיים שלך) תגידי, איך למדת פרסית? אני מתה ללמוד, ואיכשהו זה לא הולך, גם אין מי שילמד אותי (ההורים מוכנים אבל מה לעשות, זה כבר לא זה...) אני מציעה לך בכל מקרה לחפש את השיר שאת רוצה לתרגם ולשים לנו קישור לשיר עצמו, ככה יהיה לחבר'ה כאן יותר קל

karin2c

New member
קישור לשיר....

היי ניה אני שמחה על התגובה המהירה... האמת היא שההתעניינות בשפה הפרסית התחילה כשהתאהבתי בפרסי... אבל זה לא הלך.... יש מילים שאני מזהה אך לא תמיד יודעת להגיד את הפירוש בעברית ויש מילים שאני זוכרת אותם דיי טוב..... הנה קישור של השיר: http://www.zshare.net/audio/6447466055e0847e/ אגב, את נמצאת בסביבה של פרסים. איך זה יכול להיות שאת לא מבינה פרסית?

פרויז1

New member
אנחנו מלמדים אותה, מכשירים אותה

לקראת בחינות מתקדמות בשפות הפרסיות ובכללן : אסבאונית.

karin2c

New member
מישהו....

יכול לעזור לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

פרויז1

New member
לאחרונה, נייה עשתה נפלאות.

תיכף היא תגיע ותחלץ אותך ממצוקות ומכאובים. כדאי לחכות.

niya

New member
אל תאמיני לא...../images/Emo161.gif

פרסית אני לא יודעת. לא דיברו איתי כשהייתי ילדה, והיום אני מגמגמת 4-5 מילים ועוד 2 משפטים
פרויז הוא המומחה שלנו בענייני שפה

karin2c

New member
אז אני מבינה...

שאין כאן מישהו שיוכל לעזור לי..... כי אם פרויז הפנה אותי אלייך... והוא המומחה כאן... כנראה שאין ברצונו לעזור לי... :(

niya

New member
אל תדאגי../images/Emo3.gif

הוא סתם השתעשע...
אנחנו מכירים כבר כמעט שנה, ועוד לא ראיתי גולש או גולשת שפרויז לא עזר להם, גם אם קצת התעצבן עליהם לפעמים ואת עדיין לא עיצבנת אותו

פרויז1

New member
טוב, עזבי ת'ילדה, הפעם לא נמצה..

היא עכשיו במבחן פרסיוּת - אנחנו נראה אם היא יודעת לעשות תערוף מקצועי.

dandan164

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif אני בהחלט מבין אותך karin2c

גם אני הגעתי עם סיפור עצוב לפורום הזה לא מזמן ,עם בקשה מיוחדת לתרגם, ועשיתי קצת רעש וצילצולים. פרויז[שהוא מסתבר ממש פנומן ומוכשר מאד]לא יכול היה לעזור במקרה שלי אבל אולי תוכלי לשכנע אותו את בעזרת קערת צלוו ברנ"ג חודה יש חוש מזה תאדיק במישלוח אקספרס אליו הביתה..... וברצינות: בעזרת הפורום הנחמד הזה אני הצלחתי בסוף להגיע למתרגמת נחמדה ומעולה ואני אשאל אותה אם תוכל לעזור לך .

למעלה