חייבת עזרה

fhfhfhfhfh

New member
חייבת עזרה

רשמתי פה פעם בפורום ועזרתם לי מקווה שתעזרו לי שוב אני צריכה קורות חיים של ריהאנה בעיברית (יותר טוב לי אנגלית) תודה מראש !!

itay84

New member
הנה לך

כנסי ל www.imdb.com בחיפוש תרשמי rihanna וזה ימצא לך כל מה שתרצי. שמח אם עזרתי :)

איכשהו גם אני חשבתי...אבל השיער שלה יחסית

בריא....אם היא היתה עושה החלקת קליאופטרה היו רואים...ויש לה לפעמים תלתלים כזה...זה נראה פן...:)

JoNy Boi

New member
כל פעם שהיא יוצאת לאירוע..

אז היא עושה החלקה יפנית..ומייד שהיא חוזרת הביתה כבר נעלם לה אחרי זמן קצר כי זה תספורת שאם היא לא טבעית צריך כל יום להיות קבוע אצל הספר ומכיוון שהיא לא עושה את זה אז אפשר לראות בתמונות פפראצ'י שלפעמים שהיא סתם הולכת ברחוב אז יש לה תלתלים..אבל לפחות הצבע השחור שלה נשמר..(שזה בכלל שיער חום במקור
) אז בוא נגיד שמשעמם לה בחיים אז היא כל הזמן משנה את השיער..אבל לפחות לא משעמם לה בחיים כמו בריטני..שהיא גם משנה את השיער כל יום וגם מרוב שעמום קונה חיות דביליות כמו דגים ואוגרים XD

לא החלקה יפנית,פן היא עושה נשמה..

החלקה יפנית נשארת,ושורפת את השיער במיוחד אחרי יותר מפעם אחת.... אני חושבת שקרה זה התספורת שכאילו מסמלת אותה איכשהו....כמו שסבלימינל זה השרשראות האלו,לדניאל .ז. יש מן צמידים כאלו ככה ריהאנה... ורואים שהיא עושה פן....אין מצב שזה החלקה....כי החלקה נשארת ושורפת את השיער יותר מפן,ברמה שאחרי החפיפה הראשונה השיער קש כזה ובולט ...

היפ הופ1

New member
זה לא פן

אם היא היתה עושה פן אז היו רואים כי פן שורף ת'שיער יותר מהחלקה.. אז בטח היא עשתה החלקה והתלתלים זה פשוט תיסרוקת

החלקה שורפת פי מליון יותר על מה את מדברת

החלקה לא מראה תלתלים..החלקה זה למשך זמן....זה פשוט לא הגיוני שהיא עשתה החלקה ושיש לה לפעמים תלתלים או שהיא עשתה החלקה כל הזמן....החלקה יפנית זה לאורך זמן ואני מדברת פה על שנים... היא גם לא זולה בשביל לעשות אותה כל יום....רואים שזה פן...פן שורף את השיער בהדרגה,לא בבת אחת רואים שרוף...החלקה יפנית זה עושים החלקה לא חופפים 10 ימים ואחר כך חופפים וכבר רואים איך השיער שרוף וקש.... לא הגיוני בכלל..הכי הגיוני שהיא עושה פן....

היפ הופ1

New member
לא ניראה ליי

היא בטח מחדשת ת'החלקה שלה.. וזה לא הגיוני שהיא תמיד תעשה פן .. אין לה מלא זמן פנוי בשביל ללכת למספרה כל כמה ימים ולעשות פן

LeAnnDylan

Well-known member
זה פן ../images/Emo3.gif

מינימום זמן שהחלקה מזחיקה זה חודש\יים אין החלקה לשבוע נגיד, ואם רואים אותה מחליפה תסרוקות מידי שבוע האפשרות שהיא עושה החלקה לא ממש מתקבלת. הגיוני שהיא עשתה כמה פעמים החלקה למשך נגיד חודשיים אבל היא לא עושה את זה על בסיס קבוע. פן נשמר ליום יומיים אם תשאלו אותי רוב הפעמים שרואים אותה עם שיער חלק זה בכלל נראה "תוצרת בית" עם בייביליס. בכל אופן שורה תחתונה החלקה יפנית זה בטוח לא, מאיפה הבאתם את זה בכלל X_X ואגב פן גם אם הוא על בסיס יומיומי שורף את הקצוות, לוקח הרבה מאוד זמן ושיער לא בריא באופן טבעי כדי שהשיער יהרס מהשורש שלו ויראה 'קש'. אם היא מבקרת אצל ספר לפחות פעמים בשבוע מספיקים גזירת קצוות ומסכה כדי שהשיער לא יראה שערוריה.

תלוי איזה החלקה..

בעקרון זה אמור להחזיק יותר..זה לא מחזיק כי זה הורס את השיער בטח.... וזה פן...פן זה גג חצי שעה אם הולכים למישהו טוב לעשות..ולא צריך כל יום פן..מספיק פעם בשלושה ימים .... רואים שזה פן...ולא צריך זמן פנוי בשביל פן...מספיק חצי שעה בבוקר פעם בשלושה ימים וזה בטוח יש לה...אני מניחה שהיא לא הולכת למספרה רגילה...יש לה ספר פרטי וקבוע סביר להניח....

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק מה שהתכוונתי

ואגב אני יודעת שהחלקה זה לטווח ארוך יותר, התכוונתי שהמינימום זמן שזה מחזיק זה חודש, אבל מן הסתם שאם מישהי הולכת לעשות החלקה בידיעה שזה לא הדבר הכי בריא לשיער היא לא תבחר באפשרות של החלקה לפחות מחצי שנה על בסיס קבוע ><

למעלה