חייבת לשתף...

liron980

New member
חייבת לשתף...

היי בטח פה כולם ישנים כבר אבל אני לא יכולה אני חייבת לדבר עם מישהו ואני מרגישה שאין לי עם מי. יש לי חבר, כבר חצי שנה. אני אוהבת אותו מאוד, אולי יותר מדי וכך גם הוא. אבל אני לא יודעת, בזמן האחרון כל דבר קטן שהוא עושה מציק לי. במשך החצי שנה שאנחנו יוצאים , יצאנו שנינו לבד אולי 5 פעמים, אף פעם לא פינקנו אחד את השני במתנות "יקרות", הכל רגיל צנוע, הייתה לו תקופה קשה, הוא חייל וקצת קשה מבחינה כלכלית אבל אין לי בעיה עם זה, לא באתי לדרוש מתנות בקשר הזה, באתי לדרוש אהבה, חום ויכולת לדבר בלי "זה לא הזמן". עוד מעט יוצא התאריך שלנו של החצי שנה, ולפני כמה זמן סתם דיברנו ואמרנו שנקנה משהו אחד לשני, סתם בשביל לעורר את הקשר כי הוא מתחיל למות ואני מרגישה את זה , אתמול אמרתי לו, תקשיב אני לא אספיק לקנות מתנה לסופש (זה יוצא בשבת( כי החודש האחרון היה לי לחוץ והוא יודע את זה. בקיצור הוא אומר תקשיבי התייעצתי עם חברים שלי, הם אמרו שמיותר לקנות זה לא הרעיון של המתנה כי באמת לא אכפת לי מזה זה הרעיון של הקשר שעומד להגמר, לא ביקשתי יותר מדי, וחוץ מזה אם כבר דיברנו על זה שנקנה למה פתאום הוא צריך להתייעץ עם חברים שלו? ולמה כל דבר שהוא עושה חייב לעבור כל פעם דרכם? אני באמת מרגישה רע, נמאס לי ואני עייפה מה אתם חושבים? אני צודקת? או טועה?

shirlove

New member
או.קיי

מסתבר שלא כולם ישנים פה... חחח,קשר אמור להיות רק של הזוג. לפעמים מהצד כשמייעצים זה נהרס-לא תמיד-לפעמים...הקשר עומד להגמר?!כבר אין מספיק צומי ויחס..?!לא חייב דווקא מתנה(ואני חושבת שהוא אמר שאין צורך במתנה לא כי הוא באמת דיבר עם חברים שלו אלא כדי לא להטריח אותך-הרי את בעצמך אמרת שהוא יודע שאת לחוצה בתקציב). הבנתי ממה שכתבת שלפעמים הוא עסוק ואין זמן לדבר.... אולי פשוט תשבי איתו,במוצ"ש כשיהיה לכם חצי שנה(ד"א אני והאקס שלי לא חגגנו חצי שנה וזה לא כזה שינה),בחוף הים...או במקום שקט ורגוע...עם מכתב ביד שלך,של כל מה שאת מרגישה-שיקרא במקום-ואם הוא לא רוצה במקום אז לבד(בלי לתקוף-פשוט לכתוב לו שאת מפחדת שהקשר יגמר,ששניכם צריכים להשקיע-בשום אופן לא לכתוב לו אתה צריך להשקיע-אלא שניכם...שאת אוהבת אותו מאוד ושהוא יקר לך-ותפרטי לו עוד על מה שאת חושבת ומרגישה...ובסוף תכתבי לו :"הלב שלי זו המתנה שאני רוצה להעניק לך" -לא בהכרח צריך מתנות-אפשר מכתבים...מילים,חיבוק חם,נשיקה מתוקה...הודעת אס-אמ-אס סתם ככה באמצע היום-לא חייבים תמיד תמיד לדבר בטלפון-לפעמים הודעה בצהריים מספיקה....-אם הוא לא יכול לדבר. בנוגע לחברים שמתערבים באמת שזה לא נראה לי-כי לפעמים כשמקשיבים לדברים מהצד זה הורס...אפילו אם החבר מהצד לא אומר את זה בכוונה להרוס. וד"א הייתה כתבה שאומרת ככה:משבועיים עד שנתיים-אפשר להיות מאוהבים. כלומר שאת יכולה להיות מאוהבת במישהו או עד ו שבועיים, או לפעמים זה יכול להמשך שנתיים. אבל לאהוב זה משהו שונה,כלומר שאחרי התאהבות באה אהבה...ברגע שמתחילים וויכוחים ובעיות,סימן שאת מתחילה לאהוב את הבנאדם ולא להיות מאוהבת בו. שלפי דעתי זה דבר הרבה יותר גדול. כי התאהבות זהסתנוורות,הכל מעורפל כזה ויפה..אבל אהבה-את מגלה את החיסרונות של הבנאדם ולא רואה רק את היתרונות והדברים היפים ,מתחילים בעיות ולמרות הכל מתמודדים עם זה-בגלל ובזכות האהבה. מקווה שהפנמת, ומקווה שלא חפרתי, המון הצלחה לך,שרית.

