חייבת מידע לעזרה

dorini האחת

New member
חייבת מידע לעזרה

גיליתי "לאחרונה" שהינני סובלת מאנדומטריוזיס.. הרופאה שלי לא מוסרת יותר מדי מידע ורק אומרת שכדאי להתחיל טיפול בזריקות (כל זריקה עולה קרוב ל-1000 ש"ח!!!) והיא מוסיפה שאין אפשרות לדעת אם אכן הזריקות יועילו ובאם לא, נצטרך לחשוב על אופציות נוספות... אני ממש רוצה להיכנס להריון ואני כל כך חוששת מהעתיד לבוא... בבקשה, אם למישהי יש מידע שעשוי מעט לסייע לי או לפחות להדריך אותי לקראת העתיד לבוא אודה לה מקרב ליבי...

שלום לך../images/Emo140.gif

על אילו זריקות את מדברת? דקאפפטיל? לוקרין? אם מדובר על הזריקות הללו, הרופאה צריכה לצייד אותך במכתב שאת נזקקת לזריקות לטיפול רפואי, עם המכתב את ניגשת למשרד המרפאה אשר שולחים לאישור המחוז ולאחר שאת מקבלת אישור את יכולה לרכוש את הזריקות בעלות מזערית, נדמה לי שלדקאפפטיל זה משהו כמו 60 ש"ח (כך לפחות התהליך בכללית).

dorini האחת

New member
דקפפטיל

קודם כל תודה רבה רבה! הרופאה שלי אכן ציידה אותי במכתב ובמרשם. הגעתי אליה באופן פרטי והיא שלחה אותי לקנות את הזריקה בבית מרקחת...האמת שממש נבהלתי מהמחיר המופרז.. השאלה היא אם אני יכולה לעבור את הפרוצדורה שדיברת עליה למרות שהכל התהליך אינו נעשה דרך קופת החולים...

בהחלט

תיגשי לרופא המשפחה, אשר יוסיף מכתב משלו ואת שני המכתבים משרד המרפאה אמור לפקסס לאישור המחוז.

מישמש33

New member
קודם כל לא רצים ישר לקבל זריקות

על סמך מה היא החליטה שיש לך אנדו' ? האם את בתהליך של נסיונות לכניסה להיריון ? עשית בדיקות כלשהן ? אני ממליצה לגשת למרפאה בתה"ש ולקבל חוו"ד ראשונית בנוגע למצבך ורק אז להתחיל לשקול את צעדייך. בכל מקרה ברוכה הבאה.

dorini האחת

New member
ההחלטה היא

על סמך בדיקות אולטרא סאונד חוזרות ונישנות במשך כמה חודשים, נסיון לטיפול על-ידי גלולות נגד הריון וגם בדיקת דופלר. האמת שניסינו להיכנס להריון ממש זמן קצר לפני שגיליתי את הבעיה.. וכעת הרופאה אמרה שכל עוד לא נפעל לטיפול הציסטה, לא להתחיל בנסיונות לכניסה להריון..

מקווה

שהזריקות יעזרו לך. לי היה רק טוב איתן (מתגעגעת...
).

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קיבלת את מיטב התשובות, אז אני רק אוסיף למה שמישמש המליצה - תלכי לחוות דעת נוספת במרפאת האנדו בתה"ש. אם הרופאה שלך לא נותנת יותר מדי מידע, תוכלי לקבל את כל האינפורמציה מהמומחים לאנדו. כולל הסבר על הזריקה וכמובן על הריון. חג שמייח

זואילי

New member
חכי חכי...

תוך יום - יומיים תביני שהתמכרת לפורום....
ואז גם תגלי פתאום שיש פה כמה נפשות תמוהות עם שריטות קשות ובלתי הפיכות במוח. אל תתרגשי מזה... המשוגעות ממש חמודות

נועהב1

New member
חייבת להמליץ עוד קצת-

כדאי לך לחטט פה קצת בפורום, יש פה המון חומר נפלא. האם הרופאה שלך מומחית בפיריון? באנדו'? תריצי את השם שלה פה בפורום ותראי מה יעלה. אולי כדאי לגשת לעוד רופא שמומלץ פה על מנת להתייעץ? לפעמים תה"ש יכול לקחת המון זמן למרות שהבנתי שעכישו התורים ממש קצרים. מבינה את הפיתוי שלך לקחת דיכוי ו"גמרנו", אבל אולי כדאי עוד טיפ טיפה לבדוק? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, ושוב- יש פה המון חומר שיכול לעזור, ובטח בנות נפלאות ומרגיעות!

dorini האחת

New member
נראה לי שאני באמת אמשיך לחטו ואבדוק עם עוד

רופא. הפחד הוא שאני מאבדת זמן והציסטה ממשיכה לחגוג שם בינתיים, אני מפחדת שזה יחמיר ולכן אני די רציתי להתחיל ישר עם הזריקות

למעלה