חייבת עזרה דחוף!!!!

sharin22

New member
חייבת עזרה דחוף!!!!

נשרפתי בשמש עם שמן שיזוף(נרדמתי בטעות) ויש לי עור מאוד רגיש ולבן...ועכשיו כולי שרופה ואדומה אני כבר יומיים לא מסוגלת להזיז את הרגליים...אני לא שמה אלוורה כי זה מתייבש על העור ומגעיל אותי..אני מורחת קרם גוף והמון מים קרים ...מה אני יכולה לעשות כדי שיעבור לי? אמרו לי למרוח אשל ...חייבת עזרה בדחיםות למי שמבין!! תודה מראש

yasmail

New member
לא נראה לי שיש ממש מה לעשות

אם באמת השתזפת קשה גם עוד מעט יתחיל להתקלף לך העור.. תתכונני.. זה דיי דוחה

gildanan

New member
קילוף עור דוחה??

לדעתי זה אחד הדברים המהנים ביותר שקיים.

ה מוזה

New member
ועוד איך יש מה לעשות

גשי למקרר קחי אשל,או יוגורט ביו , הרבה . מרחי כמות נכבדה על השרוף ותחושי הקלה . חזרי על זה ככל שיידרש אפשר גם מטליות ספוגות במי קרח להניח על האיזור השרוף תרגישי טוב
מצורף קישור, כוויות .

משחת "ויטה מרפן" שמיועדת לכוויות

טוב שלא שמת אשל כי זה עלול להיות מסוכן. העור שלך נשרף (כווית שמש) והוא כרגע פגוע ולא שומר על מה שמתחתיו. כל דבר שלא מיועד לטיפול בכוויות (שמעתי גם על אנשים שמרחו משחת שיניים שממש אסור) עלול לגרום לך לזיהום. ויטה מרפן מכילה חומרים טבעיים ומאוד עוזרת. ההקלה מיידית והכוויה תתרפא יותר מהר ותשאיר פחות סימנים. הבעיה היא שאם זה על שטח גדול אז צריך הרבה משחה אבל היא מעולה לכוויות, פצעים, עור יבש ואפילו לתפרחת חיתולים.

ה מוזה

New member
זה פורום תרופות סבתא

רק מזכירה לך
כלום לא מסוכן באשל או ביוגורט [ מניסיון רב]

מממממ - גמד ../images/Emo12.gif

סליחה - אבל יש לי שאלה: מהיכן הידע הרב על יוגורט שאינו עוזר לכוויות דרגה ראשונה???? ויטה מרפן אינה !!!! ואני מדגישה איננה מיועדת לכוויות !! אם אתה מתכוון ל"ביאפן" - אולי נוכל לדסקס את הדבר ביננו (אחרי שלושים שנות נסיון בנושא) יוגורט קר על כל שטח הכוויה, אלא אם כן - (ולא כך ציינה חברתנו) קיימת פגיעה בעור - הווה אומר ישנן שלפוחיות שבקעו (זו כבר דרגה שניה). לכסות את כל שטח הכוויה האדום ביוגורט קר, אשל, לבן, - לחכות שיספג, ואז למרוח שוב ושוב. עוזר ביותר, מקל על הכאב, ובהחלט מקצר משמעותית את זמן ההחלמה. באשר למשחת שיניים - אתה מסכים שאין קשר בין משחת שיניים ליוגורט, נכון? ו: נכון. אנחנו פורום תרופות סבתא, וכדאי לקרוא את השורה האדומה במעלה הפורום. ולך, שנשרפת בשמש: לא נרדמים יקירה, בשמש לוהטת. לבד מהכוויה האיומה שקיבלת - נזקי השמש הם לטווח ארוך. החלימי במהירות, ונסי לא לחזור על ההרדמות בשמש פעם נוספת. בריאות מלאה לך.

ויטה מארפן - להשכלה כללית גמד../images/Emo11.gif

CHLORHEXIDINE - BENZALKONIUM COMP משחה שאינה בסל התרופות ומשמשת לטיפול בפצעים מזוהמים. רק להשכלה כללית. זהירות בבקשה בהפניה לתרופות שאינן שייכות לנגע. עלול להיות מסוכן.

catolo

New member
בבית מרקחת

כשביקתי משהו לכויות נתנו לי את ויטה מרפן. אמנם אף פעם לא השתמשתי במשחה, אבל זה מה שהרוקח נתן.

כן, טוטס....../images/Emo84.gif

אני רק מתפללת שהנכווים ברותחין, יזהרו להבא בצוננין... חבל על העור, כל כך.. והיום רבותי - בבקשה - אל תלכו לים !!!! יום טוב לכולם

אממ... אם מותר לי להתערב...

אם אני לא טועה, ויטה מרפן זו משחה אנטיביוטית ללא מרשם רופא. נכון? היא חברתי הטובה ביותר (בתור חובבת חירורי גוף)

למעלה