חייבת עזרה!!!!!!!

• פותח הנושא tchad
  • פורסם בתאריך

tchad

New member
חייבת עזרה!!!!!!!

אני מקווה שזה המקום הנכון... רציתי לדעת אייך אני מגיעה למשפחות יהודיות באירופה- ליתר דיוק בריטניה, בשביל לעבוד אצלהם בתור סוג של נני , ושהמשפחה מספקת לינה. מישהו יודע אתרים? או חברות מוכרות שדרכן אפשר למצוא סוג של עבודה כזאת? תודה רבה מראש

Woking

New member
בבקיטניה אין אפשרות חוקית לישראלים

ויזת Au Pair קיימת, אבל רק לאזרחים של מספר מצומצם של מדינות, וישראל לא אחת מהן: http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/infs/inf16aupairs#Q3 . זה אומר שאין אפשרות שסוכנות תעסיק אותך. המקסימום שאת יכולה לקוות לו הוא איכשהו למצוא משפחה שתעסיק אותך באופן לא חוקי, ואז רוב הסיכויים שאת פשוט תהפכי לשפחה עם עבודה מבוקר עד ערב, וכמובן שאין אצל מי להתלונן.

tchad

New member
ועוד משהו ששמעתי... ואשמח לעזרה

אמרו לי שיש אפשרות לעבוד במשהו כמו קומונה באירופה, שמספקים לינה ואוכל, תמורת עבודה . ידוע על משהו כזה? ודרך מה מגיעים למקומות כאלה?

smaak

New member
לא ידעתי ששנות השישים עושות רטרו

הקשיבי, כאן בפורום נוכל להמליץ רק על עבודה במסגרת חוקית וכשרה למהדרין, ונוכל להזהיר אותך מפני שרלטנים שמבטיחים לך וויזת עבודה בעגלות, מכירת ציורי שמן או כל אפשרות יצירתית אחרת. במידה והמטרה שלך היא יצירת חווייה במדינה אחרת, ואת מעוניינת בלינה ואוכל תמורת עבודה, את יכולה לבדוק אפשרות להתנדב, וגם אז- האפשרויות לא ממש לטובתך. שנית, את יכולה להיכנס לאתר של go-eco, ולבדוק האם יש שם אפשרות שרלוונטית עבורך. רק קחי בחשבון, שאת צריכה לשלם תמורת החוויה. במידה ואת לא מחזיקה באזרחות של אחת ממדינות האיחוד- כדאי לחפש הרפתקאות אחרות.

mussya

New member
התנדבות בבריטניה

נשמע שאת מתכוונת למשהו כמו wwoof. אלו חוות אורגניות שניתן להתנדב בהן תמורת לינה ומזון. יש חוות קטנות עם משפחה אחת ויש ממש קומונות, בכל רחבי בריטניה. צריך להירשם כחבר בארגון הבריטי כדי לקבל את הרשימה של החוות עם מספרי טלפון/דוא"ל. לישראלים מותר להתנדב בבריטניה, בלי ויזה מיוחדת, במשך חצי שנה - אבל בביקורת הגבולות רשאים לעצור ולגרש אותך אם הם יחשדו שבאת לעבוד באופן לא חוקי (כמו המון ישראלים אחרים). אני מניחה שאם תארגני הכל מהארץ ויהיו לך מכתבים מהארגון ומהחווה לא תהיה בעיה להיכנס. בהצלחה

למעלה