חייבת עזרהההה

ילדההה21

New member
חייבת עזרהההה

מה המצב??? האמת שאף פעם לא ממש נכנסתי לפורום.... רק כמה פעמים בודדות שהייתי צריכה רעיונות למתנות לחבר שלי (וכם אז אני לא בטוחה שזה היה הפורום הספציפי הזה) אבל בלי קשר אני חייבת עזרה ואשמח אם מישהו/י יוכלו לעזור לי אז ככה... חבר שלי משתחרר שבוע הבא סוף סוףףףףףף ואני מתלבטת מה לעשות לו לשחרור כשאני השתחררתי הוא עשה לי יום "טירונות" (טעימה אחרונה מהצבא) לקח אותי לעשות מטווח באקדח שלו ואחר כך לטיפוס על קירות.... ועוד כל מיני דברים נחמדים בדרך ועכשיו תורו.... אני יותר בקטע של יום רגוע כי הוא הרגיש מספיק מה זה צבא חשבתי על כל הקטע של ספא ומס'ג אבל אנחנו טסים לתורכיה ובטוח נעשה את זה שם אז זה קצת מיותר יש לי רעיון לערב/לילה אני יקח אותו לסרט בסינמה סיטי באולם של הוי אי פי אבל אני חייבת רעיונות למשך היום אני רוצה לעשות לו מן יום שחרור שכזההה אשמחחחחח מאוד לעזרההה אני באמת זקוקה לה המשך יום נעיםםםםםם

יום כייף

תעשי לו יום כייף... אני עשיתי לחבר שלי ליום הולדת אפשר לעשות את זה גם לשחרור... עשיתי פזאל עם תמונה שלי ושלו ( את יכולה לקחת תמונה של שניכם על מדים אם יש ) מאחורי הפאזל יש משפט שכל אות יושבת על חלק מהפזאל המשפט שלי היה "מזל טוב נסיך שלי " את יכולה להשתמש במשפט שקשור בשחרור שלו.. את כל חלקי הפאזל תשימי במעטפה נפרדת עם כרטיס בו מוגדר מה עליכם לעשות.. והכל הולך לפי האות שרשומה על החלק מהפזאל... לדוגמא א- אמבטית קצץ או ארוחה רומנטית ס- סרט ט- טיול לאור הירח תבני לכם יום כייף לפי האותיות של המשפט שרשום על הפאזל בתחילת היום את נותנת לו דף עם ברכה והסבר על המשחק ככה במשך כל היום כל פעם תתני לו מעטפה עם חלק מהפזאל ( לא חייב לפי הסדר ) בסוף היום יהיו בידיו כל חלקי הפאזל הוא שירכיב ויגלה את התמונה והמשפט אני הוספתי מתנה גדולה בסוף עם העניין מצא חן בענייך ואת רוצה עוד פרטים ועזרה תפני אליי באיסיקיו 233708637 יש לי גם תמונות של מה שאני עשיתי בהצלחההההההההההה

למעלה