חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!

CrAzY HiLa

New member
חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!

מחר אני טסה לטורקיה-בודרום.. אני מתחננת לקבל מידע על המלון TANSEL שבבודרום..?? האם המלון טוב? אוכל ? בריכה? הוא אומנם 4 כוכבים אבל המחיר יצא מאוד זול לעומת מלונות עם 2 כוכבים..

טליה ג

New member
המלון לא משהו

האוכל משעמם ואין מבחר, השירות קצת צולע, ונראה שמתקמצים על כל מיני דברים קטנים: למשל המשקאות ליד הבריכה מוגשים בכוסות פלסטיק, ומגבות חוף אינן מסופקות ע"י המלון כמו ברוב הקלאבים. מה שכן, המלון נקי ומודרני. מכיוון ששילמתם מחיר זול, תנסו לראות את הצד החיובי שבדבר, ולהפיק את מרב ההנאה! למלון יש גישה לחוף הים, יש בו בריכה גדולה, ובסה"כ אפשר לבלות חופשה מהנה גם במלון קצת "חורק". אם מוציאים הרבה כסף, זה מאוד מתסכל, אבל אם המחיר זול, תנסו להסתכל על זה כאילו הזמנתם מלון 2 כוכבים - אבל עם בריכה, גישה לחוף ועוד הרבה פינוקים(גם אם לא ברמה שציפיתם לה...). בודרום עיר מקסימה, כיפית ומשרה המון רוגע, ואתם תיהנו בה בכל מקרה! נסיעה טובה

CrAzY HiLa

New member
הבנתי...

יש לי עוד כמה שאלות..אשמח אם תעני לי.. המלון רחוק מהעיר עצמה?? כי אני מניחה שאנחנו לא נבוא בעיקר למלון אנחנו באים לטייל לים אז המלון עוד איכשהו בסדר..אבל השאלה אם זה קרוב לעיר.. טיילת יש משהו באיזור?

טליה ג

New member
המלון לא בבודרום עצמה

אלא בעיירה בשם Akyarlar במרחק כ-24 ק"מ מבודרום, אבל במהלך היום ממילא תסעו לטייל בבודרום והסביבה, ובכל מקרה יש בעיירה טיילת, בתי קפה וכד'.

למעלה