חייבת עזרה

Fairy24

New member
חייבת עזרה

מכשף כלשהו, רצוי מישהו שאני מכירה (אני רושמת פה כדי שיראו, אבל אולי אפילו כאלה שאני לא מכירה), יש משהו שאני לא מסוגלת לעשות בעצמי, אולי שנה הבאה, אבל עד אז זה כבר לא יהיה רלוונטי ואם זה ימשיך עד אז, אני די אצא מדעתי... אני חושבת שניסיתי הכל ואין דרך אחרת. אם יש מישהו שמסכים לעזור, בבקשה תשלח מסר. טל (אה, וארדן, אם זה לא מתאים לפה, אתה יכול למחוק, אני יכולה אולי לבקש עזרה באופן פרטי מכאלה שאני מכירה).

gwizard

New member
אם תתארי את הבעיה זה יעזור

אם את לא רוצה בפומבי, אפשר בפרטי. שימי לב כי אני לא מתכוון לבצע שום דבר במקומך, אלא רק לעזור.

Fairy24

New member
מצטערת, אבל אני לא יכולה

אי אפשר לעזור בצורה כזו... ואני לא יכולה להסביר למה וגם לא יכולה להסביר סתם ככה מה הבעיה...

mb3inh

New member
ענווה ייתכן ואת לא יודעת משהו שאלון כן יודע.

האמת היא שסביר מאוד שישנם דברים שאלון יודע ואת לא.

Swicca

New member
אז מה הפאניקה? :)

אם לא תרשמי את הבעיה שלך, איך מישהו יוכל לעזור לך ?

Bastat

New member
טל חומד

כל פעם את משגרת לאויר בקשה היסטרית לעזרה... כולם מאוד רוצים לעזור לך....השאלה היא אם את באמת מחפשת את העזרה ?

Fairy24

New member
כן ולא

יש דברים כאלה שפוגעים, מצד אחד הם עושים טוב ומצד שני עושים רע. אהבה, למשל, יש אהבות שלא עושות טוב כל כך, אבל ברור שזה חזק יותר מהרצון להפסיק. אי אפשר לעשות כישוף ללא רצון. אה, וסתם משהו שרציתי לומר לך ושכחתי בפעם הקודמת, יכול להיות שאותה תגובה שהגבתי לך (בפעם הקודמת של הבקשה ההיסטרית לעזרה...) הייתה יכולה להראות תוקפנית, זה גם נודע לי ממקור שלישי. זו ממש לא הייתה הכוונה שלי. אני כבר לא זוכרת מה כתבתי, יכול להיות שדברים יכלו להתפרש אחרת, אבל גם יכול להיות שדרך האינטרנט דברים נראו אחרת, אז מתנצלת אם נראה שתקפתי בצורה כלשהי.

למעלה