חייבת עזרה דחוף

חייבת עזרה דחוף

בבקשה אל תיגעלו ממני ותעזרו לי אני חיילת שנראית טוב יש לי אחות בגן והיא הדביקה אותי בכינים כן כן כינים אם אני הולכת לחר"פמביאים לי גימלים?שאני לא ידביק את שאר הבסיס? ופדיחות ללכת לספר לרופא ולקחת מרשם לחומר נגד כינים מהחובש מה דעתכם.עזרה דחוף

נוב 00

New member
הכי חשוב...

הכי חשוב שאת נראית טוב.. כי אי אפשר בלי לדעת את זה... ופאדיחות פאדיחות אבל מה לעשות...

על מה גימלים?!

יתנו לך תכשיר נגד כינים וזהו... מצטער שביעסתי אותך... בהצלחה עם החברים החדשים!

חחחחחחחח

אתה ענקאוף לאבאמתיש לי כינים אבל הייתי מוכנה שיהיו לי אני רוצה גימלים דחוף

אהא! אז תגידי שאת רוצה גימלים../images/Emo101.gif

אם תדפדפי אחורה כמה דפים בפורום תמצאי כמה שירשורים שמדברים על איך להוציא גימלים... אבל אם את נראית טוב ואת יודעת מעט משחק זה יהיה לך אפילו יותר פשוט... בחורה יפה שסובלת מכאבים (ענייני בנות...)
ובאה לרופא ומבקשת ממנו יפה כל כך עד שהוא נמס... תנסי את זה - אני מכיר אישית כמה בנות שעשו את זה והן נראות ממש טוב וזה עבד להן. תגידי... 'זרימת חיים' - את בחיים כמו הכינוי שבחרת לך...? (לא מתכוון לכלום!)

חחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo105.gif

איזה גנובה את... תכנסי לכרטיס האישי שלך ותבטלי את האפשרות 'הודעות אחרונות בפורומים'... ממש לא נעים...

shafir the king

New member
הכינים של זרימת החיים

במקום ללכת לחר"פ אם את חושבת שזה יעשה לך "פאדיחות" את יכולה פשוט ללכת לבית מרקחת ולקנות משהו נגד כינים אמנם זה יחסוך לך פדיחות אבל זה יבזבז לך כסף..... בחירה שלך ושיהיה לך בהצלחה

שלו א

New member
כזה פשוט

הרופא רושם לך שמפו "פריודרם".... החובש נותן לך אותו... לא כזה מסובך... ממש אין לך מה לחשוש מפדיחות.... החובשים הם מקצועיים ומחוייבים לשמור על סודיות רפואית...

eyal1307

New member
סיפור על סודית רפואית בשבילך.

כמו שאמרת הרופאים והחובשים " מקצוענים" וחייבים לשמור על סודיות רפואית: אז הסיפור מתחיל ככה שהייתי במרפאה אצלנו בבסיס כרגיל, עד שבאה חיילת לקבלת וביקשה לדבר עם הרופא מכיון שאצלנו חייבים לקבוע תור מראש לא נתנו לה להיכנס אז היא אמרה שזה דחוף , שאלו אותה החובשים מה הבעיה שלך: אז היא אמרה שזה לא נעים לדבר מול כולם במרפאה והיא רוצה לדבר עם חובשת בפרטיות, כמובן שהחובשת והחיילת נכנסו לחדר טיפולים ואחרי שתי דקות יוצאת החובשת המהוללת בלי החיילת הולכת לקבלה ובשיא הטיביעות אומרת לכל החובשים בקבלה כמובן שכל המרפאה שמעה את זה : והציטתה היא " אני לא מבינה את כל הבחורות הסטומות האלה שעושות בדיקת הריון וישר חושבת שהן בהריון , למה לא לעשות סקס עם קונדום" כמובן שכל המרפאה שמעה את זה אז איזה מקוצענים יש לנו בתור חובשים. עכשיו לבעית הכינים: 1. לכי לבית מרקחת וקני שמפו ( אני מאמין שלאחותך יש אותו כבר). 2.עם את רוצה להוציא גימלים זה לא יהיה כינים שישאירו אותך בבית. 3. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה "אני בחורה שנראת טוב." תגידי לבחורות שלא נראות טוב יש כינים ? או שפשוט היית חייבת לרשום את זה? כאילו בחורות שלא נראות טוב , לא איכפת אם יהיה להם כינים או לא?

miss blue

New member
מה הקשר לאיך שאת נראית?

היית חייבת להגיד את זה ולא מצאת דרך יותר טובה דחוף את זה במשפט??

למעלה