חייבת עזרה...

talupa

New member
חייבת עזרה...

אז בקרוב מתחילה עונת ההרשמה לבתי ספר תיכוניים, ואני כבר בסוף כיתה ט' --- צריך לבחור בי"ס!! אני רוצה או אומנויות או אקדמיה (מגמת מחול מן הסתם) אני נוטה יותר לאקדמיה... היועצת של ביה"ס הזמינה הורה הורה ודיברה איתם... כמובן שגם את אמא שלי, והיא אמרה (היועצת) שלדעתה כדאי לי יותר אומנויות כי הפן החברתי יותר מודגש וטוב שם מאשר באקדמיה... אמא שלי כרגיל מושפעת ועכשיו היא רוצה שאני אלך לאומנויות ולא לאקדמיה... אני רוצה מגמת קלאסי טובה כי זה מה שאני הכי טובה בו וזה מה שאני רוצה להתפתח בו... אבל באמת שאני גם כן כבר לא יודעת... מישי? עזרה? מישהו שמכיר את שני הבתי ספר וממליץ?? בבקשה זה דיי דחוף כי ממש בקרוב הכל מתחיל... תודה מראש

../images/Emo140.gifשלום לך

מה שאת יכולה לעשות זה לדבר עם היועצת ולומר לה שאת רוצה אקדמיה ותסבירי לה למה. וכן תבנו יחד תכנית לחיי חברה. בין אם זה בבית הספר ובין אם זה מחוץ לשעות הלימודים. ואז תבקשי ממנה שתזמין את אימך לשיחה ותדברו יחד על הדברים. וכמובן שתסבירי לאימך עד כמה זה חשוב לך וכו'. בהצלחה!

וכמובן

שמקודם את צריכה להחליט למה את רוצה. תעשי יתרונות וחסרונות בכל מקום ואז תחליטי.

שלחופה2

New member
תראי-

אם חשוב לך מגמה טובה יותר- ללא ספק האקדמיה מבחינה חברתית מסתדרים בכל מקום, את תמצאי את החבר'ה שמתאימים לך אני לא למדתי באקדמיה , אלא בבי"ס אחר שנחשב "סנובי" ותחרותי ועוד מיליון סטיגמות ולמרות שבהתחלה פחדתי מהקטע החברתי אחרי כמה זמן הסתדרתי והיה לי ממש טוב .. אל תתני לזה להרתיע אותך

לכי עם הלב שלך

יש המון בתי ספר שהמגמות שלהן מאוד מושקעות כמו התיכון שלי למשל. תעשי מה שאת חושבת לנכון

אני בתיכון חדרה

היתה לנו מגמה מזמן ופתחו אותה שוב בשנה שעברה הם ממש משקיעים בנו והרמה לא פחות טובה מעמל

yuvaly5

New member
ישמצב אני מכירה את המורה שלך

אני מזכרון אבל נראהלי המורה שלי מלמדת גם בעמל נעמה גינדס במקרה?

למעלה