חייבת עזרה\עצה דחוף...

jesus fuck me

New member
חייבת עזרה\עצה דחוף...

אני לוקחת גלולות יסמין כבר כשנה וחצי ואני לוקחת שתי חפיסות רצוף ורק אז עושה הפסקה. אני אמורה לסיים את החבילה האחרונה לפני ההפסקה מחר. אני שכחתי גלולה אחת בחפיסה הקודמת ואת הגלולה הראשונה בחפיסה הנוכחית ויצא שלקחתי את הגלולות בכל מיני שעות (אף פעם לא עבר טווח של 12 שעות). עכשיו לשאלה, לפני 4 ימים התחילו לי הפרשות חומות בהירות בהירות שלא ייחסתי להן כל כך חשיבות, ואחרי יומיים של הפרשות התחיל דימום (קל מאד, ורק פעם ביום). אין לי מושג מה זה כי זה לא קרה לי מעולם.. חשבתי שאלה בגלל שפספסתי את הגלולות אבל עברו כבר 3 שבועות מאז הגלולה אחרונה שפספסתי..יש סיכוי כלשהו שאני אולי בהריון? התור לגניקולוג כנראה יהיה רק עוד שבוע.. וגם ככה עוד 3 ימיםב ערך אני אמורה לקבל את המחזור אז נראה מה יהיה.. אבל בינתיים.... :\

efratro

New member
קרה לי מקרה דומה

גם עם גלולות יסמין. אמנם לא לקחתי אף פעם ברצף, אבל היה חשש פעם אחת, כשלא קיבלתי מחזור. היה לי דימום ברמה של דקירה של אצבע. וזהו. בדיקת הריון ביתית!! זה הפתרון שאפילו הגניקולוג המליץ לי (לא רציתי להעדר מהעבודה, כדי להגיע במיוחד לעשות בדיקות הריון בבוקר שלמחרת. מסתבר שלא הייתי בהיריון. אם לא עברו 12 שעות, לא אמורה להיות סיבה. במיוחד אם את כבר לוקחת שנה וחצי.

נסיכה73

New member
גלולות שונות

גורמות לעיתים לדימומים.גם חוסר נטילה סדירה של הגלולה יכול להביא לדימומים..הגוף מתבלבל מחוסר הסדר הזה..וגם, יכול להיות שהגוף שלך מגיב לגלולות המסויימות האלה בדימומים קלים-בינוניים. על כל פנים..דימום בלתי צפוי אינו דבר שכדאי להקל בו ראש,מוטב להתייעץ עם רופא/ת נשים. על כל פנים כשיש משהו דחוף ישנם רופאים שמקבלים ללא תור (כשלא מדובר בבדיקות שגרתיות או מעקב הריון סדיר) אם את דואגת עשי כמה טלפונים ומצאי רופא/ה שיהיה מוכן לקבלך ללא תור. למרות שתמיד עדיף לנסות אצל הרופא/ה הקבוע/ה שלך.הסבירי שזה מצב לא רגיל ואת רוצה ייעוץ.בהצלחה חביבה.

jesus fuck me

New member
כן כנראה שממש בילבלתי אותו

ברוב טיפשותי...אני אמורה עוד יום-יומיים לקבל מחזור אז נראה מה יהיה ולפי זה אני אפעל..

למעלה