חייבת עזרה, רע לי

meytal188

New member
חייבת עזרה, רע לי

יש לי חבר עוד מעט 4 חודשים. אני מרגישה שהוא מסתיר אותי מההורים שלו ושזה אולי לא מתקדם.. נראה לי שההורים שלו לא יודעים שיש לו חברה למרות שהוא אמר לי שהוא סיפר להם הזמנתי אותו לאנשהו והוא אמר לי שהוא לא יכול כי ההורים שלא לא יהיו בבית עד מחר והוא לא יכול להודיע להם שהוא הולך איתי אני לא יודעת אם הוא משקר לי ושהם בכלל לא יודעים עלי, אני לא רוצה לא לסמוך עליו ולעשות לו איזשהו תרגיל ולבדוק אותו. הוא הזמין אותי לבית שלו רק שההורים שלו היו מחוץ לבית ואני בספק שהם ידעו. הוא היה אצלי הרבה וההורים שלי גם ראו אותו הרבה. כנראה שיש לו בעיה לגבי ההורים שתיהיה לו חברה והוא אמר שהוא יסדר את זה ושנעבור את הבעיה הזאת, אבל בנתיים זה נראה כאילו הוא מתעלם ממנה אני חושב שהוא גם מסתיר ממני את האחים שלו . ראיתי שאחיו לא נמצא ברישמת חברים שלו בפייסבוק, כנראה כדי שאני לא אראה אותם? אני לא רוצה להתחרט על מעשים, על כלום, לא טוב לי, מה לעשות?

רפסודיה

New member
לא רוצה להתחרט על מעשים?

אלו מעשים את חוששת לעשות או שעשית שיש או תהיה לך חרטה עליהם? חשוב שתשימי לב ותתרכז\י לא במה הוא עושה או לא אלא במה שקורה לך כעת: מדובר בקשר טרי שעדיין לא ברור לאן ואם יתפתח אך על אף הזמן הקצר כבר רע לך ואת בחרדה ובתחושה שהוא מסתיר אותך וגם כבר בוער לך להכיר את כל משפחתו. העזרה הכי טובה שתוכלי לקבל היא מתוך עצמך- הרגעי ושימי את התפתחות הקשר בתוך פרופורציות מתאימות- תני גם לך וגם לו זמן להכיר טוב יותר. ככל שתכירי אותו טוב יותר אולי תוכלי לגבש את דעתך אם זה אכן הבחור המתאים לך או שמה שמפעיל אותך בטורים כאלה גבוהים זו התשוקה שלך שהוא ירצה אותך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
להרגיע את החרדות

הרי באמת, ההורים שלו וגם האחים הם לא העניין. את לא בזוגיות איתם, ואת גם לא יודעת איזה מין יחסים יש בתוך המשפחה הזאת. מה זה חשוב כרגע? מה שכן, את כנראה משליכה את חוסר הבטחון שלך על עניין ההורים. אני מציע לך להתמקד בשאלה מה יש ומה אין בין שניכם, נטו. שם התשובות. ונניח שזה לא מתקדם? אם כך, אולי זה לא הקשר הנכון בשבילך. מה הלחץ?

נומלה

New member
קצת מוקדם , לא?

אני יכולה לחשוב על כמה סיבות לא להכיר אות להוריו בשלב זה שאף אחת מהן אינה קשורה אלייך. הקשר שלכם עדיין בחיתולים. תיהני מהביחד עם הבחור. שלב ההורים יגיע אם הענינים יתקדמו.

יש לי חדשות בשבילך, מותק

את אולי בוגרת לגילך אבל בכל זאת, בגיל 5 עדיין לא מקובל ללכת עם ילדות לכל מיני מקומות בלי ליידע קודם את ההורים.

בררנית20

New member
....

לפי דעתי מצד אחד זה ניראה שלא ניראה לי שהוא לוקח אותך כ"חברה שלו" אלא כמישהי לא רצינית ולכן לא רוצה להכיר לך את ההורים מצד שני: יש מצב שיש לו בעיה עם המשפחה שלו כי לפי מה שאת אומרת אין לו את אחיו בפייסבוק (ולא ניראה לי שזה בגלל שהוא לא רוצה שתיראי אותו אלא כי הוא לא רוצה שאחיו יתעדכן בחיים שלו). אני מייעצת לך לתת לזה עוד קצת זמן ואם זה לא ישתנה אז לדבר איתו על זה ולשאול עם זה בגללך או בגלל שהוא לא ביחסים טובים עם המשפחה.

למעלה