חייבת עזרה

mariana

New member
חייבת עזרה../images/Emo7.gif

חבר´ה אתמול גיליתי שהעבר שלי עדיין לא עזב אותי. זה קצת הולך להיות ארוך אבל אני נורא אשמח אם תענו לי ביום שבת אריאל רב עם אמו הכל בגלל החתונה שלנו(רצינו להיתחתן בספטמבר אבל אחותו הזמינה תאריך בזמן הזה) אריאל קצת עצוב שלקחו לנו את התאריך, אז פה לא הבעייה, אז הוא התחיל לרקיב עם אמא שלו ואמא שלו כדי לעצבן אותו סיפרה לו כל מיני שטויות עליי, הרגשתי בטלפון שאריאל נורא כועס אז הלכתי אליו כדי לראות מה קורה. פתאום אמא שלו ראתה אותי ותפסה איתי שיחה. שאלה אותי אם אנחנו ממהרים לאיזה שהוא מקום, ביקשה מימני שאני ארגיע את אריאל כי הוא כל הזמן רב איתה ומציק לה. הבנתי אותה הלכתי לדבר עם אריאל ושאלתי מה קרה? הוא ביקש מימני קודם כל לספר לו מה אמא שלו אמרה לי ואחר כך הוא יסביר לי למה הוא כועס. סיפרתי לו את הכל, וביקשתי ממנו שנרד מהעניין בינתיים ונזמין חתונה אחרי ספטמבר נחכה עוד קצת לא נורא. הוא סיפר לי אחר כך למה הוא רב עם אמא שלו, ומסתבר (הוא מספר לי) שאמא שלו הלכה לאמא של חבר שלי לשעבר שיצאתי איתו 3 שנים לחקור למה ניפרדנו. ואז אמא של אריאל מספרת לו שאמא של חבר שלי לשעבר סיפרה לה שאני רציתי מהבן שלה(מחבר לשעבר) בית ואוטו מוכן כדי שאני יהיה מוסדרת בחיים. תראו איזה שטויות. ואמא של אריאל אומרת שהיא בכוונה מושכת את התאריך שלנו כדי שאריאל בזמן הזה יפתח עיניים ויראה שהוא עושה טעות, כביכול פברק הזמן הזה אני אבקש ממנו בית. איזה בית ילד בן 20 יכול להביא לי?????? ישר התחלתי לבכות כי גיליתי שאמא של אריאל צבועה, לפני רגע דיברה איתי אחרת ואחרי כמה דקות אריאל אומר לי משהו אחר. מזלי שאריאל לא מאמין לאףמילה של אמא שלו אבל אותי זה עיצבן, איזה זכות יש לה לברר לי על החיים הפרטיים שלי ועל העבר שלי שלעזעזל לא עוזב אותי. ביקשתי מאמא שלי להיתקשר לחבר שלי לשעבר ולברר את כל זה. היא התקשרה הוא כמובן הכחיש ואמר לאמא שלי "בתך יפה חכמה היא מעל כולם כמובן שיקנאו בה וימציאו כל מיני רכילויות כאלה" הוא אמר שהוא שיאל את אמא שלו אם היא אמרה משהו, על הבוקר חבר שלי לשעבר מתקשר אליי וסיפר לי בפרטי פרטים מה אמא שלו אמרה לאמא של אריאל וכמובן בדיוק ההפך, אמא שלו סיפרה לאמא של אריאל שניפרדנו בגלל הפרשי גילאים כי הוא רצה להיתחתן ואני לא. אפילו חבר שלי לשעבר אמר לי שאין לו שום בעייה להיפגש עם אמא של אריאל ולשמוע את זה ממנה ואפילו אני יהיה שם. אז אני מאמינה לו עכשיו אני לא יודעת מה לעשות??? זה מעבצן אותי כל הקטע הזה, ומה אכפת לאנשים על העבר שלי, את כולם זה מעניין.

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

העבר עבר!!!!!!! אריאל הוא רמזור בדרך חדשה אמא שלו היא אין כניסה מה זה בירורים חקירות ושאר השטויות ? מתוקה.....תבדקי מה יחס הקשרים שלו עם אימו...ואם הם הדוקים וטובים פשוט תנטשי ! האשה הזו מלאה ברוע.

mariana

New member
מזלי שהקשר שלהם הוא...

בכלל לא הדוק הוא קורה לה מכשפה הוא לא מאמין לאף מילה שלה

ניקולי

New member
מרין

תשמעי ממני.... שימי פסססססססססססססססססססססססססססססססססס

mariana

New member
אני מנסה אני לא מצליחה

אפילו החבר שלי לשעבר אמר לי שאני ניכנסת למשפחה שאני אסבול מהם עו הרבה, אני כבר לא יודעת למי להאמין
ולחשוב שהיא מתייחס אליי מה זה יפה, ופתאום אני שומעת את זה מאחורי הגב שלי

ניקולי

New member
מרין נשמה

להתחיל מערכת יחיסים כזאת זה לא בריא ואת יודעת את זה.. אני חשובת שהזמן יעשה את שלו... תתרחקי מחמותך לעתיד כמה שיותר ספרי לה לא הרבה דברים בקיצור אל תשתפי אותה בכל דבר בקשר לחתונה.. עדיף שתחכו קצת אולי חודש אחרי אחותו..

black ross

New member
../images/Emo24.gif גדול קודם כל !!!

אני צריכה לחשוב על זה קצת ואז אני אגיב .....

@@

New member
רחוק מתוק...

תנטרלי את עצמך "מחמותך", תפסקי מרחק ושמרי על פאסון. מה שחשוב הוא זה האהבה שיש בניכם, שאריאל עמוך לצדך ותמוך בך. כל השאר? לזבל.

מיקי 35

New member
מרין יקרה ../images/Emo24.gif

בכל הסיפור המזעזע הזה... יש שתי נקודות חשובות האחת... אריאל מאמין לך ולא לאמו... ולדעתי את צריכה להיות מאוד שמחה מזה השניה... הוא לא קשור לאמא שלו, והיא לא משפיעה עליו יותר מדי שני הדברים האלה נורא חשובים לעתיד היחסים שלכם, ולדעתי הם רק חיוביים. מאידך..... את צריכה לקחת בחשבון שכשאת מתחתנת עם בן אדם מסוים, את מתחתנת עם המשפחה שלו גם... ונכון שנהוג לחשוב שצריך לשים פס על המשפחה ובסופו של דבר תחיי איתו ורק איתו, אבל משפחתו הוא המקום שהוא גדל... ותפוסי ההתנהגות שם תבועים בתוכו חזק מאוד, גם אם הוא לא מודה או רוצה בזה. העסק כאן מאוד מורכב... קשה לי מאוד לייעץ לך ולהגיד לך לכי לכאן או לשם... אך לדעתי כרגע תמשיכי כרגיל, התייחסי לאמו ב"כבדהו וחשדהו"... ואל תשברי איתה את הכלים... אבל קחי אותה תמיד בערבון מוגבל ביותר. יתר הדברים שכתבתי לך לגבי המשפחה הם חומר למחשבה בלבד. בהצלחה מתוקה שלי

mariana

New member
תודה לכם../images/Emo24.gif

אני באמת שמחה שאריאל לא קשור לאמא שלו מי יודע מה, אני שמחה גם שאבא שלו מאמין בי ולא מאין לשום מילה שהוא שומע. אריאל באמת אמר לי להיתרחק כמה שיותר מאמ שלו להגיע אליו הבית פחות ולאט לאט יהיה בסדר

למעלה