חייבת עזרה :)

0LoVe GiRl0

New member
חייבת עזרה :)

אז ככה ב26 החודש יש לנו שנה
ואני בלחץ עם המתנות [ועם התקציב הקטןן] אז ככה קניתי לו מגבת שתפור עליה[או מה שזה לא יהיה] באהבה כזה יפה וקניתי אלבום מעץ עם הדפים וכול מיני מדבקות וקישקושים ואני רוצה לעשות לט אלבום יפיפה לשנה שלנו ..לפתח תמונות..עם משפטים משהו יפה ואם למישהי יש רעיונות בקשר למשפטים או עיצוב משהו יפה בבקשה תגידו לי כי זה מסובך לעשות כזה אלבום !! ועוד משהו אני מרגישה שזה קצת מידי ולא מספיק להפתעה מה אתן ממליצות עוד להוסיף או איכשהו להפתיע? בבקשה עזרו זה עוד מעטט! תודהה רבההההה

second place

New member
אני חושבת

שאם התקציב קטן ולוחץ עליך, כדאי לך לדבר עם החייל שלך ולהגיד שקשה לך קצת עם כסף אז שאת מבקשת שלא יקנה או יכין לך משהו יקר מדי... הוא בטוח יבין... וככה כשאתם מחליטים לא לעשות הפקת ענק, את לא תצטרכי לדאוג.

../images/Emo45.gifתכלס

חוץ מזה ביום השנה המתנות פחות חשובות,העניין העיקרי בכל זה זה הבילוי המשותף יחד.לאן תצאו והכל.

0LoVe GiRl0

New member
דווקא לא ניראלי

אני דיי לקחתי מההורים ואני עושה לו אלבום מושקע וענק שלנו שההוצאה עליו לא קטנה בכלל !זה אלבום מעץ עם דפים מיוחדים שקונים בניפרד..פיתוח תמונות..מדבקות..עיצוב משפטים..לדעתי זה הרבה יותר שווה מכמה חולצות או מכנסיים כי זה אישי ומהלב.. אני מוציאה על האלבום בסביבות ה200 שקל.. המגבת גדולה איזה 40.. אני בטוח אכין משהו טעים לאכול .. וגם כניראה שתהיה לי עבודה לפני השנה וראיתי צמיד ארמאני משגע ! התאהבתי באחד ב400 שקל אבל כבר אין אותו ויש ב200 גם מהמם והעיקר לא ערסי ..עדין כזה ויפה .. אז ניראלי אני דיי משקיעה ואם לא הצמיד אז אני אכין לו משהו .. אני מאוד רוצה לדבר עם אמא שלו שתביא לי לארגן לו ת'חדר עם רות ועלי ורדים והמתנות כזה יפה ..אבל מתביישת מה אתן אומרות על זה ? והוא רוצה שנשוט בשייט רומנטי שעולה 800 שקל ולזה אין לךי כסף ואמרתי ול שלא והוא רוצה לשלם על הכול כאילו הפתעה או רכיבה ראומנטי על סוסים .. מה כדאי לי לעשות?

second place

New member
אם הוא מוכן לשלם

ואת יודעת שאין לו איזה בעיה כלכלית מיוחדת והוא במצב סבבה עם כסף- תני לו להזמין אותך לשייט. ועזבי את הצמיד זה כבר מוגזם לגמרי!!! את משקיעה כבר מלא זה לגמרי מספיק. תשמרי משהו לפעם הבאה...

למעלה