חייבת לשתף...

Happiest Girl

New member
חייבת לשתף...

תמיד חשבתי ש-Precious נכתב על מערכת יחסים, לא ספציפית, אבל שזה מתאר מצב של קשר זוגי כלשהו, של פרידה או עזיבה, של קשר שלא הולך. אבל היו כמה דברים שקצת התנגשו... ב-DVD בונוס שיש באוסף החדש, מדברים על כל שיר ושיר. על Precious מרטין מספר שכשהוא כתב את השיר הוא היה (כידוע) באמצע תהליך גירושים וכואב, והשיר למעשה פונה אל הילדים שלו, כשהוא ניסה להבין מה עובר עליהם, מה הם חושבים... עכשיו תקראו בבקשה את המילים שוב ותגידו לי אם השיר לא נהיה יפה פי 1000 כשיודעים מה עמד מאחוריו!

super girl 15

New member
אה את לא ידעת את זה?

אני זוכרת שדיברו על זה שמרטין כתב את Precious על הגירושים שלו... זה היה מזמן.... והשיר ממש ממש יפה... במיוחד שמבינים על מה הוא....

little 14

New member
../images/Emo2.gif את לא באמת כתבת את זה

אני ידעתי את זה בחודש השני אולי להערצה שלי אליהם ואת רק עכשיו טוב נו עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא וכן זה באמת הרבה יותר יפה ככה עם המשמעות

Ice machinE

New member
גם אני לא ידעתי את זה, אז?!

מה ההתנפלות הזו? אז היא לא ידעה משהו שכווווווווווווווווווולם ידעו. היא לא רצתה לגלות את אמריקה, רק לשתף במהו שהתגלה לאחרונה...

Happiest Girl

New member
אני גם בטוחה

מספיק להיות פה כמה זמן כדי להכיר קצת את הנפשות הפועלות, אבל יש צורה להעיר. זה נכון לכל דבר בחיים

Happiest Girl

New member
אההה... סליחה באמת

אל תקראו את זה פעם הבאה... תכלס - אני קצת בספק שכולם ידעו את זה וגם אם כן, יש דרך לומר את זה. "לא באמת אמרתי את זה"???? הנה! אמרתי! מה, יצאתי אהבלה?! ובקשר ל"עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא" - יכולתי לומר לכן את זה בקשר לזמן שגיליתן את דפש, לא...? ולא עשיתי את זה. לא התלהבתי שאני מכירה אותם יותר מכם. להיפך. טוב לראות שבנות בגילכן לא נפלו לשמוע את המוזיקה המחרידה שהיום שומעים, וגם אני בגילכן שמעתי כבר דפש וכו', אבל בחיאת - די להתלהבות, אני אומרת. כולנו פה מאותה סיבה. יש דרך להעיר. זה הכל...

little 14

New member
וואי כולם תקפו אותי

אני אמרתי את זה באמת בצורה של הומור לא באתי להעליב או לתקוף אף אחד מצטערת שלא הבנתם את זה ככה

למעלה