חייבת סיוע או עצה
היי
אני בחורה בת 27 ולפני חצי שנה עזבתי את בית ההורים לעיר אחרת ואני שוכרת דירה לבד בגודל 30 מר'.
אני מתלבטת אם לעזוב את הדירה הזו לטובת דירה גדולה יותר כי הדירה קטנה לי מידי.
זה כמו לבשל, לאכול, להתקלח, הכל בחדר השינה.
מה גם שאני חשה בדידות איומה בסופי שבוע וכל הקלסטרופוביה הזו עם הבדידות והאי נוחות של הדירה הקטנה גורמים לי לחרדות, מחשבות רעות, הרגשה לא טובה, הרגשת בדידות איומה.
אם אעבור לדירה גדולה יותר אהיה חייבת לעבור לדירה עם שותפ/ה בגלל העלות הכספית שלא מאפשרת לי דירה גדולה יותר לממן לבד.
סיבה נוספת שחשבתי לעבור לגור עם שותפה זה עניין הבדידות. אם אגור עם מישהו/י לא אחוש בדידות. אכיר את החברים שלו/שלה וכל לבלות איתו/איתה... כמובן בהנחה שנסתדר ביננו.
האם אני צודקת בחשיבתי או שאני חיה באלוזיה שאם אגור עם שותף אהיה פחות בודדה.
ממש נורא לי עד בלתי נסבל הלבד.
אציין שאין לי את הבעיה של חלוק במטלות הבית עם עוד מישהו וכד...
לא זאת הבעיה
אשמח לכל תשובה.
תודה
היי
אני בחורה בת 27 ולפני חצי שנה עזבתי את בית ההורים לעיר אחרת ואני שוכרת דירה לבד בגודל 30 מר'.
אני מתלבטת אם לעזוב את הדירה הזו לטובת דירה גדולה יותר כי הדירה קטנה לי מידי.
זה כמו לבשל, לאכול, להתקלח, הכל בחדר השינה.
מה גם שאני חשה בדידות איומה בסופי שבוע וכל הקלסטרופוביה הזו עם הבדידות והאי נוחות של הדירה הקטנה גורמים לי לחרדות, מחשבות רעות, הרגשה לא טובה, הרגשת בדידות איומה.
אם אעבור לדירה גדולה יותר אהיה חייבת לעבור לדירה עם שותפ/ה בגלל העלות הכספית שלא מאפשרת לי דירה גדולה יותר לממן לבד.
סיבה נוספת שחשבתי לעבור לגור עם שותפה זה עניין הבדידות. אם אגור עם מישהו/י לא אחוש בדידות. אכיר את החברים שלו/שלה וכל לבלות איתו/איתה... כמובן בהנחה שנסתדר ביננו.
האם אני צודקת בחשיבתי או שאני חיה באלוזיה שאם אגור עם שותף אהיה פחות בודדה.
ממש נורא לי עד בלתי נסבל הלבד.
אציין שאין לי את הבעיה של חלוק במטלות הבית עם עוד מישהו וכד...
לא זאת הבעיה
אשמח לכל תשובה.
תודה