חייבת עזרה

Morgana

New member
חייבת עזרה../images/Emo68.gif

היי, שבוע שעבר היו לי בחינות לתיאטרון צה"ל, ועברתי. זה רק שלב ראשון, כך שאני לא ממהרת להתלהב בכלל, אבל אני כן לחוצה. והבוקר כבר נכנסתי ממש לאטרף. הסיפור הוא כזה: המבחנים שלי הם ביום שלישי הקרוב. ביום חמישי, לעומת זאת, יש לי מבחן ענק ענק במתמטיקה, שאני לא יכולה לדחות כי הוא המבחן משבוע שעבר, שכבר דחיתי, בשביל שאוכל להגיע לאודישן בפעם שעברה. והנה אנחנו ביום חמישי בערב, מרחק יריקה מהסופ"ש, ואני, האבודה, חסרת מונולוגים לשבוע הבא (אני חייבת שניים שונים), חסרת יכולת להתרכז בחריש היסטרי למבחן במתמטיקה, וחסרת תקווה באופן כללי. מסתבר שא-י-ן מונולוגים באינטרנט, ומאחר שאין לי זמן לקפוץ לנפוש שניה בבית אריאלה, אני ממש לא יודעת מה לעשות. מישהו יכול בבקשה בבקשה לבדוק אם יש לו שני מונולוגים נשיים בשבילי? אני מרגישה איך שאני הולכת למות.
כואבת ודואבת, ל.

רותיקה

New member
מתי הלכת לבחינות???

כי גם אני הייתי! אני הלכתי ביום רביעי ה- 02\20 אבל אני בניגוד אלייך לא התקבלתי!!! מה האימייל שלך??? אני אשלח לך כמה מונולוגים.... מי בחן אותך??? דני רובס? נתן דנטר????

Morgana

New member
לא התקבלתי

עברתי. יש הבדל. זה כולה שלב אחד, וזה באמת לא אומר כלום. במיוחד כשרוב הנבחנים באים עם מטען ענק של ויטמין פי, ואת באה משוללת, ועוד יותר כשהבוחנים מכירים חצי מהנבחנים ובכל זאת משחקים אותה כאילו לא. נבחנתי בתאריך שלך, בחנו אותי דני רובס ואלון אופיר. באיזו קבוצה היית? האימייל שלי זה האימייל שמפורסם: [email protected] תוכלי לשלוח לי את זה עכשיו? תודה, תודה תודה תודה תודה תודה!

stars

New member
אלון אופיר?????????????????????????

הוא מדהים! הוא חמוד! הוא מאמי! הוא סקסי! הוא חתיך! הוא בחן אותי לתלמה ילין ובא לי לאנוס אותו

למעלה