חייבת עזרה דחוף!

חייבת עזרה דחוף!

אז ככה: הבעיה היא לא שלי אלה של ידיד טוב טוב טוב שלי הוא ממש כמו אחי בדם! לפני שנה הוא התחיל לצאת עם אחת מהשכבה שלי שהיה לה שם של זונה ומסוממת בהתחלה כשהוא ייצא איתה כל הזמן הייתי כועסת עליו ומעירה לו והוא אמר לי שבסוף הוא יישנה אותה. אז בהתחלה הוא שינה אותה ואז התחילו הבעיות הם לא הסתדרו רבו וחזרו כל הזמן והוא נכנס למצב של אובססיות כפלפיה ועשה הכל כדיי שהם יהיו יחד אז מה הבעיה?לפני ככה 5 חודשים הם נפרדו סופית ויום אחד היא באה מסטולה לבית ספר ופלטה עם מי היא לקחה הייתי בשוק! כשהיא אמרה את השם חשבתי שאני מתה. התקשרתי אליו ודיברתי איתו לא חשבתי בחיים שהוא יגיע למצב שהוא ייקח סמים בכל מקרה אחרי שדיברתי איתו חודש הוא לא נגע בכלום ואז נהיה לה חבר ושוב הוא חזר לדברים האלה בהתחלה לא דיברתי איתו אבל אחר כך אמרתי שעדיף שאני אהיה איתו ויעזור לו כי סך הכל הוא הידיד הכי טוב שלי. אח"כ זה כבר התרגלתי לרעיון ולא ממש השקעתי בזה עד שלפני שבועיים ככה התקשרתי אליו והוא היה מסטול בכה לי בטלפון שהוא לא רואה כלום שהוא רואה ראשים נופלים ושאין לו מושג איפה ואיך לחזור(הוא היה עם האוטו) הוא אמר שחבר שלו הביא חומר חדש ושאין לו מושג מה זה אבל הם(הוא ו-3 ידידים שלי) לקחו ועכשיו כל אחד בסרטים שלו. בכל מקרה בסוף הבנתי איפה הם ונסעתי(עם ידיד אחר) לקחת אותו. יום אחרי זה ההשפעה עדיין לא עברה והוא עדיין היה מסטול אז הוא נשאר בבית של חברים. הוא נשבע לי שיותר הוא לא ייגע בזה. בפסח הוא היה במסיבה(בחוף ניצנים) התקשר אליי משם עוד פעם מסטול אבל הפעם כבר לא הייתי שם ולא היה לי מה לעשות בשבילו. עכשיו עבר שבוע ומשהו וכל יום מאז הוא לקח. בקיצור הוא התמכר ואין לי מושג מה לעשות... להגיד להורים שלו? אני כבר ממש משתגעת!!! מה הייתם עושים במצב כזה? מחכה נואשות לתשובה אורטל

nili02

New member
אם את רוצה באמת לעזור

אז את יודעת איך וכתבת זאת בסוף המכתב נילי

יאיר5

New member
אני לא בטוח שפניה להורים תעזור...

בני כמה אתם? לפי מה שהבנתי ממה שכתבת הוא לוקח טריפים או אקסטות אלה סמים שלא גורמים לקריז פיזי ואם הוא ירצה הוא יוכל להפסיק אותם בלי בעיה רצינית. אורטל אולי תדברי איתו תנסי לשכנע אותו תאיימי עליו שתספרי להורים שלו הכול ושתנתקי תקשר איתו אולי זה יעזור. אבל בעיקרון אדם או נער שרוצה לקחת סמים וממשיך לרצות לקחת את לא תוכלי לעזור לא בכלום אם הוא לא ירצה לקבל עזרה אז חשוב שתביני את זה ושתדעי שאת עושה תמקסימום למענו ושזה לא תלוי בך אם הוא יפסיק או לא רק בו. אני מאמין שאם תספרי להורים שלו הוא ינתק תקשר איתך ולא בטוח שאם ההורים שלו ידעו הוא יפסיק אולי זה יהיה יותר גרוע זה גם קורה הורים הם לא קוסמים.וגם את צריכה לשמור על עצמך ולא ליגוע בדברים האלה בכלל לפי מה שסיפרת הוא התחיל לגעת בזה כשהוא רצה לעזור לבחורה שזה לא יקרה גם לך. אז אורטל הרבה מה לעשות אין לך חוץ מלדבר להגיד שתספרי להורים ולעודד השאר תלוי בו. אני מאוד מקווה שתצליחי ושהחבר שלך יבין שאת דואגת לו ויבין תמצב שלו ויפסיק. יאיר

eliela

New member
אורטל

אנא צרי איתי קשר דרך מסר אישי כי לבד זה כמעט בלתי אפשרי להגמל. באהבה גלית

הבעיה היא:

שכבר אמרתי לו שאני אגיד להורים שלו וזה לא ממש מעניין אותו. אני לא רוצה לראות אותו נופל וכבר ראיתי 2 ידידים שלי (שדרך אגב הם גם חברים שלו) נופלים בגלל הדברים האלה אחד מהם נכנס לבית חולים למשוגעים והשתחרר רק לפני שבוע אחרי שנה והשני עדיין מסומם משניהם התרחקתי וותרתי על הקשר אתם. אבל עליו אני לא יכולה פשוט לוותר ולהתרחק ופשוט להשאיר אותו במצב כזה. בקשר לזה שאני אקח גם אין מה לדאוג כבר ראיתי מה זה עושה לבן-אדם ואני מתרחקת מזה כמו מאש. בכל מקרה תודה לכולכם על העזרה אוהבת מאוד אורטל

יאיר5

New member
כמו שכתבתי אם אין לבחור רצון כלום..

לא יעזור ולמרבה הצער אין טיפול קסם ויש גבול למה שאפשר לעשות בשביל חבר. בכול מקרה אני מקווה שהוא יבין את עצמו מהר והכול יסתדר בהצלחה. יאיר

למעלה