חייבת עזרה

blessed

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה את ממשיכה לדבר איתה??? בחיים לא הייתי מאמינה שאפשר להגיד דבר כזה מגעיל! עם כל הכבוד לזה שהיא משפחה אני לא הייתי מדברת איתה יותר בחיים!!!

7נתי7

New member
פאקצה יקירה,יש לי חדשות בשבילך.

גם במשפחה אפשר לשים גבולות ולא חיבים לדבר עם כולם על הכל.נקודה. מותר לך לומר לה שכשיהיה לך משהוא חדש לספר תספרי ועד אז את מבקשת שלא לדבר על זה אלא על נושאים אחרים. אני עשיתי את זה מההתחלה עם הורי ואחותי כי לא היה לי נוח לדבר איתם על מה שאני עוברת,הרגשתי שזה יקח ממני כוח ולא יתן לי וגם אחרי שעברתי גרידה כשהעובר הפסיק להתפתח לא שיתפתי יותר מידי. אימי היתה איתי כשהודיעו לי שאין דופק אחרת היתי מספרת רק אחרי הגרידה ולאחותי לא היתי מסוגלת לספר ובסוף אימי סיפרה לה. עד היום לא דיברתי עם אחותי על זה וביקשתי שלא ידברו איתי על זה. נורמלי? לא יודעת.ככה היה לי טוב ואני יודעת שלהם זה קשה אבל לי היה קשה עוד יותר. אחותי צעירה ממני בהרבה וכמובן שיש לה תינוקת מקסימה שבאה בקלי קלות ואני מחוברת אליה מאד וכולם אומרים שאני גיבורה. נו בסדר. בקיצור,קשה לך מספיק ואין לאף אחד זכות להקשות עליך יותר ואסור לך לתת להם. ואם זה יקרה שוב,תבואי אלינו אנחנו נטפל בהם. בשורות טובות בקרוב לכולנו

מם 1971

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

אני בשוק אמיתי מתגובתה, מחוסר הרגישות שלה ובעיקר מהאשמותיה חסרות השחר . בוז לה
וחיבוק אדיר לך
מצטערת שנאלצת להתמודד עם דבר כזה ועוד מגיסה שאמורה להיות חברה טובה ולתת לך גיבוי ועזרה בעת צרה. ואכן יש לך אותנו אז תרגישי חופשי ...

בוליקי

New member
ואת עוד מדברת איתה????

קודם כל, כתבת שהיא גם גיסתך וגם חברה טובה. צר לי לבשר לך אבל חברות לא מתנהגות ככה. גם אם היה נדמה לה שגרמת לה לעין הרע, הרי שזה לא היה בכוונה והיא פגעה בך בכוונה מלאה!
דבר שני, אני אישית מאמינה שכל בנאדם רואה בהתנהגות האחרים את עצמו. אם היא חשבה שעשית לה עין הרע, אז מאד הגיוני שהיא בעצמה צרת עין ומייחלת לרע לאחרים.
דבר שלישי, אם באמת יש לך כאלה כוחות ושרים עם האלוהים, לא היית מנתבת אותם להשיג לעצמך הריון בריא? וגם לכל חברות הפורום?
בקיצור, נכון שהיא משפחה ולא את בחרת אותה, אבל היא בהחלט חשפה פרצוף מכוער.

moranoflili

New member
אני יהרוג אותה

אין לבחורה הזאת שום גבול? היא באמת לא מתביישת? אני במקומך הייתי אומרת לה לה את מה שיש לי במקום,שאלוקים ישלם לה, היא אישה רעה,מאוד רעה. תתרחקי מאנשים כאלו, אם חברות כאלו לא צריך אויבים.

dvoriz

New member
../images/Emo68.gifגם לי זה מוכר

הכי פדיחות זה, שמהטיפולים השמנתי בערך 8 קילו, ועכשיו אחרי השאיבה קשה לי קצת ללכת, הבטן מנופחת וכבדה, וזו אני, שהייתי הכי רזה בכיתה, אני בטוחה שכולם חושבים שאני בהריון אבל חוששים לשאול, ואיזה בושות אם יעבור זמן ואני לא אלד. מי שעובר לידי מסתכל לי על הבטן, לפי קצב ההליכה, החולצה בחוץ, ומערער
: עוד מעט היא תצא לחופשת לידה, ואני חושבת, איזה יופי שחושבים כך, אבל אין לי כלום בבטן, למה זה לא אמיתי? או שאולי סתם נדמה שלי שחושבים כך, אבל כך זה נראה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. החברות שלי כבר לא נכנסות להריון, הן משאירות לי הודעה בטלפון שנולדו להם נכדים
רוצה להתחלף? תחושת הקנאה מוכרת ובוערת בכולנו. לפעמים היא נרגעת, המפלצת הירוקה זוחלת אל מתחת לפני השטח אבל צצה לה ברגעים בלתי צפויים שמפילים אותנו לקרשים. קבלי
גדול ושבי לחתור איתנו. אי שם מעבר לאחד מעיקולי הנהר הסוחף מחכה לך התינוק שיעשה אותך אמא.
נועם

../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo24.gif

תודה לכולכן, אז אני מבינה שאני נורמאלית לחלוטין... באמת שעודדתן אותי ..לדעת שאני לא לבד בסירה.. פקאצה-אני ממש לא מבינה אייך את שותקת!!! אני במקומך הייתי עונה לה ויותר מזה וגורמת לה להרגיש שהיא עשתה טעות שאין ממנה דרך חזרה!!! אני מתנתקת לגמרי מאנשים שגורמים לי להרגיש רע אפילו אם זה משפחה. נועם-אני מצטערת אם פגעתי בך (בטח את חושבת "צרות של עשירים"..)
אבל באמת ,עודדת אותי מאוד,אני כבר מרגישה הקלה ואולי דרכי עוד ארוכה, אז נחמד לדעת שיש כאלה שמוכנות לעזור לי לחתור.. התאהבתי
.....

