חייבת עזרה....

חייבת עזרה....

שלום לכולם, שמי אביבית, יש לי בלוג בו מפורסם יומני האישי תוך סיכון לזעזע את נישואיי שגם כך לא ממש יציבים בגלל מצבנו הכלכלי. אנחנו זוג עם ארבעה ילדים, נקלענו לקשיים כלכליים קשים ואין לנו מושג איך לצאת מהם מאחר והמשכורת שלנו מספיקה בקושי לכלכלה שוטפת של הבית (אנחנו חיים בצמצום מקסימלי) עלה בדעתי למכור ביציות אבל זה לא חוקי בארץ, ועוד כל מיני רעיונות מוזרים. לבסוף החלטתי לנסות אולי להעביר מייל לאנשים שיסכימו לתרום אפילו 5 שקלים ואולי כך נצליח לצאת מהמצב הנורא הזה. אנחנו מוגבלים בבנקים ובהליכים משפטיים. יש לנו ערבים (משפחה- הורים שלי וגיסי) שלא מוכנים לשלם את החוב ובצדק. בבקשה תכנסו לבלוג שלי מתאריך 11.11.2007 תקראו ואולי תמצאו רעיון בשבילי. בבקשה אל תנסו לשפוט אותי אנחנובאמת זקוקים לעזרה

ע ו פ ר ה

New member
היי אביבית

קראתי את הבלוג שלך (קצת בדילוגים), אבל הבנתי שאת במצב קשה כרגע. יש משפט שאומר: מה שלא הורג אותך מכשל אותך. אני לא בטוחה איך כותבים מכשל או מחשל. יש לי עיצה בשבילך. היא תראה לך מופרחת אולי, אבל היא עובדת. קחי מחברת ותרשמי עליה:מחברת הדברים הטובים. תתחילי לכתוב כל לילה מה הדברים הטובים שעשית היום (להאכיל את הילדים, לקלח אותם, לנקות את הבית, לצעוד ברחובות המושב וכד' - הכל מתקבל). תרשמי בצד דברים טובים שקרו לך (ראיתי פרח / ציפור יפה, חברה באה לכוס קפה - גם פה כל דבר קטן, יש לו מקום). במקביל תפסיקי לספר על הנושים. תתחילי לומר תודה רבה על מה שיש ותודה על כך שכסף מגיע לכסות את החובות. תודה שהיקום עוזר לשפר את החיים. וותרי על הקיטור ושפרי את האנרגיה. הדתיים אומרים: הכל לטובה. זה קצת קשה לראות את זה כשנמצאים במצב שלך, אבל פגשתי מספר אנשים שעברו פשיטת רגל, זה רק חיזק אותם. יכול להיות שיהיו אנשים שיתרמו לך כסף אבל אני מציעה לך מכל הלב לשנות את האנרגיה בה את נמצאת. זה גם ישפר את מצב רוחך וגם יזמן אנרגיה טובה. אם יש לך חברים טובים, תבקשי מהם מתנה את הספר "הסוד". כנסי לגוגל וחפשי פורומים שעוסקים ב"סוד". רק מלקרוא שם מצב רוחך ישתפר. העצות שלי שוות הרבה כסף וזו תרומתי. מאחלת לך בהצלחה רבה ושולחת לך אהבה. באהבה עופרה

zahav2007

New member
אני גם הייתי מציעה שתראי את הסרט הסוד...

הוא יכול לשנות לך לגמרי את הגישה. שווה לך להיפתח ולנסות... אני גם מסכימה לגמרי עם מה שעופרה אמרה לך! תסתכלי על החיובי ותמגנטי לחייך חיובי.
אני יודעת שקל להגיד,אבל אף אחד לא הבטיח לנו גן עדן בחיינו. אז שיהיה בהצלחה
ואל תשכחי לעדכן אותנו זהב

עפרה יקרה...

ראשית, תודה רבה על העידוד. אני גם בקטע של אנרגיות חיוביות וכו' אבל הכסף לא מספיק לשלם את החובות, הוא אפילו לא מספיק לסיים את החודש. (ואנחנו חיים בצמצום תאמיני לי) רצינו לעשות פשיטת רגל והלוואי שזה היה כזה פשוט כי כשיש לך ערבים שבסה"כ רצו לעזור ובאו ממקום טוב בגדול את לא יכולה לעשות פשיטת רגל כי אז הערבים הם הדבר היחיד שיש לקחת ממנו. תאמיני לי שאם היית מכירה אותי היית מבינה שחשבתי על הכל, והכל מוביל למבוי סתום. כל בוקר וכל לילה אני אומרת תודה על כל מה שיש לי וגם על מה שאין כי אם היה לנו הכל לא היינו יודעים את מקומם של אנשים שאין להם. אני מאמינה שלכל דבר הסיבות שלו ולאחר תפילות רבות ובקשה לקבל הארה של מה לעשות זה הדבר שקבלתי לעשות לבקש מאנשים עזרה כספית עם כל הבושה שאני מרגישה.

ע ו פ ר ה

New member
היי אביבית

אני בטוחה שעשית כל מה שאפשר. אני מבינה את התחושות הקשות שמלוות אותך. מאחר ואני פונה להדרכה האישיתי שלי כשאני נתקלת במצבים קשים (תיקשור) ביקשתי מסר עבורך. זה יקח שנתיים עד שתצאו מהמצב הזה. קחי נשימה ארוכה, כי אחרי השנים האלה יהיו לכם חיים טובים. זו לא בושה לבקש כסף. זה מצב זמני וזה בסדר. זו העזרה שהיקום נותן לך. כשיהיה לך כסף ותתיישרי , שימי בצד כסף ותתרמי לאנשים נזקקים. הגלגל מתהפך. פעם למעלה ופעם למטה. הרבה יותר קל לתת אבל קבלה זה שיעור מאוד גדול בחיים, והרבה אנשים לא יודעים לקבל. יש לכם פה שיעור גדול של קבלה. אתם תצלחו אותו ותצאו חזקים. באהבה עופרה

למעלה