חייבת עזרה

maya0410

New member
חייבת עזרה

היי, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי עם חבר שלי... אנחנו שנתיים חברים ויש בינינו הרבה ויכוחים. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה ולא רוצים להיפרד אבל הדרך שלנו מובילה לפרידה. אני מאוד עצובה וכל הזמן בוכה ולא יודעת מה לעשות. אתמול רבנו והוא נתן לי לא לישון כל הלילה כי הוא לא רצה להתפייס איתי. לפני שלושה שבועות רבנו ריב רציני והוא אמר לי שהוא לא רוצה להתחתן כי הוא מפחד. באותו לילה הוא לא רצה שנישן באותה מיטה וישנתי על שמיכה על הריצפה שהוא על המיטה. אני לא מפסיקה לשאול את עצמי אם להישאר איתו או ללכת אבל אני מפחדת לאבד אותו ומצד שני אני כל הזמן עצובה כי אני לא מקבלת מה שאני רוצה ולאחרונה גם אני מקבלת חוסר כבוד... הוא גם לא רוצה להיפרד דיברנו על זה בבוקר. אני כל כך מבולבלת בבקשה תעזרו לי

seeyou

New member
"עצובה כי אני לא מקבלת מה שאני רוצה "../images/Emo178.gif

יש ביטוי שאומר: "ה' לא נותן מה שמבקשים אלא מה שצריכים(להבנתו)" זה ברור למי שמאמין בו. במציאות ,לא מקבלים אף פעם הכול מה שרוצים-חושבים-חולמים ...." אני מפחדת לאבד אותו ..."
לפי התוכן אני חושב שאת לא יכולה לאבד מה שאין לך....הבחור כבר לא שלך... הוא אמר לך מפורשות שלא רוצה להתחתן איתך-הוא נתן לך לישון על הריצפה "ולאחרונה גם אני מקבלת חוסר כבוד." את צריכה עוד סימנים? נכון-לא נעים אחרי שנתיים לא קל להתחיל אבל-אלו החיים. יוסי Do not follow a person who is running a way

נומלה

New member
כבר ראינו מקרים של בחור

שלא רצה להתחתן ושינה את דעתו. את ענין השמיכה אני באמת לא מבינה. מי שהיה שולח אותי לישון על שמיכה כשהוא נשאר על המיטה "כי הוא לא רוצה לישון איתי בלילה" היה רואה את צילי המתרחק וזהו. חוסר כבוד? הגברת מוכנה להשלים עם חוסר כבוד אז זה מ שהיא מקבלת. עצוב.

אייבורי

New member
עיצרי סוסיך

הבחור רצה שהם ישנו יחד היא בחרה בדעה צלולה לישון על הרצפה עם שמיכה ועכשיו מזילה דמעות תנין שהוא אחראי לעניין.

נומלה

New member
עצרתי את הסוסים כדי לעשות קט אנג פיסט

"הוא לא רצה שנישן באותה מיטה וישנתי על שמיכה על הריצפה שהוא על המיטה." האם ראית במקרה את המילה הקטנה "לא" במשפט לעיל?

אייבורי

New member
רב הניסתר על הגלוי

אני למשל רוצה את אנג'ליקה ג'ולי אצלי במיטה, משום מה זה לא קורה. אז הוא לא רצה שהם ישנו יחד, חסר פה מידע לתהליך שהוביל את המתלוננת ללינה על הריצפה. נניח לדוגמא שהיא הייתה אצלו בבית ולא רצתה להתפנות או נניח שהתעקשה לישון איתו באותו חדר דווקא. או נניח שהיא אוהבת לישון על הריצפה ולהתלונן אחרכך. ההנחה כי הוא אשם איננה מקובעת בעובדות הרי סביר להניח שהוא לא כפה עליה לינה על הריצפה.

seeyou

New member
אנג'ליקה ג'ולי ?../images/Emo152.gif-אם אתה לא "צלף" טוב

אז אתה אבוד
מרשה לך שתבחר אחרת-רוצים אותך בפורום

I C E M A N 7

New member
בכלל זה בריא לעמוד השדרה לישון על הרצפה

ההנחה שהוא אשם לא צריכה להיות מקובעת בעובדות. כי זו לא הנחה, זו תפישת עולם

נומלה

New member
אני 6אמשיך את קו המחשבה שלך

גם מי שיבקש ממני ללכת למקום אחר באמצע הלילה יראה את צילי המתרחק. במושגים שלי: אתה לא רוצה לישון איתי בלילה? לך אתה לחדר אחרת למלון, לרצפה. יש לי בעיה עם הרעיון שהיא הסכימה לדבר כזה ולא שלחה אותו לחפש את הרצפה בעצמו.

seeyou

New member
"באותו לילה הוא לא רצה שנישן באותה מיטה"

אני מניח שהוא פחד מאונס

chenby

New member
לרוב

בסיפורים כאלה, אחרי שמתגברים על הפרידה, יש הקלה עצומה על דברים שלא מתאימים לי וספגתי בעבר ואני לא צריכה לספוג יותר... בסיפור שלי גם אני פחדתי ללכת והיום אני מודה לו על שהוא נפרד ממני בסופו של דבר- כי לי לא היה את האומץ והייתי צריכה שזה יקרה. מזל מזל גדול..

נונה17

New member
לא נראה גם שאת מי יודע מה מכבדת את עצמך

מה זאת אומרת ישנת על שמיכה על הרצפה?? איך אפשר לישון ככה?? כבר עדיף על הספה בסלון. לפחות מהמעט (מאוד) שכתבת כאן נראה שאתם לא יודעים לריב כמו שצריך ולנהל תקשורת. נראה שההתנהלות הזוגית שלכם איומה ונוראה וטוב שהוא לא רוצה להתחתן כי אם תתחתנו זה רק יחמיר. את רוצה לפרט קצת על המריבות? מה הרקע, מי יוזם, מי מפייס וכו'?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מסכים!

חוסר כבוד הוא הגבול שמעבר לו אין מה לעבוד על יחסים וזה רק שאלה של כמה סבל מוכנים לספוג לפני שזה נגמר. גם אני מאוד לא אהבתי את סיפור השמיכה, וגם לא "לא נתן לי לישון כל הלילה". שניהם מעלים חשד שמשהו בסיסי לא בסדר אצל האדון - אם כי אלו רק רמזים, כמובן. בהמשך לנונה, גם אני מציע שתפרטי. מריוס

אולי השמיכה עבה

אולי יש להם מזרן דק מאוד, והשמיכה עבה יותר ממנו, אז לישון על השמיכה זה בעצם שיפור תנאים.

למעלה