יובליק

New member
איי איי איי איזו עיצה חבל על הזמן

אולי תתחלפי איתה וזהו?
אני מסכים איתך ועם לירון שזה לא הכי במקום להתייעץ עם החברים בנוגע לכל דבר שקשור לקשר, חברים נמצאים בשביל לתמוך ולייעץ מידי פעם בדברים רציניים אבל לא בשביל להגיד כל מיני דברים של תעשה ולא תעשה, הקשר הזה הוא בינך לבינו ולא בינך לבין החברים שלו . ייתכן שהוא קצת ביישן וחששן ואולי את כבר יודעת את זה ולא איכפת לך ואם באמת איכפת לך ממנו תנסי להבהיר לו את זה ושהוא יכול להשתחרר איתך ולעשות מה שהוא חושב ושאין לו צורך להתייעץ עם חברים, נסי לטעת בו תחושת ביטחון כי נראה לי שחסר לו קצת . אולי תנסי להבהיר לו קצת יותר שהוא חשוב לך (אם את אוהבת אותו אולי זה הזמן המתאים להגיד לו) ושאת רוצה שהוא גם יראה לך שאת חשובה לו, אני לא יודע להגיד עכשיו בדיוק מה אבל תנסי לעורר אותו לעשות איתך יותר דברים, תעשו דברים ביחד, דברים שאתם אוהבים ותאהבו ותנסו להחיות קצת את הקשר .

את מה שאת כותבת לנו, אמרת לו?

בעניין המתנה- זה לדעתי עניין שולי מאוד, כי נראה לי שמה שבאמת מפריע לך זה שהוא מתייעץ עם החברים שלו ולדעתך זה יותר מדי. האמת היא שמההודעה שלך אני מקבלת את הרושם שיש לך הרבה טענות כלפיו...וזה בסיס גרוע לשיחה כי זה בד"כ מוביל להאשמות שלא תורמות דבר לתקשורת. אז אני חוזרת לשאלה הראשונה שלי: דיברת איתו על זה? אני מציעה לך לפתוח איתו בשיחה ללא האשמות בה את מספרת לו שאת מרגישה שמשהו בקשר בינכם לא מסתדר ולבקש את תגובתו. תזהרי ממלכודת ההאשמות

pinkyox

New member
אז ככה ..

לפי דעתי, זה קצת שטותי לקנות מתנה אחרי חצי שנה של ביחד .. אבל זה לא העניין כאן , נראה לי שאת פשוט מרגישה שהוא מזניח אותך , ושכלום כבר לא מרגש אותך בקשר. זה דבר טבעי שקורה בקשר, כשהריגוש כבר לא כמו בהתחלה, אבל זה שאת מרגישה מוזנחת, זה דבר אחר לגמרי. לדעתי, את פשוט צריכה להיות כנה איתו ולדבר איתו על מה שרשמת בהודעה הזו. תגידי לו שכבר אין ריגוש, שמפריע לך שהוא מתייעץ עם החברה בנוגע לקשר שלכם, שהקטע של המתנות זה כדי להחזיר את הריגוש. אם באמת אכפת לו ממך, הוא ישתנה .

liron980

New member
היי

מלא זמן לא הייתי על המחשב, ועכשיו קראתי את כל התגובות ואני מרגישה צורך לספר לכם איך אמש, כשנפגשנו. בקיצור הוא התקשר אלי במוצאי החג שאל מה אני עושה , עניתי לו בקרירות, כלום, הוא שאל אם הוא יכול לבוא , אמרתי לו כן. כשהוא הגיע כל כך רציתי לדבר איתו, להבהיר לו כל מה שמפריע לי את עניין החצי שנה ועוד כמה עניינים, אבל לא הצלחתי לדבר שעה וחצי! בלי הגזמה ישבנו שנינו, בתסכול נוראי, אין לי מושג למה אבל אני אף פעם לא מצליחה להגיד לו את מה שמפריע לי, דיי מוזר כי בשאר אני פשוט זורמת בשיחה. הסברתי לו הכל, הוא אמר שאני צודקת בהכל, ושהוא מרגיש אדיוט, כל כך ריחמתי עליו, אני כל כך אוהבת אותו! אמרתי לו שאני לא התכוונתי לגרום לו להרגיש ככה, ושאני לא רוצה שהוא ירגיש רע. התחבקנו שעה, הבהרנו את המצב וברוך ה' הכל בסדר האמת הרגשתי כל כך טווב אתמול בלילה, שפרקתי מטען כבד שאני צוברת די הרבה זמן. תודה על העצות ולילה טוב!

למעלה