חייבת עזרה!!

חייבת עזרה!!

בשירשור התמונות של יון תומרקין (המהמם!!!
) ראיתי שהוא היה בגיא פינס.. עכשיו יש לי וי או די ואני יכולה לראות את זה.. אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע באיזה פרק? או יכול לתת לי רמז כלשהו לגבי הפרק שזה היה.. תודה רבה!! טנקס!! איילהLOVEביל (
)

ליליאן15

New member
אפשר קישור לשרשור??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ומצטרפת לבקשה!

סאמוואן

New member
לפי מה שאמרו לי..

בפרק של גיא פינס שיון היה בו אמרו שהוא הולך לשחק בסדרה חדשה בערוץ 2.. האמת שגם אני הייתי רוצה לראות את הפרק הזה...אז אני מנחשת אולי שזה היה פרק של יום שני או שלישי.. מקווה שעזרתי..

ליליאן15

New member
לא. בערוץ הוט 3

בסדרת דרמה חדשה- "נחשפים". זה יהיה על מאחורי הקלעים של עולם החדשות ויון ישחק שם כתב מומחה לענייני דת. אני לא יכולה לחכות!

סאמוואן

New member
אהה וואלה?

זה לא אמורה להיות טלנובלה חדשה כזאת?..לפי מה שהבנתי.. כי אם כן,יון אמר שהוא לא היה משתתף בטלנובלות...ווירד...אבל אני ממש רוצה לראות את זה אם הוא שם..

ny22

New member
מנהל
../images/Emo207.gif - ../images/Emo49.gif הקבוצה מספר 1 ../images/Emo106.gif

הפועל י-ם
לקחה היום את
ה-
ב-
המון המון מזל טוב קבוצה אהובה שלי!!!!

סאמוואן

New member
לאאא אל תזכיר לי את זה!!

מכבי הפסידו...אחר כך כשראיתי את התגובות שלהם בחדר הלבשה...כמעט וירדו לי דמעות... להפועל ירושלים היה אך ורק מזל!!

נירושית

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

למרות שמכבי התנהגו קצת כמו אפסים. עדיין! זה פאקינג גביע המדינה~ ואעה. נושא רגיש עד מאוד אצלי בבית בימים אלה

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי זה נושא מאוד רגיש..

אני אחרי כמעט כל משחק גרוע של מכבי מוצאת את עצמי עם דמעות בעיניים בעיקר אם אני רואה אותם אם דמעות בעיניים... אבל תכלס חשבתי על זה, כאילו בסדר אז הפועל י-ם הצליחו לנקום במכבי על הגמר של שנה שעברה (שהם הובילו כל המשחק ופתאום לקחנו להם את האליפות) אבל זהו עכשיו אנחנו תיקו ואת האליפות השנה הם יכולים רק לחלום לגנוב למכבי!!!! אנחנו נקרע להם את הצורה בגמר האליפות!! והלוואי שבורשטיין כבר יחזור...

נירושית

New member
בואי נקווה.

עכשיו מכבי יהיו עם אש בעיינים ברגליים ובכל מקום אפשרי באליפות! אייימן!

ליליאן15

New member
יו דניאל נהיה כזה חתיך הורס

יפה לו שיער! דניאל אם אתה קורא פה, אז תדע לך שאתה אחלה גבר גבר!!! יון
חתיך כתמיד.

עידית נראית כמו לירון ויסמן ../images/Emo3.gif

דניאל באמת נראה כאילו הוא גדל. ויון..

2MayaN

New member
יאוXD ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

לא זיהיתי את דניאל:p ויון נראה עייף אבל חמוד

למעלה