נועם@בת

New member
חס וחלילה, לא פגעת בי

זה היה הומור של קשישות
. תרגישי נוח לקטר כאן כמה שאת רוצה. כל זמן שלא מקטרים כאן על ילדים- כל קיטור יתקבל בשמחה
. נועם

נועם - שאלה לי -

על ילדים שקופים, שלא משמיעים קול,הולכים למטפלת שקופה, ישנים במיטות שקופות, שותים מבקבוקים שקופים (הם כבר מזמן לא רוצים לינוק) והשכנים לא יודעים על קיומם - מותר לקטר? רוח סוערת: קוראת סמויה שפתאום תפסה אומץ לכתוב תגובות משל עצמה. ארבע שנים נשואה, שנתיים בטיפולי פוריות.

ל א ו

New member
לכי על זה רוח-מה שעושה לך טוב

כמובן אם את מרשה לי לענות בנוסף לנועם! ואגב ברוכה הנמצאת

מם 1971

New member
האווטצ'- הצלחת להגדיר את החוסר...

בדיוק אתמול שגיתי במחשבות על הילד ה"שקוף" שלי... בן כמה הוא היה היום אם הנסיון הראשון שלי ושלי האיש שלי היה מצליח... מאחלת לכולנו ילדים מוחשיים בקרוב מאוד מאוד

נועם@בת

New member
וגם לא צריך לקנות להם טיטולים../images/Emo4.gif

ומצד שני הם לא מעירים אותך בלילה, ולא מתחילים לבכות בדיוק כשנזכרת סופסוף מה זה לעשות אהבה
.
נועם

פּוֹנְג

New member
אח הזכרת לי... שבשנת 1999 היה אתר

שיכולת לגדול בו תינוק ויראטואלי שיוולד ב 2000... ברוכה הבאה

טוליקי

New member
בטח שאת נורמלית, אולי אם זה לא היה

מזיז לך בכלל זה היה לא נורמלי הרי כולנו בסך הכל בני אדם וזה מאוד קשה עד בלתי אפשרי "להתעלות" אני במשך הרבה מאוד זמן שמחתי בשמחת כולם, שמחתי ושמחתי ושמחתי עד שיום אחד פתאום תפסתי את עצמי בוכה אחרי שזוג חברים נוסף סיפר על הריון ואז הבנתי שמשהו לא בסדר בזוג הבא כבר אפילו לא העמדתי פני שמחה (לא לדאוג, בעלי סיפר לי, הם לא ראו) והוא כעס עליי למה אני לא שמחה ואז היה בלאגן ובכי מטורף ופשוט התמוטטתי די. לא שמחה. יופי להם. באמת. שיהיה להם רק טוב. ואני ממש לא מאחלת להם טיפולי פוריות. לא יודעת אם זאת קינאה אבל כנראה שהרחמים על עצמי הולכים וגוברים ככל שעובר הזמן וכבר אין לי אנרגיות לשמוח בשימחתם. 'צטערת.

Otisco 12

New member
עידוד ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה ומזדהה, אני בזמן האחרון החלטתי לעשות הפרדה בין חברים/חברות שאני לא מדברת איתם על טיפולים ולבין אלו שכן. כמובן הקבוצה השנייה פיצפונת ומסתכמת אולי בשלושה אנשים (כולל את אהובי
), אבל ככה יותר קל לי. ככה אני יכולה לדבר עם חברה על "דברים רגילים" בלי להזכיר טיפולים, בזמן שהילדים שלה צורחים ברקע בלי להרגיש בסוף השיחה כאב נוראי בלב (שהוא בטח אחד מתופעות הלוואי של המפלצת הירוקה
). אז אולי זאת הכחשה, אבל בנתיים זה עובד פחות או יותר עד הנפילה הבאה
. ואל תידאגי גם את הקטנות רואים! אז תתעודדי, זה רק עניין של זמן, ותהיה גאה בעצמך שאת מתמודדת! בהצלחה לכולנו

דוריתי2

New member
היי בייבי

כולנו בפורום חושבות כמוך את בהחלט נורמלית לחלוטין אני יכולה להיות חברה שלך ולדבר איתך לא רק בפורום אם תירצי את יכולה ליצור איתי קשר אני מבינה שזה קשה ועצוב מאוד שיש אנשים שמביאים ילדים בלי להיתאמץ ויש אנשים שסובלים על מנת להיכנס להריון אבל תידעי לך דבר אחד תחשבי תמיד חיובי זה מה שאני עושה ותנסי לא לקנאות באחרים אלא לשמוח בשבילם ותאמני שבשנה הבאה תחזיקי את התינוך שלך וכל זה יהיה מאחורייך "אמן"

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה נורמלית ביותר ../images/Emo140.gif

הדברים שאת מתארת באמת נורמליים. אצלנו, וגם אצל אחרים, רק מסיבות שונות

אתן כאלה מקסימות

עכשיו אני באמת מרגישה בבית... כאילו אני מדברת עם חברות טובות שמכירות אותי! ויאלה.. בואו נארגן איזה מפגש, האמת שהבית שלי לא יכול להכיל יותר מ8 אנשים אבל מישהי פה למעלה הציע את ביתה,אז מתאים... אוהבת אתכן
ו-
לכולן

למעלה