חייבת עזרה

חייבת עזרה ../images/Emo7.gif

מה אתם הייתם עושים במצב שלי: אתם עם בן הזוג כ5 שנים. לפני כחודש הוא מקבל פלאפון עם מצלמה, ופתאום אתם מגלים שהוא מצלם הרבה בחורות ברחוב.. סתם תמונות בלי שום סיבה... בהתחלה הוא לא הודה, ואחרי זה הוא התוודה והתבייש מאוד במה שהוא עשה. אני רוצה לציין שהוא התחיל ללכת לפסיכולוג לאחרונה והוא אמר לי שהוא דיבר איתו על זה והוא עובר איזשהו טיפול... איך אתם הייתם מגיבים? תודה לכולם..

insane99

New member
אמור להדליק נורה אדומה...

אם מפריע לך ואני שמה לב שכן אחרת לא היית שואלת תגידי לו, שזה מפריע ושאת רוצה לחזור לפאלפון הקודם שהיה לו ואם זה פלאפון מהעבודה אז שימצאו משהו בלי מצלמה, יכול להיות שזו רק מעידה קטנה שאין ליחס לה חשיבות בכל אופן יש צורך להמשיך לעקוב.

הוא אמר לי שאני אמחק את התמונות מהפלאפון שלו

וביקש ממני לעקוב אחריו. אני לא בטוחה שהוא יוכל לעבור לפלאפון אחר כי זה של העבודה. אבל עדיין.... אני לא רוצה חבר שאני צריכה לעקוב אחריו... אני רוצה להאמין בו, לסמוך עליו.. ואני לא יודעת איך אני יעשה את זה...

זה שהוא הולך לטיפול זה כבר נותן תקווה

כי זה אומר שהוא יודע שיש לו בעיה, שהוא מכיר בה ורוצה לטפל בה, זו הנקודה הכי חשובה שעושים טיפול. אני לא רוצה להכניס לך פרנואיות לראש, אבל כדי להמשיך את מע' היחסים הזו את חייבת לקבל ממנו תשובות, כי כשיש סודות זה מאוד מעיק ומפריע לקשר. תשאלי אותו, בעדינות ובאהבה מה בדיוק הבעיה שלו, ותסבירי לו שאת צריכה לדעת כדי שהיחסים לא ילכו לאיבוד.

אני שאלתי אותו כל שאלה שעלתה לי בראש אתמול

הוא ממש התוודה בפני והוא ענה על כל שאלה ולא התחמק. אבל להרגשה שלי זה לא עזר.. אני מפחדת שאני לא יוכל לסמוך עליו יותר... אני לא יודעת איך אפשר לתקן כזה דבר..

הפסיכולוג אמרה שיש איזשהו טיפול לזה

שהווא הולך לעבור. האם זה יעזור? הלוואי.... למרות שהוא אמר לי שמרגע הגילוי שלי לדבר הוא כל כך מצטער ומרגיש על הפנים שהוא לא רוצה בכלל להרים את הפלאפון בשביל לצלם...

fahrenheitt

New member
חחחחחח לשאול בעדינות מה הבעיה

ומה הוא יגיד שהוא סוטה חרמן שלא שולט בעצמו ?

אישית..

אם הוא לא עושה כלום עם התמונות אני לא רואה בזה דבר פסול.. מלא אנשים יושבים אצלינו בקמםוס ומצלמים סתם את מרצות את הבנות וסתם שטויות.. עשית מזה יותר ממה שזה...(לדעתי)

יש תופעה כזו והיא מוכרת

אני לא רוצה לקרוא לזה מחלה, אבל יש דבר כזה שבחורים מצלמים סתם בחורות, לא משנה איך הן נראות, לא משנה באיזה גיל ואם הוא בכלל נמשך אליהם במציאות. עצם הצילום הוא הריגוש המיני, ופה הבעיה. הצילומים בקמפוס שאת מתארת הם משהו אחר לגמריי.

אני לא יודעת מה איתכם אבל...

מה שלי נראה פה מוזר (ואף אחד משום מה לא התייחס לזה) היא העובדה שהוא ביקש ממנה לעקוב אחריו. תסלח לי הבחורה המסכנה אבל זו מחלת נפש. לעקוב אחריו?! אם הוא ביקש ממך לעקוב אחריו במודע - משהו לא תקין אצלו...סטייה כלשהי לפי דעתי.

למעלה