חייבת עזרה בדיאטה

אלמוגה1

New member
חייבת עזרה בדיאטה

שלום לכולם היום גילתי אתכם ואני חייבת עזרה אני כבר מיואשת אני שנה לאחר לידה שלישית שבה עליתי המון... כרגע אני שוקלת 72 שהמשקל שבו אני נראית הכ יטוב הוא 58 ואני 168 . בבקשה מה עלי לאכול אני כל יום מתחילה דיאטה ונשברת כמו כן שותה כ - 6 כוסות נס קפה עם כפית סוכר כל פעם. תודה מראש

לילית462

New member
את צריכה לפנות לדיאטנית

מי שיגיד לך מה לאכול בלי להכיר אותך ואת הגוף שלך - יעשה מעשה לא אחראי. למה שלא תפני לדיאטנית בקופ"ח. רק יכולה להגיד לך שקפה, ועד כזה עם סוכר זה דבר שמאוד לא עוזר לדיאטה.

מה שעזר לי

אני יכולה רק להציע לך את מה שעזר לי לחזור לגיזרה לאחר הלידה שהנייה שלי. ילדתי לפני שנה וחודשיים. אחד הדברים שהכי הפריעו לי זה שאני לא חוזרת לגיזרה ומהר. לפני כ-4 חודשים נתנה לי תזונאית דיאטה, לאחר חודשיים כבר חזרתי לעצמי ועכשיו אני פשוט שומרת... הרעיון הוא לאכול כל 3 שעות. אני לקחתי את זה לכיוון הכריכים. כל 3 שעות אכלתי כריך (כמובן שמקמח מלא וכמובן שבלי חמאה ושאר שטויות!) ברור ובלתי ניתן לעירעור - לשתות מים כל הזמן. (גם נס קפה שתיתי אבל הקפדתי על מים וכמה שיותר) נכון להיום, חזרתי למידותיי מלפני ההריון הראשון. (אני 1.80 גובה ושוקלת 73). שיהיה לך בהצלחה

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

האם עשית פעם דיאטה? אני גם בעד דיאטה מאוזנת אצל דיאטיקאית או קבוצה. בנתיים נסי לרדת בסוכר (1/2 כפית) מים מים מים-לשתות לעבור ללחם מלא המון ירקות לאכול לפחות 3 ארוחות עיקריות בהצלחה

שכחתי...

עוד דבר שעזר לי אז ואני ממשיכה איתו גם היום: ג'ל אלוורה. הוא פשוט עושה נפלאות. גם מנקה את הגוף, גם עוזר בתהליך העיכול (בעיקר אם יש בעית עצירות), וגם משמש כתוסף תזונה לכל דבר. יש בשלושה טעמים. לא זול אבל בהחלט במוצר אחד את מקבלת תשובות לכמה דברים. אם תרצי פרטים... אשמח לתת

למעלה